Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Star Wars Outlaws Yönetmeni The Division 3'e Odaklanacağını Açıkladı

 
 
Avatar: Frontiers of Pandora'nın Aralık ayında piyasaya sürülmesi ve ardından Star Wars Outlaws'ın geçtiğimiz ay yayınlanması ile beraber Ubisoft'un Massive Entertainment stüdyosu şu anda boşa çıktı. Yeni projelerin de planlandığı bu stüdyoda The Division 3’e odaklanılacağı bildiriliyor.
 
The Division 3 için erken geliştirme aşamasında geçilmişti
 
 
 
Yaklaşık bir yıl önce Ubisoft ve Massive, The Division 3'ün erken geliştirmesine başladıklarını açıkladı. Önceki Division oyunlarının ortak yönetmenliğini yapan Julian Gerighty, en son Star Wars Outlaws üzerinde yaratıcı yönetmen olarak görev alıyordu. Şimdi ise oyunun yayınlanması ile beraber üzerindeki büyük yük kalktı ve yeni Division oyunu üzerinde çalışacağını vurguladı.
 
Geldiğimiz noktada Ubisoft, yakın zamanda yayınlanan Star Wars Outlaws'ın satışlarının beklendiği gibi olmadığını açıkladı. Önceki raporlara bakacak olursak oyunun Ağustos sonuna kadar 1 milyondan az sattığı tahmin ediliyor.
 
Outlaws, 21 Kasım tarihinde Steam platformuna gelecek ve ilk genişlemesi Wild Run da oyunculara sunulacak. Bir sonraki genişleme paketi A Pirate's Fortune adını alacak ve 2025'in ilkbaharında yayınlanacak.
 
The Division serisi bizlere neler sunuyor?
Önemli oyun serileri arasında yer alan The Divisio için yeni bir oyun yolda. Daha önceden açıklanan detaylara göre yeni oyun şu anda geliştirme aşamasında bulunuyor ve oyuncuların beklentileri ise bu noktada oldukça yüksek bir şekilde karşımıza çıkıyor. Tom Clancy’s The Division, bildiğiniz üzere 2016 yılında piyasaya sürüldü ve oyuncular tarafından bir hayli beğenildi. Steam platformuna bakacak olursak, çoğunlukla olumlu etiketine sahip olduğunu aktarabiliyoruz.
 
New York şehrine etkisi altına alan bir yapı ile karşı karşıya kaldığımız yapımda ortamların bilim kurgu temasını ve çok daha fazlasını bizlere sunulduğunu aktarabiliyoruz. Kamu hizmetlerinin bir anda çöktüğü ve yiyecek ile içecek kıtlığı ile beraber karşı karşıya kaldığımız yapımda, elbette şehir içerisinde büyük bir kaosun çıktığını söyleyebiliyor ve bununla beraber oyundaki yerimizi alabiliyoruz. İşte tam bu noktada elimizdeki ajanları en iyi şekilde kullanabileceğimiz bir yapıyla karşı karşıya kalabiliyor ve oyunda New York şehrini kurtarmak ve aynı zamanda diğer halkı savunmak tamamen bizim işimiz oluyor. Oyun içerisinde yer aldığımız süre boyunca omuz omuza düşmanlarla karşı karşıya kalabiliyor ve yanımıza çağırabileceğimiz arkadaşlarla beraber gidişatımıza yön verebiliyoruz.
 
Hem tek oyunculu hem de çevrimiçi olarak oynayabileceğiniz bu oyunda dikkat çekici ortamlarda yer alabilir ve New York şehrini her noktadan keşfetmek durumunda kalıyoruz. Oyun içerisinde yer aldığımız süre boyunca yıkık dökük harabelerden evlerin içlerine, oradan da farklı kısımlara kadar geçiş yapabilir ve her ortam içerisinde farklı atmosferler, düşmanlar, etkileşime girebileceğimiz unsurlar, siper alabileceğimiz yerler ve çok daha fazlası bizleri bekliyor. Bununla beraber oyunda dinamik ve stratejik bir oyun deneyimi ile karşı karşıya kalabiliyor ve içimizdeki aksiyon deneyimini ön plana çıkarmaya hazırlanabiliyoruz. Yapım içerisinde yer aldığımız süre boyunca hızlı bir şekilde ilerlerken, aynı zamanda ajanların çeşitli becerilerinden faydalanabiliyor ve elimizdeki silahlarla düşmanlara karşı gelmek durumunda kalıyoruz. Her biri yaptığımız hamlelerle beraber toplumu kurtarmak için büyük bir mücadele sergiliyor ve burada yapacağımız hamlelerin ne kadar önemli olduğunu doğrudan gözlemleyebiliyoruz.
 
