Baldur's Gate 3 Bu Yıl Erken Erişimden Çıkmayacak

Mehmet Tandoğan

 
 
Larian Studios ve  Baldur's Gate, Baldur's Gate 3'ün tam sürümünü hatasız bir şekilde hayranlara sunmayı amaçlıyor. RPG oyunu Ekim 2020'de erken erişimde piyasaya sürüldü ve oyunculara oyunun bir kısmını oynama şansı verdi. Larian stüdyosu, o zamandan beri bazı büyük eklemelerle erken erişim sürümünü de güncellemeye devam ediyor.
 
GameSpot'a konuşan Larian Studios CEO'su Swen Vincke, Baldur's Gate 3'ün 2021'de erken erişimden çıkamayacağını doğruladı. Vincke: “Oyunu gerçekten gelecek yıla kadar bitirmeye çalışıyoruz. Dolayısıyla bu yıl tam sürümü yayınlanmayacak'' dedi.
 
Oyun hakkında
 
Dungeons & Dragons ekibi Wizards of the Coast ile yakın işbirliği içinde oluşturulan efsanevi serinin resmi yeni bölümü Baldur's Gate III mevcut D&D mekaniklerini ve büyülerini temel alıyor.

Baldur's Gate III rol yapma oyunu türünün sınırlarını zorlayacak ve zengin hikaye anlatımı ile eşsiz oyuncu özgürlüğü, yüksek riskli kararlar, eşsiz yoldaş karakterler ve unutulmaz savaşlar sunacak. Baldur's Gate III Larian Studios'un şimdiye kadarki en büyük prodüksiyonu ve arkadaşlarla birlikte veya tek oyunculu bir macera olarak oynanabilecek.