Kingdom Come Geliştiricisi: Cyberpunk 2077 Teknik Açıdan Skyrim'den Daha İyi Durumda

Gazali Çetinkaya

 
Cyberpunk 2077 çıkış yaptığından bu yana hakkında en çok konuşulan konulardan biri oyunun hataları ve teknik sorunları oldu.
 
Kingdom Come: Deliverance geliştiricisi Warhorse Studios'un patronu Daniel Vavra, teknik açıdan baktığımızda Cyberpunk 2077'nin The Elder Scrolls V: Skyrim'den daha iyi bir durumda olduğunu belirtiyor.
 
Daniel Vavra, twitter üzerinden yaptığı açıklamada, oyunu iki kere bitirdiğini ve 60 saat oynadığını belirtti. Büyük hatalar ve problemlerle karşılaşmamış. Kendi fikrine göre son yıllardaki en iyi oyun. Oyuna karşı olan nefreti anlamadığını ve bunu yapanların muhtemelen oyunu oynamamış ve YouTube üzerinde gördükleriyle yorum yapan kişiler olabileceğini düşünüyor. Teknik açıdan The Elder Scrolls V: Skyrim'in şimdiye kadarki her halinden daha iyi bir durumda olduğunu ifade etti.
 
Daniel Vavra belli ki oyunu PC üzerinde oynamış. Konsollara kıyasla oyun PC üzerinde daha iyi bir seviyede. Çıktığında özellikle PlayStation 4 ve Xbox One üzerinde oynanabilir gibi değildi. CD Projekt RED güncellemelerle Şubat'ta düzeltileceğini söylüyor. PC versiyonu da iyileştirilmeye devam edilecek.