Civilization VI'nın Yeni DLC'si Kubilay Han, Vietnam ve Daha Fazlasını Ekleyecek

Gazali Çetinkaya

 
Yayıncı 2K ve geliştirici Firaxis Games, strateji oyunu Sid Meier's Civilization VI'nın yeni indirilebilir içeriğinin 28 Ocak'ta çıkacağını duyurdu.

Yeni lider, yeni uygarlık, yeni oyun modu, yeni ilçe ve iki yeni bina/yapı ekleyecek.

Yeni lider Kubilay Han. Çin ve Moğolistan için alternatif lider olarak sunulacak ve yeni ve benzersiz fırsatlar oluşturacak. Yeni uygarlık Vietnam. Kültür ve arazi odaklı olacak. Cesareti, gerilla taktikleri ve ölümcül öfkesi ile tanınan, başarıları ile efsane haline gelen gizemli bir tanrı benzeri figür tarafından yönetilecek.
 
Yeni oyun modu, ekonomik bir imparatorluk kurmanıza ve madeni para havuzlarında yüzme fantezilerinizi yaşamanıza olanak tanıyan Monopolies & Corporation olarak adlandırılmış. Yeni oyun modu ile, yinelenen kaynaklar etrafında bütün bir Endüstri yaratabileceksiniz. Endüstriler, ana şehirlerine güçlü güçlendirmeler ve düzenli olarak Great Merchant puanları sağlar; daha fazla toplamaya devam ederseniz, bir Endüstriyi bir Şirkete yükseltebilirsiniz. Şirketleriniz, Borsa ve Liman binalarına yerleştirilmiş Ürünler oluşturmanıza izin verecektir. Lüks bir kaynağın küresel arzına hakim olmayı başarırsanız, muazzam miktarda altın ve Turizm üreten bir Tekel yaratabilirsiniz. 
 
Bu indirilebilir içerik, New Frontier Pass'in beşinci ve sondan bir önceki indirilebilir içeriği. 199,00 TL olan New Frontier Pass'e dahil olacak veya 38,99 TL'den tek olarak satın alınabilecek.

Geliştirici güncellemesini aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.