GTA Trilogy The Definitive Edition'ın Karşılaştırma Videoları Yayınlandı

Mehmet Tandoğan

 
 
YouTube'da ENXGMA ve Real KeV3n adlı iki kanal, GTA 3, GTA Vice City ve GTA San Andreas'ın orijinal ve yeniden düzenlenmiş sürümleri arasındaki grafik farklılıklarını ayrıntılı bir şekilde gösteren videolar paylaştı.
 
Belirtildiği üzere Remaster'lar, daha iyi görüş mesafesine, daha iyi aydınlatma sistemine ve daha iyi dokulara sahip bir şekilde karşımıza çıkıyor. Ayrıca Remaster'lar, iyileştirilmiş 3D modelleri (bazı çevresel nesneler de dahil) ve yansımaları da bünyesinde barındırıyor.
 
Remaster'lar yeni bir tarz ile hayranların karşısına çıkıyor. Modelleme konusunda oyuncular ikiye ayrılmış durumda. Bazı oyuncular karakterlerin yeni bir tarza bürünmelerini severken diğer kısım ise bu durumdan yakınıyor. Çünkü yeni karakter görüntüleri orijinallere göre daha çok cartoon (çizgi film görünümü) tarzda.
 
Orijinal oyunların Unreal Engine motoruna aktarılmasıyla beraber yeni bina dokuları, yağmur - sis atmosferi ve çeşitli efektler de oyuna dahil ediliyor.
 
Grand Theft Auto: The Trilogy - The Definitive Edition'ın 11 Kasım'da PlayStation 5, Xbox Series, PlayStation 4, Xbox One, Switch ve PC için piyasaya sürülecek.
 
Karşılaştırma videoları