Blue Box Game Studios, Çeşitli Tehditlere Maruz Kalıyor

Mehmet Tandoğan

 
 
Geliştirici ekip Blue Box Game Studios'un, çıkışı yaklaşan oyunu Abandoned, geçtiğimiz süreçte oldukça popüler hale geldi. Bu süreç boyunca oyun hakkında çeşitli söylentiler ortaya atıldı ve öne çıkmaya devam etti. Ancak son zamanlarda ekip, Abondoned'i sebep göstererek çeşitli ölüm tehditleri aldıklarını belirtti.  
 
Stüdyo, Twitter üzerinden bu durum hakkında bir gönderi paylaştı. Gönderide şu ifadeler yer aldı: "Son birkaç gün çok zor geçiyor. Ölüm tehditleri hem sanal hem de fiziksel olarak artmaya devam ediyor. Bunun artık durması gerekiyor."  Blue Box ekibi, birkaç aydır söz konusu tehditlerle uğraştığını ve son birkaç günde bu tehditlerin yeniden canlandığını ve arttığını belirtiyor. "Bu sadece bir ekip olarak bizi değil, çevremizdeki herkesi etkiliyor. İşletmeleri, aileleri ve etrafımızdaki herkesi derinden sarsıyor."
 
Yayınlanan Twitter gönderisine ulaşmak için buraya tıklayın. 
 
Blue Box, gönderide ayrıca tehditlere müsamaha göstermediğini, IP adreslerini, kayıtları ve kamera görüntülerini ilgili makamlara teslim ederek harekete geçeceğini belirtti. 
 
Twitter gönderisinde yer alan görsel