SteelSeries Sponsorluğundaki VALORANT Turnuvası Kayıtları Başladı

Hamit Can Sayılgan

 
 
     Oyun ve espor dünyasının lider markası SteelSeries, 2021 yılında oyuncularla buluşacağı ilk turnuva olan VALORANT Turnuvası’nın kayıtlarının başladığını duyurdu. SteelSeries, 19 Ocak tarihinde başlayan turnuva kayıtları ile 256 takımı kıyasıya mücadeleye davet ediyor. Toplamda 1280 oyuncunun yer alacağı turnuvanın kayıtları 24 Ocak’ta bitecek.
 
Turnuva katılım bağlantısı için buraya tıklayınız. 
 
     Turnuvada 5 kişilik takımlardan oluşacak olan toplamda 1280 oyuncu ile 2021 SteelSeries espor serisi için rekabetin ilk adımları atılıyor. 25 – 27 Ocak tarihleri arasında takımlar yarı finale çıkmak için birbirleriyle ön eleme maçlarında mücadele edecek. Ön eleme karşılaşmaları 1 oyun üzerinden, yarı final karşılaşmaları 3 maç üzerinden, final karşılaşması ise 5 oyun üzerinden oynanacak.
 
     25 Ocak tarihinde başlayacak A ve B Grubu Eleme Turu’nda her biri 64 takımdan oluşan A ve B gruplarında bulunan takımlar, tek maç üzerinden mücadele edecek. Her gruptan 1 takım yarı finale yükselme hakkı kazanacak. 26 Ocak tarihinde ise C ve D Grubu Eleme Turu gerçekleşecek. Yine her biri 64 takımdan oluşan C ve D gruplarında yer alan takımlar, tek maç üzerinden karşı karşıya gelecekler ve her gruptan 1 takım yarı finale yükselme şansı kazanacak. 27 Ocak tarihinde ise SteelSeries sponsorluğundaki VALORANT Turnuvası Grup Eleme Turları’ndan 1.olarak çıkan 4 takım, 28 Ocak’ta gerçekleşecek büyük finale çıkmak için sessiz ve stratejik adımlarla rakiplerini alt etmeye çalışacak.