Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Batman: Arkham Knight'ın PC Sürümü Geçici Süreliğine Satıştan Çekiliyor!


    Batman Arkham serisinin önceki oyunlarında optimizasyon açısından büyük sorunlar görememiştik. Ancak serinin son oyunu Batman: Arkham Knight'ın PC sürümü genelde konsol oyunları üzerinde çalışan 12 kişilik bir ekip tarafından ele alındığı için oldukça kötü bir sunumla karşılaştık. Oyuncuların konuyla ilgili büyük tepkisi başlayınca Warner Bros da bu işi ne kadar ciddiye aldığını gösterecek bir hamle yaptı.
 
    Warner Bros Games'in resmi forumlarında yapılan açıklamalarda Batman: Arkham Knight'ın PC sürümünün ikinci bir duyuruya kadar satıştan çekileceği açıklandı. Açıklamalarında PC oyuncularından özür dileyen firma yetkilileri, "Ortada olan sorunu son derece ciddiye alıyoruz. Müşterilerimize önem veren bir firmayız. Her ne kadar oyunun PC sürümünü oynayabilen bazı oyuncular olsa da, geri kalanına genel olarak yapabildiğimiz en iyi deneyimi sunmak istiyoruz." sözlerine yer verdi.
 
    Ayrıca Warner Bros'un Steam dışı oyun alımlarında support.wbgames.com elinden geldiğince geri ödeme konusunda yardımcı olacağı belirtildi. Oyunu Steam'den satın alan kullanıcılar ise normalde olduğu gibi help.steampowered.com adresinden geri ödeme alabiliyorlar.
 
    Warner Bros'un oyun dünyasındaki bazı diğer firmalar gibi işe elini sürmeyip daha da sömürücü yaklaşmaktansa böyle bir tutum alması gerçekten takdir edilesi bir durum. Şu an için Batman: Arkham Knight hala Steam'de satışta görünüyor. Ancak açıklamanın oldukça yeni olduğunu hatırlatmakta fayda var.
 
    Bu arada ekleme yapalım, eğer oyunu satın aldıysanız ve halinizden memnunsanız oynamaya devam edebileceksiniz.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak neogaf Rocksteady Batman Batman Arkham Arkham Knight PC PS4 Xbox One Warner Bros
Curse Voice Mac, iOS ve Android İçin Yayımlandı Doom 4'ün İlk Hali Call of Duty'e Benzediği İçin İptal Edildi
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

.::HANDSOME::.

28.6.2015 05:12:18

0
zamanında niye oyunu adam akıllı piyasaya sürmezler ki0

BSC Misafiri

26.6.2015 21:55:07

0
quote:

Orjinalden alıntı: immortalizmm Oyunun atmosferini gerçekten güzel yapmışlar. Ben iade etmedim oyunu etmemde. FPS düşüşleri oluyor. Ama oynanmayacak derecede değil. Oyunu pre load yüklemiştim. Tüm dosyaları cachleri silip yeniden yükledim. Biraz daha performanslı çalıştı, diyebilirim.Ani Fps düşüşlerini çözseler sorun çözülür Sanırım düşüşler cpu kullanımı ile alakalı olmuş Çünkü oyun bir anda 3.5 Mhz işlemci kullanırken 1765 gibi değerlere düşüp çıkıyor. Anlık ölçüyorum.O işi dengeleyememişler gibi.Şu olaylar olmasa daha iyi olurdu tabi ki. Yukarıda bir arkadaş grafik eksik falan çıktı diyor muhtemelen oyunu görmemiş. Oyunun grafikleri ışıklandırmaları gerçekten güzel olmuş. Bunu kullanıcı isteğine bırakmamışlar oyunun bir çok ayarı config dosyasında onları standart sunmuşlar sadece. Oyun içinden değiştirilemiyor.oyunun tek sorunu ani düşüşler onun dışında bir sıkıntı göremedim ben.
Arkadaşım kafamdan sallamıyorum yabancı forumlarda konsol ve PC grafiklerinin karşılaştırmaları resimlerle sunulmuş ve PC sürümünde bokeh, dof, dokuların üzerindeki yağmur damlacıkları, ssao gibi efektler yok yani bildiğin kapalı geliyor sorunda bunları PC'de options tan açma gibi bir seçenek sunmamışlar bundan kaynaklanıyor texture u bile mesela normal olarak ayarlamışlar artırmak mümkün değil, çünkü oyunun portu çok özensiz yapılmış 12 kişilik bir grup tarafından oyunu beğenmiş olabilirsiniz ama PC'deki bu eksik grafikleri ve performans sorunlarını yok gibi sayamazsınız. Neyseki tepkiler büyümüşte yapımcı tarafından önemli boyuta gelmiş şimdi oyunun güncellemiş hali geldiğinde aradaki farkları görecez zaten. Oyunu bir önceki Batman oyunlarının hatrına bende almıştım zaten Rocksteady ye güvenim tamdı ama PC sürümünü bu kez resmen sallamışlar ama ben genede iadede etmiyorum çünkü oyunun güzel olduğuna eminim sadece düzelmesini bekliyorum bu oyunu sorunsuz bir şekilde oynamak lazım.

BSC Misafiri

26.6.2015 21:50:38

0
bu rocksteady nin ne kadar kredisi varmis arkadas. ubisoft yapinco oooooooo, rocksteady yapinca ne cok deger veriyolar. b*k deger veriyolar.

EyesNight

26.6.2015 20:47:37

0
quote:

Orjinalden alıntı: ardaq konsolcular şuan ayakları uzatmış rahatça oyunu bitirmekle meşgul haha :d
Aralarında senin olmaman ne üzücü pc'in de yoktu senin annen telefonunu alınca ne yapacan

gypaetus

26.6.2015 19:31:09

0
yahu ben anlamıyorum bu adamları. oyunu yaparken hiç mi test etmiyorsun? insan yaptığı şeyi bi eline alır kontrol eder. şurda helal olsun yorumlarını yapanları da anlamıyorum. sana çürük domates satan sonra domatesi senden geri alıp paranı iade eden adama helal olsun diyemezsin. çünkü zaten yapması gereken şeydir o.

