Horizon Zero Dawn PC Versiyonuna Artık Daha Az Güncelleme Gelecek

Gazali Çetinkaya

 
Horizon Zero Dawn PC versiyonu Ağustos 2020'de bazı teknik sorunlarla beraber çıkışını gerçekleştirmişti ve Guerrilla Games bu sorunları çözmek için belirli aralıklarla güncellemeler yayınladı.

En son bugün versiyon 1.10 güncellemesi yayınlandı. Birkaç çökme ile grafiksel hatayı gideriyor ve AMD GPU'larındaki VRAM sorununu çözüyor.

Bundan sonra oyunun PC versiyonu güncellemeleri yavaşlayacak. Böylece geliştirici ekip bir sonraki oyunu Horizon Forbidden West'e odaklanabilsin.
 
Guerrilla Games "Ekibimiz Horizon Forbidden West'in geliştirilmesine devam ediyor ve bu yamadan sonra Horizon Zero Dawn Complete Edition PC versiyonuna artık daha az sıklıkla güncelleme gelecek. Topluluğumuzu her zaman izlemeye devam edeceğimizi lütfen unutmayın." diye belirtti ve oyunculara devam eden desteklerinden ve oyunla ilgili hataları bildirerek çözülmesine yardımcı olduklarından dolayı teşekkür etti.
 
Horizon Forbidden West PlayStation 5 ve PlayStation 4 için duyuruldu. 2021'in ikinci yarısında çıkması bekleniyor. Olası bir PC versiyonu hakkında resmi bir açıklama yapılmadı.