Godfall PS5 Oynanış Videosu

Gazali Çetinkaya

 
Yayıncı Gearbox Publishing ve geliştirici Counterplay Games, Godfall'dan savaş sistemine odaklanan dokuz dakika uzunluğunda oynanış videosu yayınladı.
  
Oyun hakkında:
 

Aperion yok olmanın eşiğinde. Siz, kullanıcılarını yakın dövüşün durdurulamaz ustaları hâline getiren efsanevi Valor zırh setlerini kuşanabilen ilahi güçteki savaşçılar olan Valoria şövalyelerinin sonuncususunuz. Element diyarlarına tırmanırken düşmanlarınızı parçalayın ve zirvede sizi bekleyen çılgın tanrı Macros'a meydan okuyun. Looter-slasher türünün ilk örneği olan bu yakın dövüş aksiyon rol yapma oyunu Godfall'da yükselin. 
 
Birlikte çok daha keyifli
İster tek başınıza, ister dilediğiniz zaman başkalarıyla oynayın. Farklı açılardan saldıran birden çok dövüşçüye karşılık veren özel yeteneklere sahip bölüm sonu canavarları ve düşmanlar, işbirliği düşünülerek tasarlandı. 
 
Looter-Slasher
Karakterinizi sürekli geliştirirken istediğiniz sıradaki en iyi parçayı elde etmenizi sağlayacak zorlu görevlerle karşılaşın ve oynanış üzerinde anlamlı etkiye sahip ganimetler toplayın. 
 
Aksiyon rol yapma oyunu
Godfall ile yenilik getiren Counterplay Games, ödüllerin verildiği beceriye dayalı saldırı tarzında oynanış sunarak ve her darbeyi önemli kılarak üçüncü şahıs aksiyon dövüşlerine yeni bir bakış sağlıyor.

 
Godfall bu yılın sonlarında PlayStation 5 ve PC (Epic Games Store) için çıkacak.

Godfall savaş sistemi PlayStation 5 oynanış videosu: