Kojima Productions Film, TV ve Müzik Sektörüne Giriş Yapıyor

Mehmet Tandoğan

 
 
Kojima Productions, Los Angeles/California'da film, televizyon ve müzik dahil olmak üzere video oyunlarının ötesindeki eğlence fırsatlarını keşfedecek yeni bir iş bölümüne giriş yaptığını duyurdu. Yeni bölümün başında, Sony Interactive Entertainment'ta yaklaşık 28 yıl çalışan, baş hukuk görevlisi ve ticari işlerden sorumlu başkan yardımcısı da dahil olmak üzere çeşitli görevlerde bulunan Riley Russell bulunuyor.
 
Russell GamesIndustry.biz'e verdiği demeçte şunları belirtti: "Yeni bir bölüme giriş yapmış bulunuyoruz. Bu yüzden çok heyecanlıyız. Televizyon, müzik ve film bölümünde oyun endüstrisindeki yaratıcı ve yetenekli kişiler yer alacak."
 
Kojima Productions bu kapsamda şu anda geliştirilmekte olan yapımları, popüler kültürümüzün bir parçası haline getirmeyi hedefliyor. Küresel bir kuruluş olmasına rağmen yeni bölümün merkezi Los Angeles/California'da olacak. 
 
Kojima Productions iş geliştirme müdürü Yoshiko Fukuda ise şunları ekledi: “Hızlı gelişen ve sürekli değişen bir oyun dünyasında hayranlarımızı eğlendirmek ve onlara farklı bir deneyim sunmak için yeni yollar bulmak oldukça önemli. Yeni bölümümüz, stüdyoyu video oyunlarının ötesine taşıyacak. Yaratıcı anlatılarımız daha fazla derinlik kazanacak."