Minecraft Dungeons'ın Creeping Winter DLC'si 8 Eylül'de Çıkacak

Gazali Çetinkaya

 
Yayıncı Microsoft ve geliştirici Mojang Studios, Minecraft Dungeons'ın ikinci indirilebilir içeriği Creeping Winter'ın 8 Eylül'de çıkış yapacağını duyurdu.

Donmuş bir bölgede geçecek Creeping Winter indirilebilir içeriği yeni görevler, yeni düşmanlar, yeni silahlar, yeni zırhlar ve yeni eşyalar getirecek.
 
Aynı gün ücretsiz bir güncelleme yayınlanacak ve oyunun kutulu sürümü piyasaya çıkacak.
 
Güncelleme yeni Daily Trial modunu oyuna getirecek. Belirtilene göre bu günlük denemeler farklı oyun mekaniklerinde, üstesinden gelmeniz gereken zor, deneysel ve eğlenceli zorluklar sunacak. Güncelleme ayrıca eşya geliştiren Blacksmith ve multiplayer'da eşya takas etmeyi sağlayan Gift Wrapper gibi kamp alanınıza ekleyebileceğiniz yeni tüccarlar içerecek.

Kutulu sürüm PlayStation 4, Xbox One ve Switch için çıkacak ve ana oyun ile iki indirilebilir içeriğin bulunduğu Hero sürümü olacak. 
 
Minecraft evreninde geçen klasik dungeon crawler oyunlarından esinlenmiş aksiyon macera oyunu Minecraft Dungeons PlayStation 4, Xbox One, Switch ve PC üzerinde ulaşılabilir durumda. Standart sürüm Konsol ve PC için Xbox Game Pass'e dahil.