MassiveDeviL

26.6.2015 14:47:27

+1
Bu oyunun bu halde olma sebebi; baş skandal firma nvidia'dir...... oyunu saçma sapan teknolojileri yüzünden bu hale getiren taa kendisidir... ben hayatım da bu kadar fitne fesat bencil bir firma görmedim.. ağız dolusu sovmek istiyorum... ben 770 kullanıyorum; ancak bu nvidia'nin her oyuna el atmasindan nefret ediyorum; üstelik bir halta yaramıyor oyunu daha kötü hale sokuyor....

tayfun34_4

26.6.2015 12:12:58

0
oyunu pc'de satamıyorsan niye pc'ye oyun çıkartıyorsun ,pc'ye oyun çıkartıyorsan niye optimize etmiyorsun. Bir oyunu pc'ye optimize etmek çok kolay bir iş üç ayrı pc'nin olacak. düşük seviye orta seviye ve yüksek seviye oyunu bu üçünde test edeceksin.Bu üç sistemde oyunu test ettin mi zaten oyunu üç aşağı beş yukarı doğru optimize etmişsindir.Ama bunlar ne yapıyor oyunu önce konsola yapıyor sonra konsolda test ediyor ondan sonra pc'ye port edip satışa sunuyor.

ardaq

26.6.2015 04:30:21

-2
quote:

Orjinalden alıntı: Basol92
quote:

Orjinalden alıntı: ardaq konsolcular şuan ayakları uzatmış rahatça oyunu bitirmekle meşgul haha :d
ÖZELDEN DE BÖYLE CESUR OLUP CEVAP VERSENE! SENİN CESARETİN KLAVYE BAŞINDA ZATEN.
seni hatırlamıyorum ama özelden küfür eden terbiyesizleri itinayla şikayet ettiğim için sende ceza alıp yediremeyenlerden misin yoksa? gelip geçici bir hiç olan insanlarla mı uğraşacam şikayet et geç :D

BlackBeasT

26.6.2015 03:43:24

+1
quote:

Orijinalden alıntı: Basol92

ÖZELDEN DE BÖYLE CESUR OLUP CEVAP VERSENE! SENİN CESARETİN KLAVYE BAŞINDA ZATEN.
Çocuk yahu babasına yalvar yakar oyun konsolu aldırıyor bırak sevinsin garip... ardaq kerata Batman oynuyorsun sen..amanda aman

immortalizmm

26.6.2015 01:20:13

0
Oyunun atmosferini gerçekten güzel yapmışlar. Ben iade etmedim oyunu etmemde. FPS düşüşleri oluyor. Ama oynanmayacak derecede değil. Oyunu pre load yüklemiştim. Tüm dosyaları cachleri silip yeniden yükledim. Biraz daha performanslı çalıştı, diyebilirim.Ani Fps düşüşlerini çözseler sorun çözülür Sanırım düşüşler cpu kullanımı ile alakalı olmuş Çünkü oyun bir anda 3.5 Mhz işlemci kullanırken 1765 gibi değerlere düşüp çıkıyor. Anlık ölçüyorum.O işi dengeleyememişler gibi.Şu olaylar olmasa daha iyi olurdu tabi ki. Yukarıda bir arkadaş grafik eksik falan çıktı diyor muhtemelen oyunu görmemiş. Oyunun grafikleri ışıklandırmaları gerçekten güzel olmuş. Bunu kullanıcı isteğine bırakmamışlar oyunun bir çok ayarı config dosyasında onları standart sunmuşlar sadece. Oyun içinden değiştirilemiyor.oyunun tek sorunu ani düşüşler onun dışında bir sıkıntı göremedim ben.

RealArek

26.6.2015 01:18:54

+1
Ben oyunu bitirdim çok güzel gerçekten ama bazı yerlerde ciddi manada kasmalar giriyo fps kilidini kaldırın fayda görüyo daha rahatlıyo oyun optimize güncellemesi gelmesi lazım yanlız böle olmaz yani bide bazı ufak buglar var görevin donması gibi.

BSC Misafiri

26.6.2015 00:42:57

0
quote:

Orjinalden alıntı: KareemSaid portlamak için 1 ay süre nedir Gta 5'e bakın adamlar 2.5 yılda pcye geçirdiler üstüne üstlük 6 ay ertelediler sonuç : yağ gibi akan bir oyun. Ama rockstar adam değildir 2.5 yıl nedir vicdansız rockstar max 3 ay bekletmesi kabul edilir.
Arkadaşım sen olaya tersinden bakıyorsun ps3 e çıktığı aralığa değil ps4 le pc aralığına bakman lazım,sonuçta yeni nesile zaten çıkacaktı oyun,bunu ps4 veya Xbox one çıkarmadan maalesef pc ye önceden çıkarmaları rockstar ın politikaları gereği imkansız,ben de Pc kullanacısıyım ama olaya realist bakmak lazım.Yani dediğin gibi 2.5 sene gibi bi ara yok.

eric cartman6167

25.6.2015 23:32:57

-1
bu oyun bu saatten sonra iflah olmaz bence, eğer olursada en az 6 ay beklememiz gerekecek.

BSC Misafiri

25.6.2015 23:02:13

0
Yaw hadi performans sorunlarını geçtim, oyunda bir çok grafik seçeneği eksik çıktı PC versiyonunda. PS4'te oyun akarken birde PC'den daha iyi grafiklere sahip, o kadar yüksek donanımlı PC'lerde konsoldan düşük grafiklerle ve performans ile çalışması tam anlamıyla bir skandal. AC Unity bile böyle çıkmamıştı. Bu oyun resmen PC oyuncularına yapılan bir 2. sınıf muamelesi oldu bu oyuna PC cephesinde para vermek bence göz göre göre dolandırılmaktan başka birşey değildir.

Guest-7A1E308D7

25.6.2015 22:59:58

+1
Daha önce teknik konuları gösterip yorum yapmıştım. Şimdi başka şekilde yazmak istiyorum. Şimdi benim anlamadığım başka bir şey var. Abi Allah rızası için şu oyun PC için geliştirildikten sonra oradaki X bir yetkili çıkıp " ya şu oyunu alında şöyle 7-8 farklı PC konfigürasyonunda bir deneyin bakalım..." dememiş mi ? Yani normali de bu değilmidir. Sonuçta siz milyon tane farklı konfigürasyonda çalışacak bir oyun yapıyorsunuz. Birilerinin şeyine bile sallamadığı çok belli PC tarafını. Bir de üstüne " cry babies..." demeleri. Allah bir kez daha razı olsun bu steam refund sisteminden. Yapılan her iade tokat gibi iniyordur umarım suratlarına. Her ne kadar o marketing bölümünde ki para babalarının umrunda olmasa da...

