Phasmophobia için Yeni Güncelleme Yolda

Mehmet Tandoğan

 
 
Kinetic Games'ten bağımsız korku oyunu Phasmophobia'ya yeni eklemeler getiren beta güncellemelerinin üzerinden neredeyse bir ay geçti. Şimdi, geliştiriciler, oyuncuların video oyununda ne gibi değişiklikler beklemesi gerektiği hakkında herhangi bir bilgi vermeden, bir yama güncellemesinin çok yakında geleceğini belirsiz bir şekilde duyurdular.
 
Phasmophobia hayranlarının çoğu, geliştirme ekibinin oyun için yeni içerik sağlama konusunda tutarlı olduklarını takdir ediyor. İki yeni hayalet, Yokai ve Hanyu, yakın zamanda oyunun beta sürümüne eklendi. Korkunç hayalet avı deneyimi, yeni hayalet etkileşimleri ve yeni özellikler tüm oyuncular için geliştirilmeye devam ediliyor.
 
Resmi Kinetic Games Twitter hesabındaki yakın tarihli bir gönderide geliştiriciler, Phasmophobia için yaklaşan bir beta yamasıyla ilgili net olmayan bir gönderi paylaştı. Tweet, yeni yamanın 11 Haziran 2021 Cuma günü çıkacağını belirtiyor. Ancak korku oyununa ne tür yükseltmelerin ekleneceğini detaylandırılmıyor. Geliştirici ekip ayrıca, oyun topluluğunu sohbet etmeye ve gizemli yeni yama hakkındaki beklentilerini paylaşmaya teşvik eden Twitter gönderisine de yanıt verdi. 
 
Gönderiye buradan ulaşabilirsiniz.