Watch Dogs: Legion'ın Online Modu PC'de Ertelendi

Gazali Çetinkaya

 
Watch Dogs: Legion'ın online multiplayer modu bir kez daha ertelendi fakat bu sefer sadece PC'de. Ubisoft, PC versiyonunda bazı ekran kartlarında çökme hataları meydana geldiğini ve bu sorunu olabildiğince çabuk bir şekilde gidermek için çalıştıklarını belirtti. Yeni tarih verilmedi.

Online multiplayer modu PlayStation 5, Xbox Series, PlayStation 4 ve Xbox One için 9 Mart'ta yayınlanacak. Ubisoft, modun Tactical Ops görevlerinde de birtakım çökme hataları keşfettiği için bu görevleri 23 Mart'ta konsollara getirecek. Ayrıca PlayStation 5 ve PlayStation 4'te çıkışında oyun içi yazılı sohbet kısmında sınırlamalar olacak ve bunun çözümü üzerinde de çalışılıyor.

Ücretsiz bir güncellemeyle birlikte oyuna eklenecek online multiplayer modu kendi içinde birkaç farklı oynanış sunacak. Açık dünya co-op modunda Londra'nın tamamını dört oyuncuya kadar birlikte keşfedebilecek ve gördüğünüz herkesi örgütleyebileceksiniz. Arkadaşlarınızla birlikte oynayabileceğiniz co-op görevler ve Londra sokaklarına yeni zorlu mücadeleler getirecek dinamik etkinlikler bulunacak. Takım içinde büyük verimlilik ve iletişim gerektirecek özel olarak tasarlanmış dört oyunculu Tactical Ops görevler ve ilk PvP modu Spiderbot Arena da oyunun online multiplayer moduna dahil. Spiderbot Arena sekiz oyuncunun katılacağı heyecanlı ve yüksek yoğunluklu deathmatch.