Henry Cavill, Mass Effect Projesinin Sinyalini Veriyor

Gazali Çetinkaya

 
Superman ve Geralt of Rivia'yı canlandıran Henry Cavill, Mass Effect ile ilgili bir projenin sinyalini veriyor.
 
Henry Cavill, instagram hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda "Gizli bir proje? Ya da rastgele kelimeler bulunan bir avuç kağıt... Sanırım bekleyip görmeniz gerekecek." diye belirtti.
 
Paylaşılan fotoğraftaki kağıt üstünde yazılar epey bulanık ancak GamePressure adlı site Focus Magic programını kullanarak bulanıklığı biraz azalttı.
 
Kağıtta Cerberus, Reaper, Geth ve Tali'Zorah gibi Mass Effect ile ilişkili bazı kelimeler dikkat çekiyor. Mass Effect 3 Wikipedia sayfasından alınmış bir bölüm. 
 
"Following the events on Tuchanka and a failed coup by Cerberus to take over the Citadel, the quarians offer their support to the Alliance if Shepard helps them reclaim their homeworld, Rannoch, from the geth. Assisted by a quarian, either Tali'Zorah or Admiral Daro'Xen, Shepard boards a geth dreadnought and rescues a captive geth unit, either Legion or a facsimile occupied by a geth virtual intelligence (VI), then disables the Reaper control signal over the geth." 
 
Bu da Henry Cavill'ın Mass Effect dizisi veya film projesi üzerinde çalıştığına dair spekülasyonlara yol açtı. Mass Effect serisinin yeni oyunundaki bir karakteri canlandırma ihtimali de var.