SW: Force Unleashed II'nin İlk İncelemesi Geldi

Levent Polater




    Star Wars: The Force Unleashed II için ilk inceleme Game Informer'dan geldi. Star Wars hayranlarının büyük bir umutla beklediği ve güzel olacağına inandığı oyunun ilk incelemesi ise maalesef biraz hayal kırıklığı yaratıyor.
 
    Bazı dergilerde olduğu gibi Game Informer da kimi oyunların ilk incelemesini sunan oyun dergilerinden biri konumunda. Popüler dergi, yeni Star Wars oyununa 100 üzerinden 78 puan vererek oyunu 'vasatın üzerinde' kategorisine koydu.
 
     Darth Vader'ın gizli çırağı Starkiller'ı kontrol ettiğimiz Star Wars: Force Unleashed II için Game Informer, oyuna özellikle 2 yönden eksi puan vermiş. Birincisi oyunun konusunun tatmin edici olmayışı, ikincisi ise karakter geliştirme sisteminin başarısız olması. Bir Star Wars oyununun konusu zayıf ise zaten iyi bir oyun olması mümkün değil ki GI'ya göre bu sefer de aynı trajedi ile karşılaşıyoruz.
 
  Eğer diğer inceleme skorları da Game Informer'ın ki ile aynı paralellikte giderse 2010 yılının en büyük hayal kırıklıklarından birini yaşayacağız gibi görünüyor...
 
 
zombiegamer