3D Platform Oyunu Pumpkin Jack 23 Ekim'de Türkçe Dil Desteğiyle Çıkacak

Gazali Çetinkaya

 
Yayıncı Headup Games ve geliştirici Nicolas Meyssonnier, 3D platform oyunu Pumpkin Jack için çıkış tarihi verdi.

23 Ekim'de Xbox One, Switch ve PC (Steam, GOG ve EGS) için çıkacak. Steam sayfasında belirtilene göre Türkçe arayüz ve altyazı desteği sunacak.

PlayStation 4 versiyonu da planlanıyordu fakat çıkış tarihi duyuru fragmanında bahsedilmemiş.
 
Oyunun tanıtım yazısı:
 

Pumpkin Jack, Balkabağı lordu olan Jack'i kontrol edip zaten yozlaşmış olan topraklara içimizdeki korkuyu sonuna kadar aşıladığımız bir oyundur! Klasik "iyi & kötü" masallarının aksine, kötülüğün hakim olması için uğraştığımız bu oyunda iyiler her zaman kaybediyor!
 
- Çizgi Filmleri Andıran Renkli Atmosfer - Yüksek kalitede ışıklandırma ile oluşturulan, birbirinden güzel atmosfere sahip bölümlerin birini bitirip, diğerine başla!
- Hayatın İçin Savaş! - Her türlü kötülüğün kol gezdiği bu diyarda hayatta kalmak için her silahta ustalaşman, her komboyu eksiksiz yapman ve tüm bunları yaparken düşmanın hareketlerine de dikkat etmen gerekecek!
- Aman Kafaya Dikkat! - Yeri geldiğinde "Bir elin nesi var iki elin sesi var." atasözünden yola çıkarak, balkabağı kafanı kullanıp çeşitli bulmacaları çöz ve yolculuğuna farklı bir lezzet kat!
- Yanındaki Dostlarına Güven - Yolculuğun boyunca asla yalnız kalmayacaksın. Seni her zaman takip eden ‘uzun menzilli’ bir karga ve akıl hocan olan baykuş sana her zaman yardımcı olacak.
 
Bu Amansız Mücadeleye Katılarak Kötülüğün İyiliği Ezmesine Yardımcı Ol!
İblis'in bizzat kendisinden gelen bir emirle Bunaltı Krallığı'nda bir maceraya atılarak, benliklerini kaybetmiş yaratıklara karşı koyarken, yoldaşlarının yardımıyla kötülüğü her köşeye bulaştır! Huysuz bir Baykuş ve kasvetli bir Karga ile arkadaşlık et!
 
Bu Korku Krallığında Dolanırken Ürkütücü Ancak Bir O Kadar da Etkileyici Yerleri Keşfet!
Her bölümün kendine has parlak ve renkli atmosferiyle birlikte maceraya kendini kaptır. Pumpkin Jack'in klasik PS2 grafiklerinden ilham alarak oluşturduğu çizgi film evreninde eğlenmene bak!
 
Birbirinden Farklı Bölümlerde Özgürce Atla, Koş ve Tırman!
Evet Pumpkin Jack kötülük adına yapılmış bir oyun; ancak her şeyden önce bir platform oyunu! Her bölüm için ayrı ayrı hazırlanmış olan kısımlar, yeteneklerinizi zorlayacak!
 
Kullanılabilir Harikulade Silahlarla Yoluna Çıkan Canavarları Hakla!
Önüne çıkan düşmanları alt etmek için her silahın kombosunu ve hasarını iyi planlaman gerekecek! Doğru zamanda doğru silahla saldırmak çatışmadan canlı çıkmanın anahtarı!
 
Nefes Kesen Bölümler İçinde Tamamen Orijinal Kısımlara Şahit Ol!
Yansımalara, dengelemeye ve düşünmeye dayanan bulmacaları çöz ve yeri geldiğinde bir arabaya atla ve gaza bas, o da yetmezse balkabağı kafanı kullanarak kafasını çıkaranı patakla, yeni sihirli yollar aç! Her bölümde apayrı etkinlikler seni bekliyor! 

 
PC sistem gereksinimleri:
 

MİNİMUM:
İşletim Sistemi: Windows 7
İşlemci: Intel Core i5-3330 3.0 GHz, AMD FX-8300 3.3 GHz
Bellek: 4 GB RAM
Ekran Kartı: NVIDIA GeForce GTX 760, Radeon R9 270
DirectX: Sürüm 11
Depolama: 5 GB kullanılabilir alan 
 
ÖNERİLEN:
İşletim Sistemi: Windows 10
İşlemci: Intel Core i5-4690 3.5 GHz, AMD Ryzen 3 1300X 3.5 GHz
Bellek: 6 GB RAM
Ekran Kartı: NVIDIA GeForce GTX 1050Ti, Radeon RX 560
DirectX: Sürüm 11
Depolama: 5 GB kullanılabilir alan

 
Çıkış tarihi duyuru fragmanı: