Hayır, Olamaz!

Ersin Kılıç


 
     Uwe Boll ismini eminim bir çok oyun sever hatırlıyor, hatta büyük bir öfke ile hatırlıyordur. House of Dead, Alone in the Dark, Postal, Bloodrayne ve Far Cry gibi bir çok oyundan uyarlama filmi bozuk para gibi harcayan Uwe Boll bu konuda en kötü yönetmenler arasında yer alıyor. Özellikle bazı filmleri ile Holywood'taki en düşük gişe hasılatını yapıp zarara giren Boll, anlaşılan uslanacak gibi gözükmüyor.
 
     Uwe Boll'un daha önce yaptığı iki Bloodrayne filmi de büyük eleştiriler almasına karşın yönetmen üçüncü filmin duyurusunu yapmıştı.. Geçtiğimiz günlerde ise bu filmin yani Bloodrayne: The Third Reich'in ilk tanıtım videosu yayınlandı.
 
     Görüntüler itibari ile ikinci dünya savaşı sırasında geçen filmde oldukça ilginç sahnelerde yer alıyor. Gözlerim beni yanıltmadıysa Rayne'i Adolf Hitler ile mücadele ederken gördüğümü söyleyebilirim. Rayne mi Hitler'e saldırıyor, yoksa Hitler mi Rayne'in boynunu ısırıyor, açıkçası ben çözemedim.
 
     Uwe Boll'un emeklilik günlerini iple çekiyoruz. Şahsen yaptığı bu filmlerden birinde şansa, bala voleyi vurmasına bile razıyım.
 
     Ketçap gibi fışkıran kanlar, amatör sahneler ile işte karşınızda filmin ilk tanıtım videosu. (Youtube videosudur)