Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Bloober Team, Artık Daha İyi Oyunlar Yapacağının Güvencesini Verdi

 
 
Yakın zamanda yayınlanan Silent Hill 2’nin yeniden yapım sürümünün geliştiricisi Bloober Team yepyeni açıklamalarda bulundu. Oyunun başarısının ardından yaptığı açıklamayla beraber kötü oyunlar geliştirmeyi bırakacaklarını ve kendi işlerini yapacaklarını belirtti.
 
Bloober Team kazandığı ivmeyi sürdürmek istiyor
 
 
 
Silent Hill 2’nin yeniden yapım sürümü, bildiğiniz üzere hayranların beğenisini kazandı ve hem oyuncular hem de eleştirmenler tarafından bir hayli sevildi. Bu başarının ardından Bloober Team, yükselişini sürdürmek, yeni ve güzel oyunlarla kaybettiği itibarı tekrar kazanmak istiyor.
 
Ekip, bu açıklamayla beraber Cronos: The New Dawn adlı bilim kurgu temalı hayatta kalma nişancı aksiyon oyununu duyurdu. GameSpot ile yaptığı son röportajda konuşan Cronos’un yardımcı yönetmeni Wojciech Piejko, Silent Hill 2 remake ile ekip üzerindeki tüm şüpheleri kaldırdığını ve kendilerine kanıtladıklarını belirtti.
 
Bloober Team şu anda bildikleri ve güvendikleri işi yapmak istiyor. Yani ilerleyen süreçte yeni korku oyunları göreceğiz.
 
Silent Hill 2 remake şu anda PlayStation 5 ve PC için mevcut. Cronos: The New Dawn ise 2025 yılı içerisinde PS5, Xbox Series X/S ve PC için çıkacak. Öte yandan Bloober Team daha fazla Silent Hill oyunu üzerinde çalışmayı istediklerini bildiriyor.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gamingbolt oyun haberler 2024
Batman: Arkham Asylum İçin Son Sürüm 4K Doku Paketi Yayınlandı Black Myth: Wukong, Xbox Series X/S Konsolları İçin Derecelendirildi
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

mehmetalpertr

21.10.2024 19:13:21

0
quote:

Orjinalden alıntı: BSC Misafiri Eskiden bilerek mi kötü oyun yapıyordular :)
Kaynak yetersizliği, eleman eksikliği, para dışardan destek eksik.... dolayısıyla evet.

BSC Misafiri

21.10.2024 16:22:05

+1
Eskiden bilerek mi kötü oyun yapıyordular :)
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Oyun Haberleri (2024)
+ TAKİBE
AL
1 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız