Valorant Yeni Oynanış Görüntüleri

Gazali Çetinkaya

 
YouTuber Arekkz, Riot Games'in oynaması ücretsiz taktiksel FPS oyunu Valorant'tan yeni oynanış görüntüleri paylaştı.

İlk videoda tüm karakterler ve yetenekleri, ikinci videoda tam bir maç gösteriliyor.
 
Oyun hakkında:
 

Bir oyuna, onu hayatına sokacak kadar güvenebilmen için şunların gerekli olduğuna inanıyoruz: 128-tick sunucular, çok düşük özellikli (belki on yıllık) bilgisayarlarda bile en az 30 FPS, modern ekipmanlarda 60 ila 144+ FPS, dünya çapında büyük şehirlerdeki oyuncuların 35 ms'in altında oynamasını hedefleyen global veri merkezleri, yıllardır üzerinde takıntılı şekilde çalıştığımız bir ağ programlaması (netcode) ve anti-cheat, yani hile karşıtlığı konusunda ilk günden beri gösterdiğimiz kararlılık.
 
Valorant'ta nişancılık hassas, belirleyici ve ölümcül. Zafere ulaşmak yalnız gösterdiğin beceri ve kullandığın stratejiye bağlı olacak.
 
Gözünde canlandır: Taktiksel nişancılık, doğaüstü güçlerle buluşuyor. Herkesin silahları ve özel yetenek setleri varken rüzgâr kadar hızlı birine nasıl nişan alacaksın? En iyi hareketlerini göster, rakipleri oyuna getir ve ilk ateş eden sen ol. VALORANT, tam da beklenmedik hamleler yapmaya cesareti olan gözü pek strateji uzmanlarına göre. Çünkü hamlen sana oyunu kazandırıyorsa, işe yarıyor demektir.

 
Valorant 2020 yazında PC için çıkacak. Kapalı beta 7 Nisan'da başlayacak. Detaylarına buradaki haberden göz atabilirsiniz.

Oynanış görüntülerini aşağıdaki oynatıcılardan izleyebilirsiniz.