Resident Evil Village için Zaman Sınırlı Demo ve Mercenaries Modu Duyuruldu

Gazali Çetinkaya

 
 
Capcom, Resident Evil Village için zaman sınırlı demo yayınlanacağını ve oyunun çıkışında Mercenaries moduna sahip olacağını duyurdu.
 
Demo ilk olarak bu ay PlayStation'a geliyor. Mayıs ayının başlarında tüm platformlar için sunulacak.
 
PlayStation 5 ve PlayStation 4 için 30 dakikalık köyde geçen demo 18 Nisan 20:00'da yayınlanacak ve 19 Nisan 04:00'a kadar ulaşılabilir olacak. Yine PlayStation 5 ve PlayStation 4 için 30 dakikalık kalede geçen demo 25 Nisan 20:00'da yayınlanacak ve 26 Nisan 04:00'a kadar ulaşılabilir olacak. Ön yükleme PlayStation Store'da bugün başlıyor.
 
PlayStation 5, Xbox Series, PlayStation 4, Xbox One, Steam ve Stadia için 60 dakikalık demo 2 Mayıs 03:00'da yayınlanacak ve 3 Mayıs 03:00'a kadar ulaşılabilir olacak. Oyuncular 60 dakika zamanını köy veya kaleyi keşfetmek için kullanabilecek ya da bölüştürebilecek.
 
Önceki Resident Evil oyunlarından bildiğimiz Mercenaries modunda oyuncular sınırlı süre içinde olabildiğince fazla düşmanı öldürmeye ve büyük kombolar yapmaya çalışacak. Mercenaries modu ayrıca içerisinde mağaza, silah özelleştirmesi ve daha fazla hasar ve hız gibi yetenekler içerecek.
 
Resident Evil Village 7 Mayıs'ta çıkış yapacak.