FAR: Changing Tides Oyunu Duyuruldu

Mehmet Tandoğan

 
 
Yayıncı Frontier Foundrry ve geliştirici Okomotive, PlayStation 5, Xbox Series, PlayStation 4, Xbox One, Switch ve PC ( Steam , Epic Games Store) için FAR: Changing Tides'ı duyurdu. 2021'in sonlarında çıkış yapacak.
 
Oyun hakkında
 
Yelken aç ve sele teslim olmuş bir dünyanın gizem dolu mucizelerini keşfet. Bir zamanların muhteşem toplumundan geriye kalan harabeleri katet ve bu toplumun geçmişine ait parçaları kullanarak daha parlak bir gelecek inşa et. Kıymetli yakıtların ve ganimetlerin peşinde bilinmeyen derinliklere dal, karmaşık engellerin üstesinden gelmek için yenilikçi çözümler geliştir ve zamana yenik düşmüş, unutulmuş yadigarları ortaya çıkar. Onların anılarını taşı ve umudunu kaybetme. 
 
Kendi aklına sahip, eşsiz bir deniz aracının kaptanlığını yapmanın heyecanını yaşa. O bir gemiden fazlası, o senin arkadaşın. Onunla birlikte açık denizlere meydan okuyacak, şiddetli fırtınalarda yol alacak, tuzlu denizlerin tehlikeleriyle yüzleşecek ve bu sırada ayrılmaz bir birliktelik kuracaksın. Bu yolda parçaların kilidini açıp arızaları onararak her şeyin işlevsel kalmasını sağlaman gerekecek. Ne kadar uzağa gidersen geminin büyüleyici özelliklerini o kadar çok öğreneceksin. 
 
Son derece zengin detaylara sahip bir ortamda yakınlık kurabileceğin ve meydan okuyabileceğin hem fantastik hem de tanıdık karakterlerle çekiş. Dalgaların dövdüğü rüzgarlı kıyı hatlarından selin vurduğu orman vadilerindeki ıssız havzalara ve zamanla donup kalan su altındaki topraklara kadar her biri özenle, elle çizilmiş olan konumlar, kendi inanılmaz hikayelerini dile getiriyor. 
 
FAR: Changing Tides herkesin tadını çıkarabileceği rahatlatıcı, erişilebilir ve sakinleştirici bir macera. Büyüleyici güzelliğe sahip oyun müziği eşliğinde, müthiş ve incelikli bir manzaraya sahip bu oyun, dil sınırının ötesine geçerek içinize işleyecek cezbedici, yürek ısıtan, hayatı olumlayan bir deneyim sunuyor.
 
 Duyuru videosu