Need for Speed Hot Pursuit Remastered vs Orijinal Sürüm Grafik Karşılaştırması

Gazali Çetinkaya

 
Need for Speed Hot Pursuit 10 yılın ardından yenilenerek geri dönüyor.
 
Electronic Arts tarafından belirtilene göre Need for Speed Hot Pursuit Remastered "unutulmaz yarış deneyimini gelişmiş görsellerle günümüzün donanım nesline güncelleyerek sunacak."
 
Grafik karşılaştırma videoları ise pek öyle söylemiyor. Görsel açıdan mevcut PC versiyonunun üstüne çok fazla bir şey konulmamış.

Performans açısından baktığımızda oyun PlayStation 4, Xbox One ve Switch'te 1080p 30FPS'te çalışacak. PlayStation 4 Pro ile Xbox One X'te 1080p 60fps ve 4K 30fps modları bulunacak. PC kullanıcıları ise oyunu maksimum 60FPS'te oynayabilecek.
 
Remastered versiyon daha çok içerik kısmına odaklanmış. Çapraz platform çok oyunculu oynanış ve Autolog, ekstra 6 saatlik oynanış ve 30'dan fazla görev, yeni başarımlar, kaplamalar, araba renkleri, kısaltılmış ani frenler, güncellenmiş fotoğraf modu, galeri ve çeşitli oyun kalitesi güncellemeleri içerecek. 
 
Need for Speed Hot Pursuit Remastered PlayStation 4, Xbox One ve PC için 6 Kasım'da; Switch için 13 Kasım'da çıkacak. Daha fazla detayı buradaki haberde bulabilirsiniz.

Grafik karşılaştırma videolarına aşağıdaki oynatıcılardan göz atabilirsiniz.