BSC Misafiri

25.6.2015 22:59:15

0
Umarım bir dahaki sefere indirmli satarlar.35-40 TL gibi bir fiyat uygundur.Bu belki kendilerini affettirir.

BSC Misafiri

25.6.2015 22:58:17

+1
"Warner Bros da bu işi ne kadar ciddiye aldığını gösterecek bir hamle yaptı." Böyle bir sonuç nasıl çıkarıldı anlamak mümkün değil. Nasıl ciddiye almışlar arkadaş? Bir kez bile açıp test etmeyerek mi? Ciddiye alınmış bir hali var mı oyunun pc versiyonun?

BSC Misafiri

25.6.2015 22:55:24

+1
quote:

Orjinalden alıntı: Hesperiush Bu arada gerçekten Valve'i tebrik etmek gerek. Oyuncuların Batman: Arkham Knight'ı iade etmek için insanların kapı gibi sebebi var şu an ellerinde. Dün valve'e email attıktan 2.5 saat sonra " oyununuz iade alınmıştır " şeklinde cevap geldi. Şaşırmadım değil hani Türkiye gibi bir ülke de yaşayınca işin bir " kanser " evresini yaşarız dedim ama yok aga gavur dediğin adam seni senden daha çok düşünüyor. Şimdi tamam tebrik ederiz müşterilerini dikkate almışlar, oyunlarını geri çekmişler ama benim aklıma takılan ilginç bir ifade var. " Her ne kadar oyunun PC sürümünü oynayabilen bazı oyuncular olsa da..." Anlamadım bazı oyuncular derken ? GTX980 üstü ekran kartı olanlardan falan mı bahsediyorlar acaba ? Yani velev ki onlardan bahsediyorlar ise bir zahmet GTX980 gibi bir kart da yamulmasın Arkham Knight'da... Yine de benim pek ümidim yok çünkü AC Unity'de aynı grafik motoru ile yapıldı ve hala da pek toparlanabildiği söylenemez her ne kadar yapımcı firmalar farklı olsalar da. Bence en az 3-4 patch sonrası adam olur o da olursa tabii. Hani bir sonraki indirimlerde oyunu steam'de bir anda 29 lira falan gibi komik bir rakamla görürseniz şaşırmayın.
Unıty Aynı grafık motoru ıle yapılmadı batman unreal engıne 4 ile unıty ubısoftun ozel oyun motoru ıle yapıldı.Epic gamesin yaptıgı unreal engıne gayet akıyor yanı bır problemı yok .Oyun PS4 de akıyor Xo bılmıyorum.Wb suçlu tabıkıde koskaca oyunu optımıze suresı 1 ay çok kısa pc de çuvalladılar.Bir de dalga geçmeleri **tın sıvadın misaline döndü

XbZeynox

25.6.2015 22:17:22

+2
quote:

Orjinalden alıntı: ardaq konsolcular şuan ayakları uzatmış rahatça oyunu bitirmekle meşgul haha :d
ÖZELDEN DE BÖYLE CESUR OLUP CEVAP VERSENE! SENİN CESARETİN KLAVYE BAŞINDA ZATEN.

wacd

25.6.2015 19:18:21

+1
Teşekkürler

#Gakko_

25.6.2015 19:01:45

+2
Resmin büyük halini görebilmek için tıklayın
Orijinal boyut için tıklayın
Darısı başınıza arkadaşlar. İade için başvuru yapmaktan çekinmeyin. Steam gayet güzel bir ortam hazırlamış. İki-üç fare tıklamasıyla halledebilirsiniz işleminizi.

aeavcilar

25.6.2015 18:49:03

0
quote:

Orijinalden alıntı: wacd Konuyla ilgisi olmayabilir belki ama, bu oyunda da Batman'i seslendiren Kevin Conroy mu?
Evet, Kevin Conroy seslendiriyor Batman'i

wacd

25.6.2015 17:41:27

0
Konuyla ilgisi olmayabilir belki ama, bu oyunda da Batman'i seslendiren Kevin Conroy mu?

ankara

25.6.2015 17:35:54

0
Batman mobil yolun altına girdi kapattım bir daha açmadım zaten istediğim batman oyunu olmamış

Sir Maximus is BACK

25.6.2015 17:04:03

0
gta versiyonu da iyiydi

Citizen'in Pengueni

25.6.2015 16:57:03

0
Kuru özür değil somut bir şeyler yapılmalıydı. Tüm dlc ler bedava gibi.

Man Of Earth

25.6.2015 16:44:33

0
portlamak için 1 ay süre nedir Gta 5'e bakın adamlar 2.5 yılda pcye geçirdiler üstüne üstlük 6 ay ertelediler sonuç : yağ gibi akan bir oyun. Ama rockstar adam değildir 2.5 yıl nedir vicdansız rockstar max 3 ay bekletmesi kabul edilir.

ardaq

25.6.2015 16:35:02

0
konsolcular şuan ayakları uzatmış rahatça oyunu bitirmekle meşgul haha :d

Wayward Son

25.6.2015 16:05:01

-1
quote:

Orjinalden alıntı: Repercussion Ortada takdir edilecek bir durum görmüyorum açıkçası. Bu oyun böyle çıktıysa sorumlularından biri de dağıtımcıdır. Port aceleye gelmiş bu her halinden belli oluyor çünkü aynı stüdyo Arkham Origins'i de portlayan stüdyo ve AO'nun optimizasyonu gayet iyiydi. Ekibe oyunu portlaması için 1 ay gibi bir süre verildiği söyleniyor. Madem yetiştiremediniz, oyun böyle kötü bir haldeydi, erteleseydiniz kardeşim. Varsın 2-3 ay geç çıksındı. Her şeyi geçtim bir de oyuncularla dalga geçer gibi madem kasıyor ayarları düşürüp oynayın diyen adamlar değil mi bunlar? Bunları da geçtim, AKK yüzünden yerlerde sürünen hızımla 2 günde 24 gb'si inen oyunun indirmesi sonraki gün sıfırlanıyor ve baştan indirmek zorunda kalıyorsam, beni geçtim çok sayıda insan oyunu indirmiş olmasına rağmen oyun birden bire kendi kendini siliyorsa bunun adı artık rezaletten de öte bir şeydir. Bunca şeyden sonra oyunu satıştan kaldırınca adamları takdir edecek değilim açıkçası. Şu dakikadan sonra isterse oyunu bedava dağıtsınlar. WB çok büyük itibar kaybetmiş oldu. Bazı şeyleri geri alamıyorsunuz maalesef.
Oyun 3. ya da 4. defa baştan iniyor şu an. Eğer bu yeni install da hatalı olursa (abimin düzeldi mesela ki benden daha kötü ekran kartı var) iade talep edeceğim.

BSC Misafiri

25.6.2015 16:04:25

0
quote:

Orjinalden alıntı: gerçekoyuncu11 Lütfen bana size zahmet bu oyunu pc de oynayan biri bu oyun sorunlu mu değil mi bir cevap verirseniz çok mutlu olurum herkes aynı oyunu oynuyor ama biri sövüyor biri 60 fps alıyorum diyor ben bu oyunu ucuz diye pc de oynamak istiyorum gtx 770 ile oynayabilir miyim?
Bu sistemle oynuyorum.FX-8320+8 gb ram+gtx 760 1920x1080 vsyc off antialiasing on texture normal shadow normal detail normal nvidia gameworks hepsi kapalı Benchmark Testi: min:26 max:62 average:44 Oyun içi batmobil kullanımında ani fps düşmeleri çok oluyor aniden 20'lere düşüyor. Yaklaşık 2 saat oynadım.Batmobil kullanımı dışında bu ayarlarda oynamak çok fazla sorun teşkil etmiyor gibi.

Guest-7A1E308D7

25.6.2015 14:42:30

0
Hakikaten çok üzücü bir durum ya Rockstar GTX600 serisine 60fps Gta 5 oynattı bu adamlar hiç mi piyasayı takip etmiyorlar yani müşterilerini memnun etmek yerine onları kazıklamak nasıl bir kafadır bir uzmana sormak lazım. Şimdi düzelteceğiz diyorlar bakalım ne kadar düzelecek merak ediyorum. AC Unity'de ki rezilliğin bir benzerine hazırladım ben kendimi hani iki farklı patch'li oyunu ekranı bölüp 2-3 fps farkedecek şekilde olursa ben anıra anıra güleceğim bu kez. Nasılsa steam'den paramı aldım çok da fifi. Şaka bir yana gülsem mi kızsam mı bilemiyorum :)

capoeira_GS

25.6.2015 14:30:18

+1
Yani kısaca PC'ye erken çıkartmışlar oyunu sırf konsollarla aynı zamanda çıksın diye en azında özür amacaıyla 1 Dlc'yi bedava verirler heralde oyunu düzelttikleri zaman

Mütercim Bey

25.6.2015 14:21:08

+1
quote:

Orjinalden alıntı: celaldk Ben editör olsam daha iyi yalan yanlış bilgi veriyorsunuz yada ingilizceniz yok google translate kullanıyorsunuz . WB Games açıklamasından alakalı bölüm "We are continuously monitoring all threads posted in the Official Batman: Arkham Knight Community and Steam forums, as well as any issues logged with our Customer Support (http://support.wbgames.com/). If you purchased your copy of the game and are not satisfied with your experience, then we ask for your patience while these issues are resolved. If desired, you can request a refund at https://help.steampowered.com (Steam refund policies can be found here: http://store.steampowered.com/steam_refunds) or the retail location where you purchased the game. " Bu yazının neresinde " Ayrıca Warner Bros'un Steam dışı oyun alımlarında support.wbgames.com elinden geldiğince geri ödeme konusunda yardımcı olacağı belirtildi" gibi bir ifade var . Adamlar support.wbgames.com adlı yerden getirdiğiniz şikayetleri de gözlemliyoruz demişler . İnsanlar sizin haberciliğinize güvenip yardım isteyip günlerce iade bekleyecekler 2-3 kişi yazmış hatta haberin altına nasıl olucak bu iş diye . Gözden kaçmasın diye büyük harfle yazıyım SUPPORT.WBGAMES.COM ADRESİNDEN HERHANGİ BİR İADE İŞLEMİ ŞUANLIK YOKTUR .
İşte burada var. ""...or the retail location where you purchased the game.""

Danny Santos

25.6.2015 14:04:49

-1
7850 ile oynayamiyor musun? Benim ekran kartım gtx730m laptop,bütün hersey very high 60 fps oynuyorum abartmayalim. 7850 200 fps de açar o oyunu.

Danny Santos

25.6.2015 14:03:22

+1
Witcher 3 gibi güzel değil mi? Bütün ayarları kısıp açabildin herhalde,Ps4 versiyonu Witcher in Ps4 verdiyonunu tokat manyağı yapar grafik olarak. Bunu 5 saat witcher oynayıp aynı gece Batman i açıp denemiş olarak söylüyorum.

balcs

25.6.2015 14:00:14

+1
PC Portunu en baştan yapsınlar 10 tane patch gelse yine düzelmez bu oyun.GTA IV'ü hatırlayın o kadar kötü bir porttu ki 7 tane patch yayınlandı oyun yinede tam olarak düzeltilemedi.Ben hd 7850 ile gta 4'ü hala yüksek ayarlarda oynayamıyorum ki benim ekran kartım 2012 civarında çıktı gta 4 ise 2008.Anlayacağınız kötü bir portu ne kadar yamalarsanız yamalayın ne kadar pahalı bir donanım alırsanız alın baştan yapmadığınız sürece kötü bir port olarak kalacaktır.Yazık oldu önceki oyunlar arkham asylum,arkham city çok iyi optimize edilmişti ikisinide 9800gt ile yüksek ayarlarda akıcı bir şekilde oynamıştım.Neyse ki oyunu almadım alsamda büyük ihtimal steamden geri iade edecektim.Yıl 2015 teknoloji hiç olmadığı kadar ilerde ama hala böyle berbat portlar görmek pc oyuncuları bezdiriyor.GTA 5'e ertelendiği için az kızmamıştık ama en azından adamlar gta 4'ten ders çıkarıp sağlam bir optimizasyonla çıktılar karşımıza.Bakalım arkham knight'ın pc deki sonu nasıl olacak.

#Gakko_

25.6.2015 13:40:35

0
"Batman: Arkham Knight'ın PC sürümü genelde konsol oyunları üzerinde çalışan 12 kişilik bir ekip tarafından ele alındığı için oldukça kötü bir sunumla karşılaştık." Buradan belli abicim zaten işi ne kadar ciddiye aldıkları. Bilgisayar oyuncuları olarak, p#ç muamelesi görmek kaderimiz galiba.

KortX

25.6.2015 13:34:35

+1
Benim düşüncem işi ciddiye aldıklarından değil. Ciddiye alsalar başta böyle bir hata yapmaz. Bu tip hatalarla dolu bir sürü oyun var. Benim şu anda Steam'de gördüğüm en olumsuz yorumlara sahip olan bir oyun olduğundan dolayı geri çektiler. Çünkü oyun sonradan da düzelse çoğu kişi inceleme yazılarını düzeltmeyecektir.

EyesNight

25.6.2015 13:29:17

0
Oh gelsin param bidaha batman'e NOOO

DdrizztT

25.6.2015 13:21:47

-2
Bir ara buralar GTA V ve witcher 3 ertelendi diye ağlayan andavallarla doluydu onların ağlamalarını dikkate almayan studyolar oldugu surece kazanan biziz.

EnergyHill

25.6.2015 13:19:00

+1
İlk önce dalga geçmeleri şimdide önem veriyoruz demeleri felan uyuz etti şuan kendine wb.

halflıfe

25.6.2015 12:37:48

0
Bana öyle geliyor ki bu oyun eylüle ertelenir.

freshmind

25.6.2015 12:35:28

+1
şaka gibi. Birde millet WB'ye helal olsun diyor. Aynı WB NeoGaf'ta PC oyuncularının şikayetlerine "ağlak bebeler" diyen WB. Aynı WB o bim malı 12 kişiyi port için oraya diken WB, onlara 8 hafta veren WB... Mortal Kombat'ı daha unutmadık gerçi ... Aynen aynen, helal olsun WB Satın alınan 10 oyundan 9'u geri iade edilince toptan satıştan çekelim demişler, çok onurlu ve mantıklı bir davranış

xleonhart

25.6.2015 12:33:00

+1
Mortal Kombat x bozuk olarak itelediler. En azindan bunda hatalarini anlamislar. Ya da tekipler ise yaramis diyelim.

sharprock

25.6.2015 12:20:37

0
Steamcim oyunun optimizayon kötüymüş sen benim parayı geri ver, al oyunu dedim hemen onayladı. Steam adamsın.

skullomania

25.6.2015 11:47:14

+2
yakında performans yamalarını da dlc olarak satarlar

Guest-7A1E308D7

25.6.2015 11:37:52

+1
Bu arada gerçekten Valve'i tebrik etmek gerek. Oyuncuların Batman: Arkham Knight'ı iade etmek için insanların kapı gibi sebebi var şu an ellerinde. Dün valve'e email attıktan 2.5 saat sonra " oyununuz iade alınmıştır " şeklinde cevap geldi. Şaşırmadım değil hani Türkiye gibi bir ülke de yaşayınca işin bir " kanser " evresini yaşarız dedim ama yok aga gavur dediğin adam seni senden daha çok düşünüyor. Şimdi tamam tebrik ederiz müşterilerini dikkate almışlar, oyunlarını geri çekmişler ama benim aklıma takılan ilginç bir ifade var. " Her ne kadar oyunun PC sürümünü oynayabilen bazı oyuncular olsa da..." Anlamadım bazı oyuncular derken ? GTX980 üstü ekran kartı olanlardan falan mı bahsediyorlar acaba ? Yani velev ki onlardan bahsediyorlar ise bir zahmet GTX980 gibi bir kart da yamulmasın Arkham Knight'da... Yine de benim pek ümidim yok çünkü AC Unity'de aynı grafik motoru ile yapıldı ve hala da pek toparlanabildiği söylenemez her ne kadar yapımcı firmalar farklı olsalar da. Bence en az 3-4 patch sonrası adam olur o da olursa tabii. Hani bir sonraki indirimlerde oyunu steam'de bir anda 29 lira falan gibi komik bir rakamla görürseniz şaşırmayın.

Guest-ED5D10718

25.6.2015 11:32:02

0
quote:

Orijinalden alıntı: Repercussion Ortada takdir edilecek bir durum görmüyorum açıkçası. Bu oyun böyle çıktıysa sorumlularından biri de dağıtımcıdır. Port aceleye gelmiş bu her halinden belli oluyor çünkü aynı stüdyo Arkham Origins'i de portlayan stüdyo ve AO'nun optimizasyonu gayet iyiydi. Ekibe oyunu portlaması için 1 ay gibi bir süre verildiği söyleniyor. Madem yetiştiremediniz, oyun böyle kötü bir haldeydi, erteleseydiniz kardeşim. Varsın 2-3 ay geç çıksındı. Her şeyi geçtim bir de oyuncularla dalga geçer gibi madem kasıyor ayarları düşürüp oynayın diyen adamlar değil mi bunlar? Bunları da geçtim, AKK yüzünden yerlerde sürünen hızımla 2 günde 24 gb'si inen oyunun indirmesi sonraki gün sıfırlanıyor ve baştan indirmek zorunda kalıyorsam, beni geçtim çok sayıda insan oyunu indirmiş olmasına rağmen oyun birden bire kendi kendini siliyorsa bunun adı artık rezaletten de öte bir şeydir. Bunca şeyden sonra oyunu satıştan kaldırınca adamları takdir edecek değilim açıkçası. Şu dakikadan sonra isterse oyunu bedava dağıtsınlar. WB çok büyük itibar kaybetmiş oldu. Bazı şeyleri geri alamıyorsunuz maalesef.
Evet haklısınız da. En azından belirli bir süreliğine çekiyorlar . Satışa devam etmeyecekler. Ubisoft,EA yapamadı bunlari (Elbette refund sisteminin katkısı vardır da). Bu da önemli birşey. Bu kadar da düşman olmayın. Her ne kadar yüzsüz insanlar olsalarda telafi etmeye çalışıyorlar. Bizim insanlar olsalar maillere cevap bile vermezlerdi. (World Bazaar ) Edit:MALTHEAL'IN de dediği gibi. Yiyorlarsa bundan sonra öyle çıkarsınlar bakalım

Hoid

25.6.2015 11:32:01

+2
Aldım ve 1 saat içersin de direk iadesini verdim . Yani sen PC ye oyun çıkartıyorsun 30 FPS kilitli olacak ama 30 FPS yi tutturamayacaksın Oyun yapımı siyasete benzer çok güzel yıllarca götürürsün ve sadece 1 kere hata yaparsın adın o yaptığın hata ile anılır . WB dendiğinde şimdi millet abi o Arkham Knight neydi öyle aman kalsın diyecek . Ubisofta laf sokuyorduk ve haklıydık ama WB dersine iyi çalışmış ondanda kötü bir şekilde sunmuş bizlere . Yani hiç mi test etmediniz , hiç mi bakmadınız be kardeşim bu oyunu anlamıyorum . Ya da PC nasıl olsa önemsiz kimse gıkını çıkartmıyor salıverelim böyle mi dediniz ? Steam Refund gücünü göstermiştir diyorum ben . Benim gibi 100 binlerce kişi iade edince oyunu steamden kaldırdılar ... Şimdi sıkıyorsa sorunlu oyun çıkartsın bu firma ve diğerleri anında ilk 30 dk bilemedin 1 saat içinde bende sorun yaratıyorsa hiç gözünün yaşına bakmadan iadeyi çekeceğim . Hadi bakalım hodri meydan . Madem PC de oyun satacaksın adam gibi yapacaksın kardeşim bu kadar açık ve net ... Belki bu sayede ilk gün yamalarından da kurtuluruz zira eskiden yoktu böyle şeyler ...

mehmet4428

25.6.2015 11:31:29

0
İşte bu, oyuncular tepkisini göstererek bir şeyler yaptı. Ubisoft tarafında olsaydı 1-2 güncelleme getirirdi o kadar ama WB yaptığı hatayı kabul ettiğini söylüyor. Oyun aslında çok güzelde çıkışı çok kötü yaptı, sağlam kartı olmayan doğru dürüst oynayamıyordu zaten, önemli olan oynanabilirlik yani oyun çok iyi olsada adam akıllı oynayamadıktan sonra bir anlamı yok.

esmerbuyucu

25.6.2015 11:27:44

+1
Pcye çıkarmasalarmış bu kadar tepki almazdı

BSC Misafiri

25.6.2015 11:15:18

-1
adamlar rezil oyun çıkarmışlar bizim editorler hala takdir edilesi diyor yuh artık yani. önce adam olsalardı düzgün oyun çıkarsalardı.

BSC Misafiri

25.6.2015 11:15:14

0
Sales of Batman: Arkham Knight have been temporarily suspended while Warner Brothers works to address performance issues. satışı iptal şuan steamde

BSC Misafiri

25.6.2015 11:15:11

-1
Gerek oyunun çıkış fiyatı gerekse bu davranışları, oyunun pc ye sorunlu çıkmasını tolare ediyor bence.

BSC Misafiri

25.6.2015 11:15:05

-1
Batman Knight iyi grafikli bir oyundu gelecekte ne olacağını gösterdi. Gelecekte pcde 6gb vram ve üstü kullanan oyunların sayısı artınca ne diyeceksiniz bakalım. Yavaş yavaş buna doğru gidiyoruz. Her sene sistemleri ağlatan bir oyun çıkıyor.

gerçekoyuncu11

25.6.2015 11:11:50

0
Lütfen bana size zahmet bu oyunu pc de oynayan biri bu oyun sorunlu mu değil mi bir cevap verirseniz çok mutlu olurum herkes aynı oyunu oynuyor ama biri sövüyor biri 60 fps alıyorum diyor ben bu oyunu ucuz diye pc de oynamak istiyorum gtx 770 ile oynayabilir miyim?

neo-life

25.6.2015 11:05:11

+1
hadi şimdi nvidia kurtarsın seni ramazan ayında olmasak bir söverdim ki buralar da şenlenirdi 11 kişilik ekibe koskoca pc yi emanet et ondan sonra çık özür dile terbiyesiz adamlar hiç mi denemiyorsun sen bu oyunu demiyor musun hiç o ekibe siz ne yaptınız arkadaş bu kadar olur.Bir de takdir eden var WB yi zannediyor ki WB bu oyun çıkmadan oyunun hatalarından haberi yok.Bura da takdir edilecek birileri varsa o da şiddetel hakkını savunan pc oyuncularıdır WB değil UNUTMAYIN HAK VERİLMEZ ALINIR.

Source

25.6.2015 11:01:13

+1
Sistemi düşük olanlar gerçekten sorun yaşıyor şuan için ben sistemine akıcı oynayabiliyorum umarım en kısa surede bir güncelleme gelir.

moonquad

25.6.2015 10:49:21

0
Oyunu aldık oyun satıştan çekiliyor daha %35 indi.Beyler bir şey sorucam şimdi bu oyunu aldık satıştan kalktı ben oyunu iade etmedim sonra tekrar çıkışını yaptı ben oyunu satın aldığım için yeni versionlu olanını indireceğim değil mi?Yoksa farklı olarak mı çıkışını yapacak bana biri akıl versin bu oyun iyice kafamı karıştırdı.Oyunu steam key olarak aldım aktif ettim tekrar geri vermek istesem geri verebilir miyim?

weNM

25.6.2015 10:18:35

+1
İşte Steam geri ödemelerin gücü, adama oyunu yeniden "adam gibi" port ettirir.

nemesis16

25.6.2015 09:47:20

0
quote:

Orjinalden alıntı: Zarbo257 Çok şaşırdım ya nasıl böyle bi hata yapmışlar halbuki PS4 de oynadığım en optimize oyunu yapmış adamlar ne FPS düşmesi var nede 1 tane bug var grafikler desen 10 üzerinden 10 olmuş.PC'ye üvey evlat muamelesi yapmışlar biraz halbuki o kadar NVIDIA ile anlaşma yapmışlardı.Prestij açısından kötü olmuş umarım bu oyunu kötü göstermez oyun çok çok iyi arkadaşlar ciddi anlamda Batman'e yakışır bi oyun olmuş senaryosu grafikleri diyalogları sesleri herşeyi 10 numara efsane bi oyun yapmış adamlar.
yanlıs anlama ama grafikler bi witcher 3 gibi güzel deil

cikopelo

25.6.2015 09:47:08

0
iyiki de almadım.

