Back 4 Blood'ın Yeni Fragmanında Karakterler ve Zombiler Tanıtılıyor

Gazali Çetinkaya

 
Warner Bros. Games ve Turtle Rock Studios bugün, "The Cleaners" olarak bilinen Ridden katliam ekibini oluşturan çeşitli karakterleri ve kişilikleri öne çıkaran yeni bir Back 4 Blood fragmanı yayınladı. Video, oynanabilir sekiz Cleaner’ın (Holly, Walker, Doc, Karlee, Jim, Hoffman, Evangelo ve Mom) her birini tanıtıyor ve arka planlarını, özelliklerini ve oyun içi yeteneklerini anlatıyor. Fragman ayrıca canavar Breakers, grotesk Ogres, çığlık atan Snitchers, yırtıcı Hags ve daha fazlası dahil olmak üzere oyuncuların üstleneceği Ridden varyantları yelpazesine bir bakış sağlıyor.
 
Back 4 Blood Cleaners ekibi aşağıdakileri içerir:

Holly –Ailesini Devil Worm’a kaptırdıktan sonra, Holly Forrester tüm enerjisini Cleaner olmaya yönlendirmeyi öğrendi ve ekibi bir arada tutan kişi olarak biliniyor. Çivili beyzbol sopasıyla kuşanıp, ona sevgiyle "Dottie" diyor, Holly'nin dayanıklılığı ve inatçı tavrı takımın moralini yükseltmeye yardımcı oluyor ve genellikle kıyametin karanlığında bir ışık olarak görülüyor.

Walker –Beş kardeşin en büyüğü olan Elijah Walker, çalışkan, mavi yakalı bir ailenin çocuğu olarak Evansburgh'da doğdu. Eski Ordu Korucusu ve savaş gören emektar, zengin bir ön cephe savaş deneyimi ile son derece yetenekli. Walker birkaç kelimelik bir adamdır, ancak konuştuğunda, dövüşe olan bağlılığına saygı duyan Cleaner arkadaşlarının dikkatini çeker.

Doc –Fort Hope'un ayakta kalmasında etkili oldu, ancak bu Doc'un Amerika'ya ilk geldiğinde beklediği hayattan çok uzaktı. Son derece bağımsız olan Doc, kariyer için sosyal hayatı feda etti. Yıllar sonra nihayet Mom’da bir dostluk ruhu bulmuştu. Çöküş'ten sonra, Doc’un mantıksız tutumu ve pragmatik bakış açısı ona iyi hizmet etti. Doktor tutumuna alışması da biraz zaman alsa da, hiç kimse onun çok iyi bir doktor ve acımasız bir atışçı olduğunu inkar etmiyor.

Karlee –Collapse’ten bu yana Fort Hope'un eteklerinde hayatta kalan Karlee yalnızca kendine güvendi. Kimse onun hakkında pek bir şey bilmiyor ve bunda sorun yok. Başlangıçta en iyi ihtimalle bir baş belası ve en kötü ihtimalle bir yağmacı olarak görülse de, eylemleri defalarca hangi tarafta olduğunu kanıtladı. Şimdi Ridden yükselişteyken, hayatta kalanlarla birlikte savaşmayı seçti. İsmen bir Cleaner olmayabilir, ama tavrıyla bunu telafi etmekten daha fazlasını yapıyor.

Jim –Kimse Finleyville ve çevresindeki ilçeyi Jim gibi tanımıyor. Küçük yaşlardan itibaren babasıyla birlikte kırsala gider, en iyileriyle avlanır ve tuzak kurardı.  Ordudaki bir görevden sonra, yalnızca Collapse tarafından harap edildiğini görmek için eve döndü. Şimdi yerini en güvenilir Cleanerlar arasında buldu. Ekibiyle arka arkaya savaşmadığı zamanlarda, Ridden istilasının yolunu açmak için sevdiği Pennsylvania'nın kırsalında dolaşıyor.

Hoffman – Titiz bir birey, hevesli bir hazırlayıcı ve komplo teorisyeni. Enfeksiyon çıktığında, o ve annesi, dünyanın geri kalanı kaosa sürüklenirken fırtınadan uzaklaştılar. Annesi uykusunda öldükten ve malzemeleri bittikten sonra, Devil Worm dünyasıyla yüzleşmek için yatılı evinden ayrıldı. Howard Robert Hoffman gerçekten yetenekli ve iyi kalpli, takımın yararlı bir parçası olma konusunda ciddi bir istek duyuyor. Cleaners'ın bir parçası olarak, nihayet her zaman istediği aileye rastladı - sadece onu bulmak için zombi kıyametinden geçmek zorunda kaldı.

Evangelo – Takımdaki en genç ve en az deneyimli Cleaner olabilir, ancak hızlı öğrendiğini kanıtlanmıştır. Bir dövüşte iyi olmanın yanı sıra, Evangelo kendisini ekibin sadık ve güvenilir bir üyesi olarak kanıtladı. Özellikle gergin olduğunda çok konuşma eğilimindedir, ancak bir Cleaner olmak için gerekenlere sahip olduğunu göstermeye heveslidir.

Mom –Mom’un Finleyville'de hayatta kalanların sesi olmasına şaşıran tek kişi kendisiydi. Bir meydan okumadan asla kaçınmaz ve her zaman başkalarının ihtiyaçlarını kendisinin yerine koyar. Yine de, otoriteyi bozmaya alışkın biri için, yeni keşfettiği sorumluluğu bazen onu tedirgin ediyor. Mom Cleanerlara güvenmesine rağmen, özellikle oğlunun ölümünden bu yana, diğer liderlerin stratejilerini birden fazla kez sorguladı. Mom’un amacı basit, Ridden'dan intikam almak.
 
Back 4 Blood, eleştirmenlerin beğenisini kazanan Left 4 Dead serisinin yaratıcılarından birinci şahıs bir eşli zombi nişancı oyunudur ve heyecan verici, dinamik ve oldukça değişken, özelleştirilebilir aksiyon sunar. Back 4 Blood hikayesi, insanlığın çoğunun parazit Devil Worm tarafından öldürüldüğü veya enfekte olduğu felaket bir salgından sonra geçiyor. Tarifsiz olaylarla yürekleri katılaşan ve insanlığın sonuncusu için savaşmaya cesaretlendirilen bir grup kıyamet gazisi, Ridden olarak bilinen hastalıklı dehşeti alt etmek ve dünyayı geri almak için bir araya geldi.

Back 4 Blood, 12 Ekim 2021'de Xbox Series X | S, Xbox One, PlayStation® 5, PlayStation® 4 ve PC için satışa sunulacak. Ön siparişlere bonus Fort Hope Elite Silah Skin Pack verilecek. Oyuncular, yaklaşan uygulamalı testlere katılma şansı için şimdi www.Back4Blood.com adresinden kayıt olabilirler.
 
basın bülteni