Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Roblox'ta Artık Oyunlar Gerçek Parayla Satılabilecek

img src='http://img.bolumsonucanavari.com/images/Upload/051bd84b-7fd7-45b1-b32d-b414ac5a126a.jpg' alt='' style='width:550px; height:315px;' /> 
 
Birçok oyunun yer aldığı ve geliştiriciler tarafından desteklenen Roblox için yeni gelişmeler yaşanmaya devam ediyor. Şimdi ise açıklanan detaylara göre artık oyunlarını platformda sergileyen kullanıcılar mevcut projelerini gerçek parayla satmaya hazırlanıyor.
 
Roblox için yeni bir dönem başlıyor
 
 
 
Geliştiriciler şu anda ücretli bir deneyime erişmek için kullanıcılardan tek seferlik Robux ücreti talep edebiliyor. Ancak bu yılın sonlarından itibaren oyun yapımcıları oyunlarını gerçek parayla satma özelliğine kavuşacak. 10 dolarlık bir satış sonrası geliştiriciler %50’lik bir gelir payı elde edecek. Bunun yanı sıra 30 dolardan %60, 50 dolardan ise %70'lik bir gelir payı sağlayacak.
 
Bu özellik ilk etapta PC platformu için mevcut olacak. İlerleyen zamanlarda desteklenen platformlar daha da fazla genişleyecek. Roblox'un baş ürün sorumlusı Manuel Bronstein, yıllık geliştiriciler konferansında yeni seçenekle beraber amaçlarının yeni oyunlar oluşturmak ve bunları paraya dönüştürmek olduğunu vurguladı.
 
Çoğu oyun ücretsiz olarak oynanmaya devam ederken Roblox, yeni sistemin platformdaki geliştiricileri oyun yapmaya teşvik edeceğini düşünüyor.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Videogameschronicle oyun haberler 2024
Bilim Kurgu Temalı Aksiyon Macera Oyunu Mirage 7 Duyuruldu Ubisoft İçin Kötü Gidişat Sürüyor: Hisseler Düşmeye Devam Ediyor

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Oyun Haberleri (2024)
+ TAKİBE
AL
1 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız