Deathloop Standart Edition PS5 ve PC'den artık Oynanabilir

Mehmet Tandoğan

 
 
Ödüllü Dishonored serisinin yapımcı stüdyosu Arkane Lyon'un yeni birinci şahıs nişancı oyunu DEATHLOOP, konsollarda yalnızca PlayStation 5'te (PS5) ve PC'de şimdi oynanabilir. DEATHLOOP, PS5'in çarpıcı görsellerinden ve ultra yüksek hızlı SSD'si ile hızlı yükleme özelliklerinden yararlanırken, DualSense kontrol cihazı ile de Blackreef'in seslerini ve hislerini parmaklarının ucuna getiriyor.
 
Sencit'in Lady Blackbird ile yaptığı yeni şarkı “Pitch Black” eşliğinde DEATHLOOP'un çıkış fragmanı:
 
 
 
“Arkane Lyon ve Bethesda'daki tüm DEATHLOOP ekibi olarak, oyunu oynarken müthiş vakit geçirmenizi ve severek geliştirdiğimiz oyunumuzun çıkışını bizimle kutlamanızı umuyoruz,” diyor DEATHLOOP'un Game Director'ı Dinga Bakaba ve ekliyor. “DEATHLOOP, Arkane Lyon'un yepyeni ve eşsiz bir projesi. Biz de kendimizi daha önce yaptıklarımıza hiç benzemeyen unutulmaz bir deneyim yaratmaya adadık.”

DEATHLOOP'un ilgi çekici cinayet bulmacasında oyuncular, zaman döngüsünde sıkışıp kalmış olan Blackreef adasında kapana kısılmış ve hafızasını kaybetmiş Colt olarak oynuyorlar. Oyuncular ipuçlarını toplayarak sekiz “Visionary”yi bir gün içerisinde öldürmek için mükemmel bir suikast planı hazırlamanın yolunu arayacaklar. Ayrıca, oyuncular çok oyunculu modda Colt'un baş düşmanı olan suikastçı Julianna ile oynayarak zaman döngüsünü korumaya çalışabilirler. 
 
Steam sayfası
 
https://store.steampowered.com/app/1252330/DEATHLOOP/
 
basın bülteni