Drone Swarm 2020 Sonunda Türkçe Altyazı Seçeneğiyle PC için Çıkacak

Gazali Çetinkaya

 
Yayıncılığını Astragon Entertainment ve geliştiriciliğini Stillalive Studios'un üstlendiği uzayda geçen strateji macera oyunu Drone Swarm bu yıl sonunda Türkçe arayüz ve altyazı desteğiyle birlikte PC (Steam) için çıkışını gerçekleştirecek.
 
Oyun hakkında:
 

Bu oyunda 32.000 drondan oluşan sürüyü kontrol eden Kaptan Carter rolündesin! Yıldız gemisi Argo'nun içinden engelleri aşması için sürüyü stratejik olarak konuşlandırman gerek. Dron sürüsünü bölerek gemini savunurken aynı anda düşmana da saldır. Kendi taktiklerini geliştir, düşmanı yaratıcı bir şekilde alt et ve uzaylı istilacıları yok etmek için etrafındakilerden faydalan. Yeni Dünya'yı bulma görevin sırasında tüm tehlikelerine rağmen galaksiyi keşfet. Git gide güçlenen tehdide karşı sürüne yeni özellikler kat ve gemini sürekli geliştirmeye devam et.
 
Yıl 2118. Topraklarının büyük kısmı uzaylıların devasa dron sürüsü tarafından yok edilen Dünya büyük bir yıkıma uğradı. Hayatta kalan az sayıda insan arasından psionik güçleri olanlar dronları kontrol altına alarak saldırıyı durdurmanın bir yolunu buldu. Artık dronlar insanların kontrolünde ancak Dünya yaşamaya elverişli olmadığı için yıldız gemisi Argo inşa edilerek yeni bir Dünya bulmak üzere uzaya gönderildi. Kaptan Carter olarak sen de bu göreve liderlik edeceksin, sürü senin emrinde!
 
• 32.000 drondan oluşan devasa sürüyü kontrol et
• Yüksek tempolu uzay savaşlarında hızlı düşün ve uzaylı rakiplerini yen
• Git gide daha da güçlenen düşman filolarına ve silahlarına karşı taktiklerini uyarlamaya devam et
• Aynı anda etkin bir şekilde savunma ve saldırı yapmak için sürünün benzersiz güçlerini kullan ve bu güçleri birleştir
• Düşmana karşı koyabilmek için sürüne yeni özellikler kat ve ana gemini geliştir
• 100'den fazla çarpışmanın yer aldığı kapsamlı hikâye modunda maceraya dal
• Etrafındakileri kullanarak avantaj kazan ve düşmanı alt et 


Hikaye fragmanı: