Total War: Shogun 2 Steam'de Ücretsiz

Gazali Çetinkaya

 
Yayıncı Sega ve geliştirici Creative Assembly, bu dönemde insanların evde kalmasını teşvik etmek amacıyla Total War: Shogun 2'yi Steam'de ücretsiz olarak sunuyor.

Oyun 1 Mayıs Türkiye saati ile 20:00'a kadar ücretsiz dağıtılacak. Bu tarihten önce kütüphanenize eklerseniz sizde kalacak.
 
Steam: store.steampowered.com/app/201270/Total_War_SHOGUN_2
 
16. yüzyıl Japon adalarında geçen Total War: Shogun 2 içinde sıra tabanlı savaş unsurlarını da içeren bir gerçek zamanlı strateji oyunu. İlk olarak Mart 2011'de piyasaya sunulmuştu. Windows, Mac ve Linux işletim sistemlerini destekliyor.
 
Öne çıkan özellikleri:

• 16. yüzyıl Japon adalarını fethet. Devasa Samurai orduları ve dev savaş gemilerinden oluşan filolarla nefes kesici gerçek zamanlı savaşları yönet.
• Her hanedanın kendi hesaplarını yaptığı zorlu bir coğrafyada krallığını kur. Ekonomik, politik ve askeri gücünü kullanarak topraklarını genişlet.
• Krallığında ve savaş alanında durmaksızın değişen koşullara uyum sağlamak üzere çatışma ve kuşatma taktikleri, casuslar ve suikastçılar kullan.
• Ana senaryoyu iki kişilik moddaoynayarak çevrimiçi savaşlara katıl. Ardından sekiz kişiye kadar genişleyen epik savaşlara dâhil ol ve ordunu gerçek rakiplere karşı savaştığın özel senaryolarda zafere taşı.