Everspace 2 Erken Erişim Yol Haritası

Gazali Çetinkaya

Rockfish Games; derinlemesine keşif unsurları, tonlarca loot ve RPG mekanikleri içeren tek oyunculu açık dünya uzay gemisi aksiyon shooter oyunu Everspace 2'nin erken erişim yol haritasını paylaştı.
 
İlk güncelleme Nisan'da geliyor. İki yeni avcı uçağı Light Fighter Vanguard ve Heavy Fighter Bomber, yeni ana ve yan görevler, yeni aktiviteler, mini görevler ve challenge görevleri, yeni yoldaş karakter ve oyun dengesinde revizyon içerecek.
 
İkinci güncelleme yazın yayınlanacak. Yeni düşman tipleri, yeni yaratıklar ve doğal olay içerecek yeni yıldız sistemi Zharkov, yeni ana ve yan görevler, yeni aktiviteler, mini görevler ve challenge görevleri, yeni yoldaş karakter ve oyuncu seviye sınırında artış getirecek.
 
Üçüncü güncelleme ise sonbaharda yayınlanacak. Yeni avcı uçağı alt sınırları Light Fighter ve Heavy Fighter, yeni düşman tipleri, yeni yaratıklar ve doğal olay içerecek yeni yıldız sistemi Khait Nebula, eni ana ve yan görevler, yeni aktiviteler, mini görevler ve challenge görevleri, yeni yoldaş karakter, oyuncu seviye sınırında artış ve hızlı seyahat özelliğini sunacak.
 
Daha fazlası da yolda. Sonra açıklanacak.

Everspace 2 $39,99 / 67,00 TL fiyattan Steam'de erken erişimde.