Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Simülasyon Oyunu Sports: Renovations, Konsollar ve PC için Yayınlanıyor

 
 
Dear Villagers, Goat Gamez tarafından geliştirilen birinci şahıs yenileme simülasyon oyunu Sports: Renovations'ı PlayStation 5, Xbox Series ve PC (Steam) için yayınlayacaklarını duyurdu. Ancak şuan için bir çıkış tarihi duyurulmadı.
 
Sports: Renovations, oyuncuları ihmal edilmiş spor tesislerini restore etmeye ve sevdikleri takımın sahasını yaklaşan bir gayrimenkul tehdidinden kurtarmaya davet ediyor. 21-25 Ağustos tarihleri ??arasında Almanya'nın Köln kentindeki Koelnmesse'de düzenlenecek Gamescom 2024'te oynanabilir olacak.
 
En sevdiğiniz takımın sahasını bir gayrimenkul müteahhidi tarafından yıkılmaktan nasıl kurtarırsınız? En iyi yaptığınız şeyi yaparsınız; yardım etmek için ihtiyacınız olan parayı toplamak için harabeye dönmüş spor tesislerini yenilersiniz.
 
Spor salonlarına, kapalı ve açık sahalara ve havuzlara eski görkemini geri kazandırın, aletlerinizin seviyesini yükseltin ve merkezinizi genişletin. Yenileme görevleriniz sırasında ödüller ve hatıralar kazanın ve bunları herkesin görmesi için özel bir odada gururla sergileyin.
 
Memleketinizdeki basketbol sahası tehlikede. Tuttuğunuz takımın oynadığı muhteşem maçları izlediğiniz, gençliğinizin parlayan yıldızı olan yer. Burası birçok genç yeteneğin kariyerine başladığı yer. Burası birçok güzel hatıraya ev sahipliği yapan yer, ancak artık örümcek ağları ve tozla kaplı.
 
Fragman Videosu 
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu Dear Villagers Goat Gamez simülasyon spor Sports: Renovations PlayStation 5 Xbox Series PC
Orijinal Resident Evil 2 GOG Platformuna Geliyor Aksiyon Macera Oyunu Melobot: A Last Song Konsollar ve PC için Duyuruldu

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız