Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Helldivers 2'nin Yeni Güncellemesi Çökme Sorunlarını Düzeltiyor

 
 
Yayıncılığını Sony Interactive Entertainment'ın ve geliştiriciliğini Arrowhead Game Studios'un üstlendiği işbirliği odaklı nişancı aksiyon oyunu Helldivers 2 için yeni bir güncelleme yayınlandı. Bu yama sayesinde oyunda yer alan birçok çökme ve performans sorunu ortadan kaldırılıyor. Böylece oyun daha akıcı hale geliyor.
 
Helldivers 2 çok oynanmaya devam ediyor
 
 
 
Helldivers 2 için yayınlanan yeni güncelleme sadece çökme hatalarını düzeltmekle kalmıyor aynı zamanda görevlere geçiş yaparken ortaya çıkan sorunlara da çözüm getiriyor. Bu kapsamda oyuncuların Hellpod yükleme ekranında takılı kalmasına neden olan durumlar düzeltiliyor. Ayrıca oyunda çeşitli ayarları değiştirdikten sonra oluşan bir çökme problemi de ortadan kaldırılıyor.
 
Yapım içerisinde bilinen birçok sorun bulunuyor ve bu sorunlar arasında arkadaş kodu ile arkadaşlık isteği gönderememe, oyun içi kredi ödemelerinde gecikme, yerleştirilen mayınların bazen görünmez hale gelmesi, Ark silahlarının tutarsız davranması ve bazen de teklemesi, nişangahınızı düz tutsanız bile mermilerin bazı durumlarda aşağıya gitmesi gibi durumlar bulunuyor. Bu sorunların ilerleyen süreçte çeşitli güncellemelerle ortadan kaldırılması bekleniyor.
 
Oyun bizlere neler sunuyor?
 
Dikkat çekici galaksi savaşlarına katılabileceğimiz ve hem teknoloji hem de çevrimiçi iş birliği modu ile beraber yer alabileceğimiz bu yapımda, arkadaşlarımızla beraber büyük bir mücadeleye katılabiliyor ve kendimizi savaş ortamında bulabiliyoruz. Oyunda yer aldığımız süre boyunca farklı savaş ortamlarıyla karşı karşıya kalıyor ve gerçekten de üst düzey bir ortamda kendimizi bulabiliyoruz. Kullanabileceğimiz silahlarla, bilim kurgu temasıyla ve sürekli üzerimize gelen düşman orduları ile beraber oyunda aksiyonun hızı hiçbir zaman kesilmiyor ve bir efsane olma yolunda ilerlemek durumunda kalıyoruz.

Galaksinin son savunma hattını koruyabileceğimiz bu yapımda heyecanı ve zorlu üçüncü şahıs kamera açısıyla beraber ilerleyebileceğimiz bir sistem yer alıyor. Aynı zamanda oyunda elbette yapabileceklerimiz gidişata yön veriyor. Hangi taktikleri uygulayacağımız ve hangi sistemlerle yer alacağımız tamamen bizim bakış açımıza göre değişen ortamları sunuyor ve en fazla 4 oyuncu ile beraber oynayabileceğimiz işbirliği moduyla karşımıza çıkıyor.

Elbette bu tarz oyunları arkadaşlarla beraber oynamak ve sürekli kendimizi geliştirmek oldukça önem arz ediyor. Ve eğer bir oyunda elbette işbirliği modu bulunuyorsa muhakkak o işbirliği moduyla beraber oynamak oyunu çok daha zevkli hale getirebiliyor. Bu sayede elbette arkadaşlarımızı yanımıza davet ederek onlarla sohbet edebiliyor, onların taktikleriyle beraber ilerlemek durumunda kalıyor ve arkadaşlarımızı yanımıza alarak sırtımızı kollayacak dostlar edinebiliyoruz. Bir yandan düşman orduları tarafından saldırı altında kaldığımız bu yapımda elbette sırtımızı kollayarak düşmanların gelişini püskürtebiliyor, onları yerle bir edebiliyor ve daha fazla taktikle beraber ön plana çıkabiliyoruz.

Elbette oyunda kullanabileceğiniz farklı silah kütüphanesi bulunuyor ve onlarca silahtan istediğinizi seçebiliyor ve akabinde roketatar ve patlayıcılarla beraber düşmanları hem tekli hem de toplu bir şekilde ortadan kaldırabiliyorsunuz. Ekipler halinde gelebileceğiniz bu yapımda elbette stratejik görevleri doğru bir şekilde yerine getirebiliyor ve birbirimize de oldukça dikkat etmeniz gerekiyor. Çünkü oyun içerisinde dost ateşinin açık olduğunu söylemekte fayda var. Bu ateş elbette eğer arkadaşınıza denk gelirse onun canını yakabiliyor ve bu sayede onun da ölümüne sebep olabiliyorsunuz. Dolayısıyla oyunda bu duruma oldukça dikkat etmeniz gerekiyor ve attığınız adımlara da çok iyi bir şekilde bakmanız lazım.
 
 

Savaşın gitgide kızıştığı noktalarda yapacağımız hamlelerle beraber savaşın gidişatını lehimize çevirebileceğimiz bu yapımda giderek daha da zorlu ortamlarda kendimizi bulabiliyor ve çöllerle kaplı ortamlardan yıkık harabelere kadar oldukça farklı bölgelerde kendimizi bulabiliyoruz. Dikkat çekici ortamlarda yer alabildiğimiz ve savaşın iyice kızıştığı sistemlerle karşı karşıya gelebildiğimiz bu yapımda galaksinin bugüne kadar gördüğü en büyük askeri güce katılmak durumunda kalıyor ve burada yaşamak için elbette elimizden geleni fazlasını yapmak durumunda kalıyoruz. Güvenli ve özgür birer hale getirebileceğimiz bu bölge elbette düşman saldırıları altında ve işgal altında bulunuyor. Dolayısıyla onları ortadan kaldırmak ve akabinde ise yapacağımız hamlelerle beraber buralarda neler olup bittiğini öğrenmek tamamen bizim işimiz oluyor. Zaten oyunun temelinde sürekli olarak düşmanları ortadan kaldırmak ve üzerimize gelen orduları püskürtmek bulunuyor. Bu sayede hem kendi taktiklerimizi oyuna dahil edebiliyor hem de kullanabileceğimiz silahları ve patlayıcıları biz seçiyoruz. Örneğin üzerimize gelen düşman ordularını elimizdeki patlayıcıyla ve bombayla beraber tamamen ortadan kaldırabiliyor ve bu sayede hayatta kalma şansımızı arttırabiliyoruz.
 
Aynı zamanda sadece karada yürüyen düşmanlar bulunmuyor, uçak düşmanlarının da burada olduğunu söyleyebiliriz. Uçakların bize karşı kullanıldığı bu yapımda elbette onları ortadan kaldırmak ve adeta bir uçaksavar gibi oyunda yer almak tamamen bizim işimiz oluyor. Ek olarak burada kullanabileceğimiz geniş bir silah kütüphanesi bulunuyor. Makineli tüfeklerden tabancalara kadar oldukça farklı silahlarla beraber ilerleyebileceğimiz bu yapımda hangi silahı kullanmak istediğinize siz karar verebiliyor ve bununla beraber elbette yapacaklarınızı gerçekleştirebiliyorsunuz.

Aklınızdaki fikri ve aksiyonu oyuna dahil edebileceğiniz ve kendi stratejilerinizle beraber ön plana çıkabileceğiniz bu yapımda ne kadar hızlı olursanız o kadar çok hayatta kalma şansınız artabilir ve kendinizi güvende tutmak için elinizden geleni yapmak durumunda kalabilirsiniz.
Galaksi savaşlarında en fazla 4 kişiyle beraber yer alabileceğimiz ve takım arkadaşlarımızı yanımıza davet edebileceğimiz bu yapımda istediğiniz gibi diğer oyuncularla ve dünya çapındaki kullanıcılarla oynayabiliyor, isterseniz de yanınıza yakın arkadaşlarınızı davet edebiliyorsunuz. Bu sayede oyun içerisinde hızlı bir şekilde yer alabilir ve akabinde ise ekip çalışmasının ne kadar önemli olduğunu burada görebilirsiniz. Ekip çalışması bu tarz oyunlarda oldukça önem arz eder ve oyunun içerisinde de bu detayların oldukça dikkat çekici olduğuna vurgulamak gerekiyor. Çünkü geliştirici ekip, ekip çalışmasının ne kadar iyi olursa o kadar çok başarılı olma şansını oyuna dahil edebiliyor ve ekip çalışmasıyla beraber burada zaferin kazanılamaz olacağını söyleyebiliyoruz. Çünkü burada yer alacağımız süre boyunca farklı düşmanlarla beraber karşı karşıya gelebiliyor ve bu düşmanların oldukça zorlu olduğunu söyleyebiliyoruz. Yani tek başımıza burada bu zorlukların üstesinden gelmek ne yazık ki mümkün olmuyor.
 
 

Bir efsane olmaya çalışabileceğimiz ve bu efsane olma yolunda büyük mücadeleler atabileceğimiz bu yapımda oyunda yer alan mühimmat desteği ile beraber düşmanlara karşı mermi yağdırabiliyor ve hatta yukarıdan gelen özgürlükle beraber düşmanlara adeta bir nükleer füze atmak durumunda kalıyoruz. Düşman bölgelerine sızabileceğimiz, onları ortadan kaldırabileceğimiz ve aynı zamanda işimizi sıkıp elbette savaşın pençesinde kendimizi bulabileceğimiz bu yapımda ilk temasa siz girebiliyor ve yapacağınız hamlelerle beraber savaşın gidişatını değiştirebiliyorsunuz. En büyük askeri güce katılabileceğiniz ve buraya en güvenli yer yapabileceğinizi savaşın gitgide kızışmasına deneyimleyebiliyor ve medeniyetin temel taşlarını burada atmak durumunda kalıyorsunuz. Barışın ve demokrasinin bulunduğu bu yapım içerisinde süper dünya silahlı kuvvetlerine katılabiliyor ve hızlı bir şekilde düşmanları ortadan kaldırarak varlığınızı sürdürmenizi sağlayabiliyorsunuz. Galaksinin başka bölgelerine doğru gidebileceğiniz ve buraları keşfedebileceğiniz bu yapımda aynı zamanda savaşın vermiş olduğu o heyecanı çevre unsurlarıyla beraber harmanlayabilir ve çevre unsurlarını kendi lehinize kullanabiliyorsunuz. Dolayısıyla bu yapım içerisinde siperlerin olduğunu söyleyebilir ve bu siperlere girerek kendinizi koruma altına alabiliyorsunuz. Bu koruma ile beraber daha fazla hayatta kalma şansınızı arttırabiliyor ve özgürlük için burada savaşmak durumunda kalıyorsunuz.

Nişancı deneyimiyle beraber karşımıza çıkan bu yapımda elbette nişancı tecrübemizi daha da üst seviyeye ulaştırmak için sürekli olarak düşmanları en iyi şekilde nişan almak durumunda kalıyor ve bu şekilde fare kullanımını en iyi seviyeye ulaştırmak istiyoruz.
 
 Elbette oyun kontrolcü desteği ile beraber de bizlere sunuluyor ve istediğiniz gibi oyunu hem klavye ve fare desteğiyle hem de kontrolcü ile beraber oynayabiliyorsunuz. Ancak bildiğiniz üzere kontrolcü ile beraber oynamak elbette bir dizi avantajı beraberinde getiriyor. Eğer kontrolcü ile beraber nişan almakta zorlanıyorsanız elbette bu sizin tecrübesiz olduğunuz anlamına gelmiyor. Ancak bazı oyuncular gerçekten de kontrolcüyle beraber daha iyi bir şekilde nişan alabiliyor ve kendilerini daha iyi oyuna verebiliyor. Dolayısıyla hangisi size kolayınıza geliyorsa ona göre kendi seçiminizi yapabilir ve oyuna giriş sağlayabilirsiniz.

Ortamın patladığı ve çatladığı bu yapımda elbette birbirinden farklı patlayıcılarla ve silahlarla yolumuza bakmaya hazırlanabiliyor ve hayatta kalmanın yollarını burada arayabiliyoruz. Oyunda elbette bizi hayatta tutacak zırhlar, silahlar ve çok daha fazlası yer alıyor ve savaşın seyrini değiştirecek strateji unsurlarıyla beraber elimizden geleni yapmak durumunda kalıyoruz. Cephane sistemi ile beraber ilerleyebileceğimiz ve geniş bir silah kütüphanesi ile beraber oyunda yer alabileceğimiz bu yapımda tuhaf makinelerin ve robotların olduğunu söyleyebiliyoruz. Bu makineleri ortadan kaldırmak için elbette farklı hamleler yapmak durumunda kalıyoruz.
 
 

Oyunda sadece irili ufaklı düşmanlar bulunmuyor, bir de patron savaşı diyebileceğimiz devasa robotlar da karşımıza çıkabiliyor. Dolayısıyla onları ortadan kaldırmak gerçekten ekip çalışmasını zorunlu kılıyor. Bu sayede düşmana abluka altına alabilir, bir arkadaşa sağ ve sola doğru ilerlerken elbette onun dikkatini çekebilir ve siz de saldırıya geçebilirsiniz. Her bir düşmanın burada zayıf noktaları bulunuyor. Zayıf noktalarından bir düşmana vurmak elbette daha fazla hasar verebiliyor ve böylece onu kolay bir şekilde ortadan kaldırabiliyorsunuz.
Ancak oyun içerisinde oldukça değişkenlik gösteren bir savaş sisteminin olduğundan bahsedebiliyoruz ve bir anda lehinize giden savaş anlık olarak değişen sistemlerle beraber elbette zorlu bir yapıyı da beraberinde getirebiliyor. Farklı stratejileri oyuna dahil edebileceğiniz ve kendi stratejinizi arkadaşlarınızla beraber paylaşabileceğiniz bu yapımda her bir oyuncu farklı bir deneyim elde edebiliyor ve bu deneyiminizi kendinize göre özelleştirip kişiselleştirebiliyorsunuz.

