Battlefield Mobil Oyunu Duyuruldu

Gazali Çetinkaya

 
Electronic Arts, Battlefield mobil oyununu duyurdu.
 
Industrial Toys ve DICE tarafından mobil platforma özel bir Battlefield oyunu olarak tasarlanıyor. 2022'de çıkış yapacak.
 
DICE Genel Müdürü Oskar Gabrielson tarafından belirtilene göre "Vizyonumuzda her zaman Battlefield'ı daha fazla platforma getirme fikri bulunuyordu. Bu nedenle, yıllar süren prototip aşamasının ardından, Industrial Toys'daki dostlarımızın, topyekün savaşı 2022'de akıllı telefonlara ve tabletlere getirecek bir Battlefield oyunu için DICE ekibiyle sıkı bir çalışma yürüttüğünü büyük bir mutlulukla duyurmak istiyorum."

"Unutmayın, bu bağımsız bir oyun olacak. Konsol ve PC için yaptığımızdan tamamen farklı ve mobil platforma özel olarak tasarlanan bir oyun. Her yerde Battlefield oynama fikrini gerçekleştirecek, tam gelişmiş ve beceri temelli bir deneyim olmak üzere iToys tarafından sıfırdan yapılıyor. Bu mobil oyun önümüzdeki yılki lansmanı öncesinde şimdi test dönemine giriyor ve ayrıntıları yakında paylaşacağız."
 
Oskar Gabrielson ayrıca yeni nesil konsollar ve PC için geliştirilen yeni Battlefield oyunundan da detaylar paylaştı.
 
"2021, DICE için heyecan verici bir yıl oluyor. Electronic Arts’ın dünya çapındaki geliştirme stüdyolarıyla birlikte konsol ve PC için bugüne kadarki en büyük ekiple Battlefield oyunu üzerinde çalışıyoruz. Criterion ve DICE LA'deki dostlarımızla birlikte ortak bir oyun vizyonuyla iş birliği yaparken, Gothenburg’daki ekibimiz oyunun teknolojisini bir üst seviyeye taşıyor. Hep birlikte 2021’in ilerleyen dönemlerinde dudak uçuklatacak bir deneyim hazırlıyoruz."

"Şu anda günlük oyun testi modundayız: düzenleme, dengeleme ve mümkün olan en iyi Battlefield oyununu yapma. Bunun cesur bir adım olduğunu söyleyebilirim. Battlefield ’da sevdiğimiz her şeyi içeriyor ve tüm bunları bir üst seviyeye çıkarıyor. Destansı ölçekte. Topyekün savaş. Çılgın, beklenmeyen anlar. Çığır açan yıkım. Her zamankinden daha fazla oyuncu ve daha büyük bir kaos ile devasa savaşlar. Tüm bunlar yeni nesil konsollar ve PC'ler ile canlandırılıyor."