Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »
HABERE ATLA YORUMLARI GÖR YORUM YAZ

Medal of Honor: Warfighter Satışları Kötü Gidiyor

Warfighter sonrasında Medal of Honor'ın geleceği nasıl şekillenecek merak konusu

    2010 yılında piyasaya çıkan Medal of Honor ile oldukça iyi bir satış başarısı yakalayan Electronic Arts, Battlefield serisi ile birlikte Medal of Honor'ı da modern FPS kategorisinde Call of Duty'nin karşısına dikmişti. Buna rağmen bu yılki Medal of Honor oyununda işler yolunda gitmiyor.
 
     Medal of Honor: Warfighter ilk haftasında bütün platformlarda toplam 650.000 adet satmayı başarabildi. 2010 yılındaki Medal of Honor'a göre ilk hafta satışları neredeyse yarı yarıya düşmüş görünüyor.
 
      2010 yılında piyasaya çıkan oyunun multiplayer bölümlerini Battlefield'ın geliştiricisi DICE'ın tasarladığını da belirtelim. Bu yıl ise bütün iş Danger Close'a kalmıştı. Genel olarak Warfighter ise ne oyuncuları, ne de editörleri pek memnun edemedi. Anlaşılan oyunun satış rakamları sonrası Electronic Arts da oyundan memnun kalmayacak.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
medal of honor danger close medal of honor warfighter warfighter ea games electronic arts frostbite
BF3'ün Yeni Haritası Epicenter ile Tanışın Red Orchestra 2'ye Workshop Desteği Geldi
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

RealArek

10.11.2012 01:20:55

0
Medal of Honor serisi Battlefield serisinin gölgesinden çıkamıyo bide yeni çıkan Medal of Honor oyunu hem multiplayerde hemde singleplayerde kötü senaryoda açık yerler var multiplayerde maplar detaylı hazırlanmamış gibi zaten oyun acele çıkdı tabi bi sürü hatayıda yanında getirdi.

BSC Misafiri

6.11.2012 19:05:43

0
yok satışlardan dolayı ea oyunun serisine son verebilirmişte yok satışlar çok kötü ea zarar daymışta bunların hepsi hikaye bu oyun tamamem ea ya yahudi ve mason lobileri tarafından yüklü bir para karşılığı yaptırılan oyundur oyunun tüm otoriteler tarafından tamam lanmadan piyasaya sürülen bir seri demelerinn sebebi bu oyun baskı sonucu alelacele sadece ve sadece arapları aşalamak islamı kötülemek kötü göstermek adına piyasaya sürülmüştür dünyadaki oyun sever gençlerin beynin yıkamaktadır...... yanidiyeceğim odurki bu oyun asla sonbulmaz zararda etmez sebeb kötü odaklı lobilerin arkasında bulunması.

Project Scorpio

6.11.2012 08:48:51

0
Multisi çok kötü ama single'ı da bir o kadar iyi bir oyun...

BSC Misafiri

5.11.2012 18:54:54

-1
hangi ea oyune iyi bana soyleyin fifa baska adam akilli oyun yok

bocekgrafik

5.11.2012 18:30:28

0
Bu işlerin sözde uzmanı olacaklar ama sadece sistemi kasan grafik motorlu oyun yapmakla olmadığını anlamak istemiyorlar. Çünkü nasıl olsa "Ne sürsek satarız" zihniyetindeler. Ayrıca, bunların hepsi tek kökten beslendikleri için, oyun satamasalar da, oyun (BF3) için sistem toplayan kişiler olduğu sürece, zararlarını fazlasıyla telafi edeceklerinden emin olabilir herkes.

nileppezzed

5.11.2012 15:23:18

0
Beter olsun EA batar inşallah.

BSC Misafiri

5.11.2012 15:18:27

-1
oyuna baktım ınceledım bu oyunu alanın aklı yok

Alex_Mercer

5.11.2012 15:06:25

0
Oyunun single modu baya zevkliydi yalnız oynanabilirlik ve yapay zekayı beğenmedim :) Multisini oynamadığım için yorum yapmıyorum o konuda :)

Xaerk

5.11.2012 13:23:35

0
Belliydi, zaten...

questofemarson

5.11.2012 12:01:25

0
kötümü gidiyor ? 2 gün önce sipariş verdim aralgame den sağdaki satıldı bölümün tümü moh war fighter di yanlışlık vardır.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Medal of Honor: Warfighter
+ TAKİBE
AL
126 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız