Game Informer: "Vanquish 4 saatte bitiyor!"

Gökhan Yılmaz

 
     Game Informer'ın Vanquish'e 7.75 puan verdiğini bugün duyurmuştuk. Bu notun en önemli faktörlerinden biri olduğunu düşündüğümüz bir özellik açıklandı. Game Informer, Vanquish'in incelemesinde oyunun 4 saatte bitirilebildiğini belirtmiş.
 
     İncelemenin ardından bu söylemden pek de hoştun olmayan PlanitumGames çalışanı JP Kellams "Gerçekten mi? Çünkü bu bizi de şaşırttı. Oyundaki Casual Auto (Kolay) zorluk derecesinde bile böyle bir şey söz konusu değil." şeklinde cevap verdi.
 
     Diğer yandan başka bir açıklamada PlatinumGames'in oyunu Xbox 360 için hazırlarken DVD kapasitesi ile ilgili sıkıntılar yaşadıkları belirtildi. Yapım aşamasının ortalarında oyunu tek DVD'ye sığdıramayacakları için bazı kısımlarını kesmek zorunda kalacaklarını düşünmüşler fakat sonradan üstesinden gelerek oyunu eksiksiz hazırlamışlar.
 
     İki açıklama birbirini tamamlıyor fakat Vanquish'in 4 saatlik oyun süresi ile geleceğini tahmin etmiyorum. Böyle bir şey olursa medyadan ve oyunculardan çok büyük tepki görürler. Bunun kesin cevabını oyunun Kuzey Amerika'daki çıkışı (Yarın) ile görebileceğiz.