Marvel's Avengers – The MODOK Threat ve Co-op War Zones Fragmanları ve Thor Oynanış Videosu

Gazali Çetinkaya

Yayıncı Square Enix ve geliştiriciler Crystal Dynamics ile Eidos-Montreal, Marvel's Avengers oyunundan yeni fragmanlar ve oynanış videosu paylaştı.
 
Hikaye Fragmanı The MODOK Threat
 
 
 
Oynanış Fragmanı Co-op War Zones
 
 
 
Yedi Dakikalık Thor Oynanış Videosu
 
 
 
Marvel's Avengers PlayStation 4, Xbox One, PC ve Stadia için 4 Eylül'de çıkacak. PlayStation 5 ve Xbox Series X versiyonları yeni nesil konsolların çıkış gününde ulaşılabilir olacak.

Oyunun detayları:
 
Marvel's Avengers; orijinal ve sinematik bir hikayeyi tek oyuncu ve iş birliği modlarında oynanışla birleştiren efsanevi bir üçüncü şahıs aksiyon macera oyunu.
 
En fazla dört çevrimiçi oyuncudan oluşan bir takım kurun, olağanüstü yeteneklerde ustalaşın, büyüyen Kahramanlar listesini özelleştirin ve Dünyayı giderek artan tehditlere karşı koruyun.
 
Süper Kahramanlığın yasa dışı olduğu bir gelecekte genç Kamala Khan, AIM'yi durdurmak için Avengers'ı yeniden toplamak zorunda. Marvel's Avengers, en iyi Avengers oyun deneyimi için yeni Kahramanlar ve süregelen bir şekilde aktarılan yeni anlatımıyla efsanevi yolculuğa devam ediyor.
 
Orijinal bir Avengers hikayesi oynayın

Marvel's Avengers; Captain America, Iron Man, Hulk, Black Widow ve Thor'un, deneysel bir enerji kaynağıyla çalışan kendi helicarrier'larının da gösterildiği San Francisco'daki yüksek teknoloji ürünü Avengers Karargahının açılışının olduğu A-Day'de başlıyor.

Kutlama, büyük yıkıma yol açan feci kaza sonucu ölümcül bir hâl alır. Yaşanan bu trajedi yüzünden suçlanan Avengers dağılır.

Beş yıl sonra, tüm Süper Kahramanlar yasa dışı ilan edilmişken ve tüm dünya tehlikedeyken New Jerseyli genç Kamala Khan, şok edici bir komployu ortaya çıkarır. Tek umut, Dünyanın karşı karşıya kaldığı en büyük tehditlerden biri olan Advanced Idea Mechanics'i durdurmak için Avengers'ı yeniden toplamaktır.
 
Güçlerinizi kucaklayın
Kahraman listesini yeniden oluşturmak ve güçlerini geri getirmek için tek oyunculu hikayede ilerleyin. Ardından tek başınıza veya arkadaşlarınızla çevrimiçi olarak AIM ile savaşa devam edin.

Dünyanın En Güçlü Kahramanları için oyun tarzınıza uyan güçlü becerileri ve yeni ekipmanları açın.

Bu ikonik Kahramanları, 80 yılı aşan Marvel geçmişinden ilham alan klasik, hayranların çok sevdiği ve yepyeni orijinal kıyafetlerle özelleştirin.

Esnek derecelendirmeli dövüş sisteminin yanı sıra her Kahraman için benzersiz oyun tarzlarını destekleyecek özelleştirilebilir ekipman ve beceriler.
 
Çevrimiçi bir araya gelin
 
Oyuncular, operasyonların karargahı olarak düşmanlardan geri kazanılmış bir Helicarrier kullanarak dünyanın dört bir yanındaki tehlike noktalarında Hero Mission'ları (tek oyunculu) ve Warzone Mission'lar (tek oyunculu veya iş birliği modu) başlatabilir.

Yalnızca Avengers'ın üstesinden gelebileceği giderek artan tehditlere karşı Dünyayı korumak için dört oyuncuya kadar çevrimiçi olarak toplanılabilir.

Yeni Süper Kahraman ve bölgelerin ek bir ücret alınmadan sunulacağı hikaye, yıllar içinde gelişecektir.
 
PlayStation Store Standart Sürüm -- 299,00 TL
PlayStation Store Deluxe Sürüm -- 349,00 TL
PlayStation Store Exclusive Digital Sürüm -- 374,00 TL
Xbox Store Standart Sürüm -- 300,00 TL
Xbox Store Deluxe Sürüm -- 372,50 TL
Steam Standart Sürüm -- 289,00 TL
Steam Deluxe Sürüm -- 388,00 TL 
 
Ön sipariş bonusları:
 
• Beta Erişimi (PS4'te erken erişim)
• Marvel Legacy Outfit paketi
• İsim levhası
• Ms. Marvel ifadesi (PS4)
• Dinamik tema (PS4)
 
Deluxe sürüm içerikleri:
 
• Yenilmezler'in 6 üyesi için Exclusive Obsidian Outfit paketi
• 6 Obsidian temalı isim levhası
• 72 saatlik erken erişim

Exclusive Digital sürüm içerikleri:

• Süper Kahraman kişiselleştirme seçenekleri için 1.000 kredi
• Ms. Marvel isim levhası
• 72 saatlik erken erişim