celaldk

25.6.2015 09:35:40

+4
Ben editör olsam daha iyi yalan yanlış bilgi veriyorsunuz yada ingilizceniz yok google translate kullanıyorsunuz . WB Games açıklamasından alakalı bölüm "We are continuously monitoring all threads posted in the Official Batman: Arkham Knight Community and Steam forums, as well as any issues logged with our Customer Support (http://support.wbgames.com/). If you purchased your copy of the game and are not satisfied with your experience, then we ask for your patience while these issues are resolved. If desired, you can request a refund at https://help.steampowered.com (Steam refund policies can be found here: http://store.steampowered.com/steam_refunds) or the retail location where you purchased the game. " Bu yazının neresinde " Ayrıca Warner Bros'un Steam dışı oyun alımlarında support.wbgames.com elinden geldiğince geri ödeme konusunda yardımcı olacağı belirtildi" gibi bir ifade var . Adamlar support.wbgames.com adlı yerden getirdiğiniz şikayetleri de gözlemliyoruz demişler . İnsanlar sizin haberciliğinize güvenip yardım isteyip günlerce iade bekleyecekler 2-3 kişi yazmış hatta haberin altına nasıl olucak bu iş diye . Gözden kaçmasın diye büyük harfle yazıyım SUPPORT.WBGAMES.COM ADRESİNDEN HERHANGİ BİR İADE İŞLEMİ ŞUANLIK YOKTUR .

Repercussion

25.6.2015 09:03:00

+13
Ortada takdir edilecek bir durum görmüyorum açıkçası. Bu oyun böyle çıktıysa sorumlularından biri de dağıtımcıdır. Port aceleye gelmiş bu her halinden belli oluyor çünkü aynı stüdyo Arkham Origins'i de portlayan stüdyo ve AO'nun optimizasyonu gayet iyiydi. Ekibe oyunu portlaması için 1 ay gibi bir süre verildiği söyleniyor. Madem yetiştiremediniz, oyun böyle kötü bir haldeydi, erteleseydiniz kardeşim. Varsın 2-3 ay geç çıksındı. Her şeyi geçtim bir de oyuncularla dalga geçer gibi madem kasıyor ayarları düşürüp oynayın diyen adamlar değil mi bunlar? Bunları da geçtim, AKK yüzünden yerlerde sürünen hızımla 2 günde 24 gb'si inen oyunun indirmesi sonraki gün sıfırlanıyor ve baştan indirmek zorunda kalıyorsam, beni geçtim çok sayıda insan oyunu indirmiş olmasına rağmen oyun birden bire kendi kendini siliyorsa bunun adı artık rezaletten de öte bir şeydir. Bunca şeyden sonra oyunu satıştan kaldırınca adamları takdir edecek değilim açıkçası. Şu dakikadan sonra isterse oyunu bedava dağıtsınlar. WB çok büyük itibar kaybetmiş oldu. Bazı şeyleri geri alamıyorsunuz maalesef.

MonacoDoom

25.6.2015 08:37:44

+3
Özür niteliğinde DLC'leri bedava verseler yeter bence açgözlülüğün lüzumu yok.

Zarbo257

25.6.2015 07:53:29

0
Çok şaşırdım ya nasıl böyle bi hata yapmışlar halbuki PS4 de oynadığım en optimize oyunu yapmış adamlar ne FPS düşmesi var nede 1 tane bug var grafikler desen 10 üzerinden 10 olmuş.PC'ye üvey evlat muamelesi yapmışlar biraz halbuki o kadar NVIDIA ile anlaşma yapmışlardı.Prestij açısından kötü olmuş umarım bu oyunu kötü göstermez oyun çok çok iyi arkadaşlar ciddi anlamda Batman'e yakışır bi oyun olmuş senaryosu grafikleri diyalogları sesleri herşeyi 10 numara efsane bi oyun yapmış adamlar.

redoracle

25.6.2015 07:43:38

0
Mortal Kombat'tada aynı şeyi yapsalardı keşke iyiydi,ama bu tam rezaletmiş,gene öbürünü oynayan çoktu problemli olarak. Genede adamlar iyi bir şey yapmışlar,diğer firmalarda örnek alsa bari.

Nicolae

25.6.2015 07:27:39

0
Takdir ediyorum WB'i. Keşke baştan Rocksteady ile iletişimde olup PC'e bu şekilde çıkartmasalardı da oyuncularda mağdur olmasaydı yazık oldu

Final Getsuga Tenshou

25.6.2015 07:21:29

0
Rezalet tek kelime. Yakın bir zamanda bir çok benzer olay yaşanmasına rağmen, şu an gösterdikleri özeni oyun çıkmadan önce gösterselerdi belkide bu kadar çok yerler altına alınmayacaktı. Battı balık yan gider.

busterr

25.6.2015 07:08:08

0
Oyun duzeltilene kadar rafa kaldirilir, suanki olumsuz yorumlarla dolu Steam sayfasi kaldirilir yeni Enhanced Edition gibi bir versiyonu gelir ve temiz bir sayfa acmis olurlar tabi oyun duzeltilmis gelince o sayfa olumlu yorumlarla dolar ve Batman'in prestiji toparlanmaya calisilir.

hakanozzdemir

25.6.2015 06:25:39

0
Önceki konuya unity yi 30fps+ çalıştıran kart bunu mu acamayacak yazmıştım.(calistiramadi)neyse zaten batman dediğin kışın oynanır.oyun bolluğu var bir yandan iyi oldu gibi geldi bana.eylül ekim gibi sorunsuz çıkarsa o yağmurlu havalarda tadını yaşatır bize.ve tabiki + bedava dlc ler+ belki ücretsiz bir oyun eşliğinde :)

Wayward Son

25.6.2015 06:02:45

-3
quote:

Orjinalden alıntı: # Ace # Evet Steam Refunds gücü diye buna denir. Bu Steam olmasa oyunu bu saçma port şeklinde oynamaya devam eder arada 10'larca yama bekleyip düzelmesi için bir yerimizi yırtardık. Steam Refunds ilk yararına şahit oluyoruz. Bundan sonra sıkıysa saçma konsol portları ile oyun sürsün ubi, 2k, Rocksteady ve diğerleri iade diye bir güç var artık elimizde. Gabe baba büyüksün...... Peki şuan ne oldu oyun bildiğiniz tamamen satıştan çekildi ve belirsiz bir süreliğine ertelendi. Bakalım patch ile düzeltme yolunamı gidecekler yoksa büyük bir pc'ye özel devasa bir günceleme eşliğinde oyunun yenilenmiş halinimi göreceğiz beklemeye koyulduk.
Valla ben WB'a mail atıp "refund istemiyorum, Ubi gibi özür mahiyetinde oyun verin. Tavsiye: MKX" dedim. İlla düzeltecekler zaten. Öyle saça böyle tarak. Satıştan çektiler eyvallah ancak alıp oynayamayan adamlar ne yapsın? Ha "oyun vermiyoz!!!" derlerse de iade talep edebilirim.