 

İlgi çekici ortamlara geçiş yapabileceğimiz yapım içerisinde elimizdeki strateji deneyimiyle beraber ve planlama ile beraber ön plana çıkmaya hazırlanabilir ve her bir oyuncu burada farklı bir deneyim elde edebiliyor. New York şehri içerisinde yer aldığımız süre boyunca farklı bölgeleri keşfedebiliyor, görevleri tamamlayabiliyor ve kurtarma görevlerine doğru adım atmak durumunda kalırken, elbette burada hayatta kalmanın ne kadar önemli olduğunu vurgulayabiliyoruz. Bölgeleri keşfederken ve kaynakları toplarken, üç arkadaşınızla beraber omuz omuza düşmanlara karşı birlik olabiliyor ve çok daha fazla detayla beraber oyunda yerinizi alabiliyorsunuz. Yapım içerisinde tek başınıza ilerleyebileceğiniz bir yapıyla karşı karşıya kalırken, aynı zamanda arkadaşlarınızı yanınıza çağırabileceğiniz bir model olduğunu da aktarabiliyoruz. Bu tarz oyunlarda bildiğiniz üzere arkadaşlarla beraber oynamak çok daha eğlenceli bir deneyimle beraberinde getiriyor ve biz de bu tarz oyunlarda arkadaşlarınızla beraber oynamanızı tavsiye edebiliyoruz.
 
Çünkü bununla beraber omuz omuza vererek düşmanlara karşı gelmek çok daha güçlü bir yapıyı bünyesinde barındırıyor ve akabinde ise yapacağınız hamleleri arkadaşlarınızla beraber düşünüp taşınabiliyorsunuz. Ek olarak oyun içerisinde yer aldığınız süre boyunca arkadaşlarınızla beraber ilerlerken zorla düşmanlara karşı bir anda gelebiliyor, düşmanları en iyi şekilde abluka altına alabilir ve farklı taktikler benimseyerek düşmanları burada gafil avlayabiliyorsunuz. Eğer tek başınıza kalırsanız, elbette ne yazık ki daha da zorlu düşmanlarla karşı karşıya geldikten sonra onların üstesinden nasıl geleceğinizi kara kara düşünebiliyorsunuz. Fakat her ne olursa olsun oyunda ateş gücünün oldukça fazla olduğu bir yapıya karşı karşıya kalabiliyor ve bölgeleri keşfettikten sonra yeni kaynakların ve mühimmatların sahibi olabiliyorsunuz. Farklı bölgelere doğru ilerleyebildiğiniz yapım içerisinde her ortamda farklı atmosferler, manzaralar, düşmanlar ve çok daha fazlası bizleri bekliyor.
 
Tüm bu detaylarla beraber oyunda taktik ajanlarla oluşan ve aynı zamanda bağımsız bir yapıya sahip olan bir ajan birimini kontrol ediyor ve normalde toplumun içinde sıradan hayatlar yaşıyor gibi görünen ancak arka planda gizemli unsurları bünyesinde barındıran bu ajanları en iyi şekilde kontrol etmek durumunda kalabiliyoruz. Bu ajanlarla beraber hızlı bir şekilde ilerleyebiliyor, düşmanları hızlı bir şekilde yok edebiliyor ve daha sonrasında ise eyleme geçmek üzere büyük bir mücadeleye atılabiliyoruz. Oyunda yer aldığımız süre boyunca hızlı bir şekilde ilerlerken, aynı zamanda adımlarımıza oldukça dikkat etmemiz gerekiyor ve düşmanların karşısına çıktığı esnada onları ortadan kaldırmak ve bir anda ateş gücüyle karşı karşıya kalmak elbette zorlu bir deneyimi beraberinde getiriyor. Ancak doğru zamanda doğru hamle yaparak düşmanları ortadan kaldırabiliyor ve böylece hızlı bir şekilde yerinize alabiliyorsunuz.
 
 

Karanlık bölgeyi keşfedebileceğimiz, farklı görevlere adım atabileceğimiz ve yaşayan bir açık dünyayı keşiflerle beraber ön plana çıkarabileceğimiz yapım içerisine nişancı aksiyon rol yapma deneyimiyle karşı karşıya kalıyor ve oyunda kendi deneyimlerimizi özelleştirip kişiselleştirebiliyoruz. Her bir oyuncu burada farklı bir deneyim elde edebiliyor ve kendi deneyimini özelleştirip kişiselleştirebiliyor. Oyunda yer aldığımız süre boyunca salgının hızlı bir şekilde büyümeye çalıştığı ve New York'u etkisi altına almaya başladığını hissedebiliyor ve buna göre kendi hayatlarımızı çeki düzen verecek şekilde düzenlemeye çalışabiliyoruz. Taktiksel savaşlarla beraber ön plana atılabileceğimiz yapımda çevrimiçi özelliklerle birleşen bir yapının olduğundan bahsedebiliyor ve oyunda dikkat çekici ajanlarla beraber kaderimize elimize aldığımız bir yapıyla ilerlemek durumunda kalıyoruz. Yapım içerisinde yer aldığımız süre boyunca açık dünyada neler olup bittiğini öğrenmek için farklı bölgelere doğru ilerlemeye çalışıyoruz.
 
Ekiplerimizle beraber ilerlerken burada oldukça dikkat etmemiz gerekiyor ve yaşayan bir açık dünya bulunduğundan dolayı elbette etrafta yaşayan grupların olduğundan veya tamamen düşmanlara çevrilerek olduğundan farklı yapılara büründüğünü görebiliyoruz. Yapım içerisinde hızlı bir şekilde ilerlemeye başladığımız esnada elbette bağımlısı olarak eyleme geçebileceğimiz ajanları en iyi şekilde kontrol etmek durumunda kalıyor ve oyun içerisinde hızlı bir şekilde ilerlerken aynı zamanda tek başımıza veya üç arkadaşımızla beraber yan yana ilerleyebiliyoruz. New York sokaklarında dolanabileceğiniz ve bu sokaklarda neler olup bittiğini öğrenebileceğimiz, yakında şehrin yavaş yavaş düştüğünü ve korkunç düşmanın bir anda ortaya çıktığını aktarabiliyoruz. Bu düşmanı ortadan kaldırmak için elbette büyük bir mücadele sergileyebiliyor ve nasıl ortadan kaldırmak istiyorsak ona göre kendi hamlelerinizi ve stratejimizi oyuna dökebiliyoruz.

Bununla beraber yapım içerisinde elbette yeni silahlar ve donanımlar ele geçirebiliyor, farklı sistemlerle ön plana çıkabiliyor ve etrafı ne kadar çok keşfedersek o kadar çok farklı silahların ve donanımlara sahibi olabiliyoruz. Oyunda ne kadar çok hızlı bir şekilde ilerlemeye çalışabilirsek o kadar farklı bölgelerde yerimiz olabiliyor. Aynı zamanda etrafa keşfetmek durumunda kalabiliyoruz. Oyun içerisinde zorlu bir oyun sisteminin ne olduğundan bahsedebiliyoruz. Dolayısıyla bu oyun sistemi içerisinde farklı operasyonlara katılabilir ve her operasyonun içerisinde yepyeni içeriklerle karşı karşıya kalabiliyoruz. Çünkü her operasyona görevlerle beraber yeni düşmanların karşımıza çıktığını ve farklı bölgelerde olduğumuzu hissedebiliyor ve görebiliyoruz.
 
 
 
Durum böyle olunca her bölgede farklı deneyimlerle beraber stratejiler benimseyebiliyor ve gidişatımıza yön verebiliyoruz. Durum böyle olunca oyun içerisinde ele geçirilecek birçok ortamın olduğundan bahsedebiliyor ve oyunda finale doğru ilerlemek için elimizden geleni yapmak durumunda kalıyoruz. Fakat burada oldukça dikkat etmemiz gerekiyor ve ne kadar çok ilerlersek oyunun o kadar da zorlaştığını doğrudan söyleyebiliyoruz. Durum böyle olunca yakın içerisinde yer aldığınız süre boyunca istediğimiz gibi ilerlemeye başladığımız esnada elbette yapacak hamlelerle gidişatımızı değerlendirebiliyor, şehrin korkunç düşmanlarıyla karşı karşıya kalabiliyor ve çevrimiçi özellikleri birleştiren emsalsiz bir deneyimle karşı karşıya kalırken aynı zamanda oyuncuların dikkatini çekecek türden içeriklerin burada olduğunu söyleyebiliyoruz.
 
