Cyberpunk 2077'nin Orijinal Oyun Müziklerinden Altı Tanesi Paylaşıldı

Gazali Çetinkaya

 
Cyberpunk 2077'nin dünkü Night City Wire canlı yayını müzik odaklıydı. Oyundaki Samurai muzik grubunun solisti Johnny Silverhand'e özel fragman ve müzikler için kamera arkası videosu yayınlandı. Canlı yayının ardından CD Projekt RED, Cyberpunk 2077'nin orijinal oyun müziklerinden altı tanesini paylaştı. Paul Leonard-Morgan, Marcin Przybylowicz ve P.T. Adamczyk tarafından bestelenmiş.
 
Cyberpunk 2077'nin orijinal oyun müzikleri tamamen elektronik ve Paul Leonard-Morgan'ın belirttiğine göre ekip mümkün olduğunca analog synthesizer kullanmış. Toplamda 7.5 saatten fazla müzik oluşturulmuş ve bu müzikler neredeyse her bir görev için özel olarak hazırlanmış.
 
CD Projekt RED ayrıca oyunda Streamer modunun bulunacağını duyurdu. Yayın yapanlar için bir mod ve telife girebilecek olan müzikleri devre dışı bırakacak.
 
Cyberpunk 2077 10 Aralık'ta PlayStation 4, Xbox One, PC ve Stadia için Türkçe altyazı desteğiyle birlikte çıkacak. İlk günden geriye uyumluluk aracılığıyla PlayStation 5 ve Xbox Series'te oynanabilecek. Yeni nesil için özel hazırlanmış versiyon 2021'de.

Müzikleri aşağıdaki oynatıcılardan dinleyebilirsiniz.