FalleN, Team Liquid'e Transfer Oldu!

Hamit Can Sayılgan

 
     Profesyonel Counter Strike: Global Offensive oyuncusu Gabriel "FalleN" Toledo, Kuzey Amerika elektronik spor organizasyonu Team Liquid'e transfer oldu. 29 yaşındaki Brezilyalı oyuncu, Team Liquid CS:GO takımında geçtiğimiz ay kadro dışı bırakılan Russel "Twistzz" Van Dulken'ın yerine mücadele edecek. 
 
     İki kez Major şampiyonluk elde eden profesyonel oyuncu, Team Liquid transferi hakkında;
 
     "Team Liquid gibi bir organizasyona katılmak inanılmaz bir başarı gibi geliyor. Liquid ile pek çok şeyi başarabileceğimi hissediyorum. Liquid'i seçtim çünkü yıllarca onlara karşı oynadım, güçlerini biliyorum ve ne kadar iyi oynayabileceklerini biliyorum. Yeteneklerimle ve oyun hakkındaki düşüncelerimle yardımcı olabilirim.
 
     Ekibe dahil edilme nedenimin AWP oyunum konusundaki yeteneklerim olduğunu düşünüyorum. Liquid'in uzun süredir belirli bir AWP oyuncusuna sahip olmamasına rağmen yine de başarılı olduğu biliniyor, ancak ekip bu rolü yerine getirecek birini arıyormuş gibi geliyordu ve bunu yapmak için beni seçtikleri için çok mutluyum" dedi. 
 
     Geçmiş takımlarında kaptanlık yapan FalleN'ın Liquid takımında da kaptanlık rolünü üstlenip üstlenmeyeceği ise kesin değil. FalleN, Team Liquid ile ilk mücadelesini 19 Ocak tarihinde çevrimiçi olarak düzenlenecek olan BLAST Premier Global Finalleri'nde verecek.