Marvel's Avengers, 30 Eylül'de Xbox Game Pass'e Geliyor

Mehmet Tandoğan

 
 
Yayıncı Square Enix ve geliştiriciler Crystal Dynamics ve Eidos Montreal, Marvel's Avengers'ın 30 Eylül'de Xbox Game Pass'e (PC, Konsol ve Bulut için) geleceğini duyurdu.
 
Xbox Game Pass üyeliği olan her oyuncu, oyunun tamamını, tüm kahramanları ve görevleri deneyimleyebilecek. Buna, bir veya daha fazla Kahramanın benzersiz yetenekleriyle oynayabileceğiniz hikaye modu ile takımdaki herhangi bir Kahraman olarak oynamanıza olanak tanıyan Çevrimiçi Çok Oyunculu Mod'da dahil olacak.
 
Marvel's Avengers şu anda PlayStation 5, Xbox Series, PlayStation 4, Xbox One, PC (Steam üzerinden) ve Stadia için mevcut. 
 
Steam sayfası
 
https://store.steampowered.com/app/997070/Marvels_Avengers/
 
Marvel’s Avengers ,orijinal sinema hikâyesini tek oyuncu ve eşli oynanış ile birleştiren destansı bir üçüncü şahıs aksiyon macera oyunudur.

Çevrimiçi dört oyuncuya kadar ekip kurun, olağanüstü yeteneklerde ustalaşın, büyüyen Kahramanlar kadrosunu özelleştirin ve giderek artan tehditlere karşı dünyayı koruyun.
 
Süper Kahramanların kanun kaçağı ilan edildiği bir gelecekte, Kamala Khan adındaki bir genç, AIM'i durdurmak için Avengers'ı toplamalı. Marvel’s Avengers destansı yolculuğuna yeni Kahramanlar ve eksiksiz Avengers oyun tecrübesi için sürekli olarak güncellenecek yeni hikâyelerle devam ediyor.