BSC Misafiri

25.6.2015 05:56:20

-1
Güzelim oyun PC'de ne hale geldi. Bunun sonu downgrade krizine doğru gidiyor. Ya downgrade olur ya da iptal.

# Ace #

25.6.2015 05:38:27

+3
Evet Steam Refunds gücü diye buna denir. Bu Steam olmasa oyunu bu saçma port şeklinde oynamaya devam eder arada 10'larca yama bekleyip düzelmesi için bir yerimizi yırtardık. Steam Refunds ilk yararına şahit oluyoruz. Bundan sonra sıkıysa saçma konsol portları ile oyun sürsün ubi, 2k, Rocksteady ve diğerleri iade diye bir güç var artık elimizde. Gabe baba büyüksün...... Peki şuan ne oldu oyun bildiğiniz tamamen satıştan çekildi ve belirsiz bir süreliğine ertelendi. Bakalım patch ile düzeltme yolunamı gidecekler yoksa büyük bir pc'ye özel devasa bir günceleme eşliğinde oyunun yenilenmiş halinimi göreceğiz beklemeye koyulduk.

Emmet Brown

25.6.2015 05:27:37

0
quote:

Orjinalden alıntı: gesso Oyunun Steam'de satışı durmuş görünüyor. Satın al düğmesi ve oyun fiyatı kaldırılmış. http://store.steampowered.com/app/208650/
Resmin büyük halini görebilmek için tıklayın
Orijinal boyut için tıklayın
SteamOS,Linux ve Mac için 2015 son baharı diyor yanlış görmediysem.Bu yamanın bu zamanda çıkıcağına,Windows platformunda da 2015 sonbaharına ertelendiği anlamına gelmiyordur umarım.

rohcuboy

25.6.2015 05:14:48

0
Ya en azından zarardan dönmeye çalışmışlar buda bir şeydir.İnşallah oyunu adam gibi optimize edip en kısa zamanda tekrar sürerler piyasaya.

gesso

25.6.2015 05:14:21

0
Oyunun Steam'de satışı durmuş görünüyor. Satın al düğmesi ve oyun fiyatı kaldırılmış. http://store.steampowered.com/app/208650/
Resmin büyük halini görebilmek için tıklayın
Orijinal boyut için tıklayın

kataaay

25.6.2015 04:59:45

0
Warner Bros'un sitesinden nasıl geri ödeme alınıyor bilen birisi var mı ya da deneyen birisi oyunu 10 saat oynadım inşallah geri ödeme yaparlar :D

encuni

25.6.2015 04:55:50

-2

cenkk34

25.6.2015 04:51:21

+1
quote:

Orjinalden alıntı: BSC Misafiri ya ben mortal kombatla ılgılı denılenlere saygı duyuyorum bır cok kışı soyluyo ama abi ben ne onlıne da nede optımızasyonla ılgılı bır sıkıntı cektım bende mı bır problem var ? gtx 680 kullanıyorum 60 fps sabit ki oyunun grafıklerı muhteşem bence
hangi çözünürlük ve ayarlarda oynuyorsun işlemci ve bellek ne kadar var sistemde bende de 680 olduğu için merak ettim oyunu da aldım fakat 2 gündür inmedi akk yüzünden :)

BSC Misafiri

25.6.2015 04:46:29

0
ya ben mortal kombatla ılgılı denılenlere saygı duyuyorum bır cok kışı soyluyo ama abi ben ne onlıne da nede optımızasyonla ılgılı bır sıkıntı cektım bende mı bır problem var ? gtx 680 kullanıyorum 60 fps sabit ki oyunun grafıklerı muhteşem bence

cenkcolak

25.6.2015 04:40:56

+5
En azından pc ye season pass verilebilirdi bu hata yüzünden :D ne çıkarcıyım ama o kadar mağdur ettiler.

Biyonik Kumanda

25.6.2015 04:39:21

+10
Bence kalsın böyle 1 FPS daha fotoğrafik his veriyor. Ubisoft denemeli bu tekniği

RedTurkei

25.6.2015 04:33:30

+7
İnceden laf sokmasalarda olmaz en sevmediğim tiptir böyle konuşanlar.. derece ciddiye alıyoruz. Müşterilerimize önem veren bir firmayız. Her ne kadar oyunun PC sürümünü oynayabilen bazı oyuncular olsa da.. ya bi gidin yaa basbaya sizün makineler dandik diyo adamlar geri iaedeleri duyunca zorunlulaktan yapmışlar açıklamayı.. Sizi bilmem ama ben gıcık oldum bikere

Tiny Titan

25.6.2015 04:28:19

0
Takdir edilesi bir davranış ama kardeşim niye başta adam gibi çıkarmıyosun kendinede eziyet oyuncuyada eziyet yazıktır ya

BSC Misafiri

25.6.2015 04:21:53

0
pc ci değilim ama harbiden işi batırdılar bunca ertelenmeler heyecan tartışma boşaymış pre order yapanlar pişman bunca kotalar gitti milletin harbiden yazık be.

Emmet Brown

25.6.2015 04:20:23

0
Yamayı çabucak yapıp 1-1.5 ayda yapmasınlada ben satıştan kaldırılmasına da razıyım.

ShadowofDeath06

25.6.2015 04:18:55

0
Helal olsun WB! Bu firmadan böyle bir atılım beklemezdim beni şaşırttı. Elleri değmişken bide Mortal Kombat'ı aradan çıkarsalar tadından yenmez :D
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Batman: Arkham Knight
+ TAKİBE
AL
93 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız