Twisted Metal Dizisi Resmi Olarak Duyuruldu

Gazali Çetinkaya

 
Twisted Metal dizisi söylentileri doğrulandı.

Variety'nin haberine göre Sony Pictures Television ile PlayStation Productions, Twisted Metal'ın live-action televizyon dizisi üzerinde çalışıyor.

Aksiyon komedi olarak tanımlanan dizinin baş yapımcıları Rhett Reese ve Paul Wernick. Zombieland ile Deadpool filmlerinin arkasındaki isimler. 
 
Cobra Kai'den Michael Jonathan Smith senaryoyu yazacak. Will Arnett; Rhett Reese ve Paul Wernick'e baş yapımcı rolünde yardımcı olacak. Sweet Tooth'u seslendirecek ismin de Will Arnett olduğu yönünde söylentiler vardı ancak Variety bunun doğru olmadığını belirtti.
 
Twisted Metal, Sony Interactive Entertainment'ın birinci parti serisi. Arabalı aksiyon oyunu türündeki serisinin ilk yapımı 1995 yılında PlayStation 1 için ve son oyunu 2012 yılında piyasaya sunuldu.
 
PlayStation Productions patronu Asad Qizilbash "Twisted Metal, PlayStation'ın en sevilen serilerinden biri ve bu ikonik oyunu hayata geçirmek için harika bir ekibe sahip olduğumuz için çok heyecanlıyız." dedi.
 
Sony Pictures CEO'su Tony Vinciquerra, PlayStation oyunları markalarını baz alan toplamda 10 tane film ve dizi projesi yaptıklarını açıklamıştı. Üç tanesi film, yedi tanesi dizi. Uncharted filmi, The Last of Us dizisi, Twisted Metal dizisi ve planlarda bir değişiklik yoksa Sly Cooper animasyon dizisi bilinen projeler.