2K'den Marvel Karakterli Bir XCOM ve Yeni Borderlands Oyunu Yolda

Mehmet Tandoğan

 
 
Yeni söylentiler, 2K'nın yan kuruluşu XCOM stüdyosundan yeni bir Marvel strateji oyunu geleceğini iddia ediyor. Aynı iddia Firaxis stüdyosunun, kurgusal karakter Tiny Tina'yı içeren bir Borderlands oyununun daha yolda olduğunu öne sürüyor.
 
Bloomberg ve Kotaku'da gazeteci Jason Schreier, Twitter'da bu iddialar karşı şunlar söyledi: ''Bu bir söylenti ve henüz kanıtlanmamış bir söylenti. Evet, bu 2K sızıntısı gerçek ama hepsinin E3'te olacağından emin değilim. Yine de Marvel XCOM için sabırsızlanıyorum.”
 
Borderlands için sızdırılan bilgilere göre yeni oyunun adı Wonderlands olacak. İlk olarak ikinci oyunda ortaya çıkan ve o zamandan beri tüm ana bölümlerde yer alan hayranların favori karakteri Tiny Tina'nın yer aldığı iddia edilen detaylar arasında. 
 
Borderlands geliştiricisi Gearbox kısa süre önce, bağımsız stüdyo ve sürekli genişleyen bir şirket olan yayıncılık devi Embracer ile birleşti. Anlaşma sırasında, Gearbox'ın kurucusu Randy Pitchford, şirketi yönetmeye ve 2K ile Borderlands serisinde yayıncı olarak çalışmaya devam edeceğini dile getirdi.