Cyberpunk 2077 Geliştiricisi Oyunu 175 Saattir Oynuyor ve Hâlâ Bitmemiş

Gazali Çetinkaya

 
CD Project Red'te kalite kontrolden sorumlu Lukasz Babiel, Cyberpunk 2077'yi 175 saat 43 dakika oynadı ve oyunu hâlâ %100 bitirebilmiş değil.
 
Belirttiğine göre en zor seviyede oynuyor ve yavaş tempoda, gizlilik odaklı, her şeyi loot ederek ve oyunun sunduğu tüm özellikleri kullanarak ilerliyor.
 
Oyunun oyunculara sunacağı süre bu kadar olmayacaktır. Lukasz Babiel işi gereği muhtemelen oyundaki olası hataları da bulmak için her yeri didik didik ediyordur. Ayrıca kendisi Eylül ayında oyunun platinum kupasını kazandığını gösteren bir ekran görüntüsü paylaşmıştı ve bu onun oyun kayıtlarından sadece biri gibi görünüyor.
 
Baş görev tasarımcısı Patrick K. Mills daha önce yaptığı açıklamada Cyberpunk 2077'nin ana hikayesinin The Witcher 3: Wild Hunt'ın ana hikayesinden birazcık kısa olacağını ifade etmişti. Yan içerikler belki daha fazla olabilir.
 
Cyberpunk 2077 10 Aralık'ta PlayStation 4, Xbox One, PC ve Stadia için Türkçe altyazı desteğiyle birlikte çıkacak. İlk günden geriye uyumluluk aracılığıyla PlayStation 5 ve Xbox Series'te oynanabilecek. Yeni nesil için özel hazırlanmış versiyon 2021'de.