Ne kadar çok ilerlerseniz o kadar çok zorluğun da artış göstereceği yapım içerisinde yeni zorluk seviyelerinin kilidini açabiliyor ve yepyeni bir deneyime adım atmak durumunda kalabiliyorsunuz. Durum böyle olunca oyun içerisinde elbette yapacağınız hamleleri en iyi şekilde değerlendirmek durumunda kalıyor. Burada farklı donanımlar üretebiliyor ve ajandayı istediğin şekilde özelleştirip kişiselleştirebiliyorsunuz. Durum böyle olunca oyun içerisinde elbette özelleştirme ve kişiselleştirme sistemlerinin de olduğundan bahsedebiliyoruz. Bu tarz detaylarla oyundaki yerimizi alabiliyor ve diğer oyunculardan tamamen farklı bir şekilde ilerlemek durumunda kalabiliyoruz. Yapım içerisinde yer aldığımız süre boyunca bu zorluk seviyeleri ile beraber ne kadar çok dikkat etmemiz gerektiğini biz karar verebiliyor ve bir sürü PvE ve PvP etkinliklerin olduğundan bahsedebiliyoruz. Bu etkinliklerle beraber istersek diğer oyunculara karşı mücadele edebiliyor, istersek de doğrudan kendi arkadaşlarımızı yanımıza davet ederek oyunda yer alan yapay zekalara karşı savaşa girişebiliyoruz.
 
Birçok etkinlik ve görev dizaynının yer aldığı yapım içerisinde elbette tüm bunları tamamlamak için türlü mücadelelere adım atmak durumunda kalıyor ve New York şehrinin kaderinin bizim elimizde olduğunu aksine biliyoruz. Oyun içerisinde yer aldığımız süre boyunca farklı bölgelere doğru ilerlemek durumunda kalıyor ve çok çeşitte oyun modlarıyla ve etkinlikleriyle karşı karşıya gelebiliyoruz. Dolayısıyla oyun içerisinde takımımızı kurarak baskınlara doğru adım atabiliyor, yeraltına inebiliyor, hayatta kalma moduyla ön plana çıkabilir ve karanlık bölge gibi çok başka ve farklı oyun modlarıyla oyundaki yerimizi almak durumunda kalabiliyoruz. Farklı deneyimler yaşayabileceğimiz ve bu deneyimlerimizi kendimize göre özelleştirebileceğimiz yapımda, oyunda ilerledikçe yeni zorlukların, haritaların, bölgelerin, içeriklerin, silahların, donanımların ve çok daha fazlasının kilidini açabiliyor ve tatminkar bir oyun deneyimi ile kendimizi oyuna kaptırabiliyoruz.
 
 

Genel olarak toparlayacak olursak, Tom Clancy's The Division serisinin yeni oyunu geliştiriliyor ve oyuncular bu yapımdan büyük beklentilerle karşı karşıya. İlk oyunun 2016 yılında piyasaya sürülmesinden bu yana serinin sadık bir hayran kitlesi oluştu ve özellikle Steam platformunda oyunun çoğunlukla olumlu geri bildirimler aldığını görüyoruz. Serinin ilk oyunu, New York şehrini etkisi altına alan bilim kurgu temalı bir kaosu merkezine alıyor. Kamu hizmetlerinin çökmesi, kıtlıklar ve şehirde yayılan kaos, oyuncuları karmaşık bir kurtarma görevinin içine sürüklüyor.
 
Oyunda, ajan karakterleri kontrol ederek New York şehrini kurtarmak ve halkı korumak ana hedefler arasında yer alıyor. Oyuncular hem tek oyunculu hem de çevrimiçi modda arkadaşlarıyla işbirliği yaparak şehrin dört bir yanına yayılmış tehditlerle başa çıkmak zorunda. Omuz omuza vererek stratejik ve dinamik savaşlar vermek, The Division serisinin ayırt edici özelliklerinden biri olarak dikkat çekiyor. Bu tarz oyunlardan hoşlanıyorsanız, oyunu göz atmanızda ve bir şans vermenizde fayda var. Şu anda oyunun yepyeni bir seri oyunu geliştirme aşamasında yer alıyor.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gamingbolt oyun haberler 2024
Stellar Blade İçin Görsel İyileştirmeler Ekleyen Güncelleme Yayınlandı Nine Sols 26 Kasım'da PS5, Xbox Series, PS4, Xbox One ve Switch'e Geliyor
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

mehmetalpertr

29.9.2024 18:54:55

0
Hak edene gerekli cevabı oyuncular vermiş. İyi olmuş.

Funder

29.9.2024 16:03:46

0
Woke çöpü Mam Solo'ya gereken cevabı verdi millet. Ne balondu be! Patladı gitti sonunda.

s_demirci_53

29.9.2024 03:24:47

0
Bir milyondan az satış geçmiş olsun, oyunlar bir milyon zor satuyor diye Sony güzelim vita'yı yok etmişti

İhsanblack02

28.9.2024 21:12:08

0
Oyuna bak. 0 sales
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Oyun Haberleri (2024)
+ TAKİBE
AL
1 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız