CrossfireX 2021'e Ertelendi

Gazali Çetinkaya

 
Smilegate Entertainment, bu yıl içinde çıkması planlanan CrossfireX'i corona virüsünün geliştirmeye olan etkisinden dolayı 2021'e erteledi.
 
2021'de Xbox One ve Xbox Series X|S için çıkacak. Süreli özel oyun.
 
FPS oyunu CrossfireX'in çok oyunculu modu oynaması ücretsiz olacak. Remedy Entertainment tarafından geliştirilen hikaye modu ise Premium Battle Pass'e dahil olacak.
 
Oyunun tanıtım yazısı:
 

Efsanevi bir bilgisayar oyunu serisi, heyecanlı bir çok oyunculu deneyim çeşitliliği ve dünyanın en güçlü iki askeri yapılanması arasındaki küresel savaşı anlatan sinematik bir senaryo modu sunan hızlı tempolu bir birinci şahıs nişancı türü olarak Xbox'a geliyor.
 
Savaşınızı seçin
Farklı beceri seviyelerine ve ilgi alanlarına sahip tüm oyuncular için erişilebilir olan klasik ve yenilikçi çok oyunculu modlara adımınızı atın ve Global Risk veya Black List paralı asker birliklerinden birine katılın.
 
Kimin için savaşıyorsunuz?
Savaşın her iki tarafından anlatılan aksiyon hikayeleri dizisiyle oyuncuları Crossfire dünyasıyla tanıştıran sürükleyici ve sinematik tek oyunculu deneyimde, Global Risk ile Black List paralı asker birlikleri arasında küresel savaş kızışıyor.

 
Haziran Ayında Düzenlenen Çok Oyunculu Betasından Oynanış Videosu:
 
 
 
Hikaye Modu Fragmanı: