Kojima Productions Yeni Projenin Geliştirildiğini Doğruladı

Gazali Çetinkaya

Metal Gear Solid ve Death Stranding geliştiricisi Kojima Productions, yeni projenin geliştirme aşamasında olduğunu resmi olarak duyurdu.

Tokyo stüdyosu için sınıfının en iyisi yetenekli geliştiriciler arıyorlar. Açık pozisyonlar programcı, sanatçı, oyun tasarımcısı, ses tasarımcısı, yazar, proje yöneticisi ve yapımcı.

Daha fazla bilgi açıklanmadı.
 
 
Korku manga sanatçısı Junji Ito, Temmuz ayında yaptığı açıklamada, Hideo Kojima'nın kendisi ile iletişime geçtiğini ve korku oyunu üzerinde çalışmaya davet ettiğini belirtmişti fakat daha sonra açıklamasını düzelterek Hideo Kojima'nın kendisine bir partide "Eğer bir fırsat çıkarsa, yardımını isteyebilir miyim?" diye sorduğunu belirtti.
 
Haziran ayında da Hideo Kojima ve sanat yönetmeni Yoji Shinkawa, yeni projenin sinyalini vermişti ve Death Stranding'in devam oyunu olabileceği yönünde tahminler ortaya atıldı.
 
Bu yılın başlarında ise Hideo Kojima büyük bir oyunun yanında ek olarak manga, anime ve sadece dijital oyunlar gibi küçük projeler üzerinde de çalışmak konusunda istekli olduğunu dile getirmişti.