Dikkat çekici sistemlerle yer alabileceğimiz bu yapımda elbette bir bütün olarak ekibimizle beraber ilerlemek durumunda kalıyor, onlarla farklı planlamalar içerisinde yer alabiliyor ve düşman bölgelerine mermi yağdırmak durumunda kalıyoruz. Savaşın pençesine doğru adım attığımız ve zorlu ortamlarda kendimizi bulabildiğimiz bu yapımda aslında eğlencenin doruğuna burada ulaşabiliyor ve sürekli olarak düşmanlara karşı burada mermi yağdırmak durumunda kalıyoruz.

Ortamın daha çok karanlık olduğu ve hem gece hem de gündüz döngüsünün bulunduğu bu yapımda bir yandan güneşli ve açık bir ortamda kendimizi bulurken diğer yandan ise sislerle dolu ve hatta yağmurların yağdığı ve şimşeklerin çaktığı bir ortamda kendimizi görebiliyoruz. Dolayısıyla oyun içerisinde oldukça değişkenlik gösteren bir sistemin olduğundan bahsedebiliyor ve bu sistemlerle beraber kendimize farklı faydalar sağlayabiliyoruz.
Yapım içerisinde farklı tehditler bulunuyor ve bu tehditlerle beraber gezegenden gelen her şey bizim yok olmamızı istiyor. Dolayısıyla galaksi savaşları içerisinde gerçekten hayatta kalmak oldukça önem arz ediyor ve temel hedefimiz olarak karşımıza çıkıyor. Oyunda istilalara karşı koymak ve aynı zamanda görevleri tamamlamak bizim işimiz oluyor ve bu da mücadele gücüne katkı sağlayan unsurlar arasında yer alıyor.
 
 
 
Kısaca toparlayacak olur galaksi savaşlarına katılarak, teknolojik ve çevrimiçi işbirliği modlarında arkadaşlarınızla mücadele edebileceğiniz bir oyun sunuluyor. Bu oyunda farklı savaş ortamlarında kendinizi bulabilir ve sürekli gelen düşman ordularına karşı savaşabilirsiniz. Bilim kurgu temalı silahlar kullanarak aksiyonun hızını hiç kaybetmeyen bir oyun deneyimi yaşayabilirsiniz. Galaksinin son savunma hattını korurken, üçüncü şahıs kamera açısıyla heyecan ve zorluğu bir arada deneyimleyebilirsiniz. Oyun içinde ilerleyişinizi ve stratejilerinizi tamamen kendi bakış açınıza göre şekillendirebilirsiniz. En fazla dört oyuncuyla oynanabilen işbirliği modu, arkadaşlarınızla daha eğlenceli ve stratejik bir oyun deneyimi sunuyor. Bu mod sayesinde arkadaşlarınızla iletişim kurarak, onların taktikleriyle ilerleyebilir ve dostlarınızın desteğiyle düşman saldırılarına karşı koyabilirsiniz. Oyunda kullanabileceğiniz geniş bir silah kütüphanesi bulunur ve bu silahlarla düşmanları tekli ya da toplu olarak ortadan kaldırabilirsiniz. Stratejik görevlerde dikkatli adımlar atmanız ve birbirinize dikkat etmeniz önemlidir. Dost ateşinin açık olduğu bu oyunda, yanlışlıkla arkadaşınıza zarar verebilirsiniz, bu yüzden attığınız adımlara dikkat etmeniz gerekiyor. 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Vgchartz oyun haberler 2024
XDefiant Yapımcısından Oyunculara: Beğenmiyorsanız Oynamayın! World of Warcraft Unreal Engine 5'e Taşındı: İşte Görüntüler
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

8.7.2024 16:31:53

0
Sen ne diyon değişik

BSC Misafiri

7.7.2024 22:49:02

0
Haberle alakasız ama bu siteyi yeni keşfettim. Ve tasarımı ciddi şekilde söylüyorum çok hoşuma gitti. Nostalji internet havasını dibine kadar alırken yeni haberleri okuyabilmeyi çok sevdim. Saygılarımla.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Oyun Haberleri (2024)
+ TAKİBE
AL
1 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız