The Legend of Heroes: Trails of Cold Steel IV Batıya Geliyor

Gazali Çetinkaya

İlk olarak Eylül 2018'de Japonya'da PlayStation 4 için piyasaya sunulan The Legend of Heroes: Trails of Cold Steel IV en sonunda Batıya geliyor.
 
Yayıncı NIS America, The Legend of Heroes: Trails of Cold Steel IV'ün bu sonbaharda PlayStation 4; 2021'de Switch ve PC için çıkış yapacağını duyurdu.
 
Özel sürümleri tanıtıldı:
 
Frontline Edition $59.99 - Oyunun fiziksel sürümü (kapak tasarımı iki taraflı), “The Black Records” sanat kitabı ve “Echoes of Erebonia” soundtrack CD'si içeriyor.
 
 
Limited Edition $99.99 - Oyunun fiziksel sürümü (PS4 veya Switch), “Twilight Resonance” soundtrack CD'si, “The Complete Black Records” ciltli sanat kitabı, “Ashen Awakener” SteelBook, “Daybreak” posteri ve 7 adet kart içeriyor.
 
 
Nihon Falcom tarafından geliştirilen The Legend of Heroes: Trails of Cold Steel IV sıra tabanlı savaş sistemine sahip bir JRPG.
 
The Legend of Heroes: Trails of Cold Steel IV, üçüncü oyunun sonundaki olaylardan hemen sonrasında, Class VII üyelerinin gizli Erin köyünde uyanması ile başlıyor. Erebonian İmparatorluğu için savaş kapıda ve Class VII üyeleri dünyayı yıkımdan kurtarmak için dünyanın dört bir yanından gelen kahramanlarla birleşmeli.