Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Darksiders II: Deathinitive Edition PS5 ve Xbox Series'e Geliyor

 
 
Yayıncılığını THQ Nordic ve geliştiriciliğini Gunfire Games, Vigil Games ve THQ Nordic ekiplerinin üstlendiği aksiyon rol yapma oyunu Darksiders 2 Deathinitive Edition'ın konsol çıkış tarihi açıklandı. Ortaya çıkan bilgilere göre yeni sürüm 15 Ekim tarihinde PlayStation 5 ve Xbox Series konsolları için piyasaya sürülmeye hazırlanıyor.
 
Deathinitive Edition orijinal sürüme göre iyileştirilmiş içeriğe sahip
 
 
 
Oyunun Deathinitive sürümüne PlayStation 4 veya Xbox One konsollarında sahip olan kullanıcılar, PlayStation 5 veya Xbox Series versiyonuna ücretsiz bir yükseltme alıyor. Dolayısıyla ekstra bir ücret ödemek durumunda kalmıyor. Bunun yanı sıra PlayStation 5 veya Xbox Series için 14 Ekim'e kadar ön sipariş veren kullanıcılar oyuna %50 indirimle sahip olabiliyor.
 
Deathinitive Edition ile beraber üst düzey bir deneyimin bizlere sunulacağı aktarılıyor. Yeniden çalışılmış ve ayarlanmış oyun dengesi ile birlikte orijinal oyuna göre daha yüksek görsel kalite, aydınlatma ve gölgelerin olduğunu belirtmekte fayda var. Aynı zamanda tüm DLC'ler dahil ve oyuna entegre edilmiş Darksiders II, toplamda 30 saatten fazla oyun süresi sunuyor.
 
 
 
Darksiders II: Deathinitive Edition bizlere neler sunuyor?
 
Üst düzey bir aksiyon rol yapma deneyimini adım atabileceğiniz ve bununla beraber kendinizi geliştirebileceğiniz yapımda, bu sürüm içerisinde 1080p yerel çözünürlük, yeniden düzenlenmiş karakterler, iyileştirilmiş atmosfer ve çok daha fazlası bizleri bekliyor. Orijinal sürüme göre oldukça fazla gelişmeyi içerisinde barındıran oyun içerisinde gerçekten de yüksek görsel kalite, aydınlatma ile ve gölgeler için iyileştirilmiş grafik motoru ile karşı karşıya kalabiliyoruz. Bu sistemlerle beraber oyunda gerçekten üst düzey bir deneyim elde edebiliyor ve nostalji sever hayranlara hitap eden bu yapımla beraber oyundaki yerinizi alabiliyorsunuz.
 
Oyun içerisinde karakter odaklı bir sistem bulunuyor ve bu sistemle beraber karakterinizi geliştirebiliyor ve istediğiniz gibi düşmanlara karşı gelebiliyorsunuz. Bu oyunda yeniden düzenlenmiş ve ayarlanmış oyun dengesi ve ganimet dağılımı bulunuyor. Bu sistemlerle beraber kendinize tam bir oyun deneyimine adım atabiliyor ve bununla beraber tüm DLC'lerin dahil olduğu bir sistemle karşı karşıya gelebiliyorsunuz. Toplamda 30 saatten fazla bir deneyim sunan yapım içerisinde tek oyunculu mod ile beraber istediğiniz gibi ilerleyebiliyor ve hikayenin tadına çıkarabiliyorsunuz. Her şeyin korktuğu ama hiçbir şeyin kaçmadığı korkunç bir güç olmaya çalıştığınız yapımda kıyamet sonrası bir dünyanın olduğundan bahsedebiliyor ve efsanevi 4 atlıdan en korkulan üyelerinden biri olarak oynuyorsunuz.
 
Oyun içerisinde gerçekten de yol boyunca kadim bir atmosfer ile karşı karşıya kalıyor, tehdit edebileceğiniz unsurları ortadan kaldırabiliyor ve ölümün burada yaşadığını bizzat deneyimleyebiliyorsunuz. Hem ortam açısından hem de atmosfer açısından oldukça dikkat çekici bir yapıya sahip olan bu yapım içerisinde aynı zamanda karakter sisteminin ve derinleştirilmiş rol yapma unsurlarının bir hayli ön plana çıktığını aktarabiliyoruz. Bununla beraber oyun içerisinde yer aldığınız süre boyunca farklı sistemlerle karşı karşıya kalabiliyor, aynı zamanda oyunda dikkat çekici unsurlarla karşı karşıya kalırken kendinizi oyuna kaptırabiliyorsunuz. Zaten oyun içerisinde uzun bir oynanış serüveni bizleri beklediğinden dolayı gerçekten de oyuna sindire sindire oynamanızla beraber güzel bir deneyim elde edebiliyorsunuz.
 
 

Oyunda yer aldığınız süre boyunca oyunun yeniden dengelenmiş güç dengeleri ile beraber gerçekten daha güzel bir oyun deneyimi elde edebiliyor ve bu sürüm içerisinde ganimet dağılımının da yeniden düzenlendiğini aktarabiliyoruz. Bununla beraber özellikle aydınlatma ve gölgeler açısından yüksek bir iyileşmenin olduğunu söyleyebildiğimiz yapımda gerçekten geliştirilmiş grafik işleme motoruyla beraber oyunlar üst seviye bir deneyim elde edebiliyoruz. İyileştirilmiş ve yeniden işlenmiş bölümlerle beraber ortaya çıkabileceğimiz oyunda çevre tasarımının, grafiklerin, karakterin ve çok daha fazlasının oldukça öne çıktığını aktarabiliyoruz. Bununla beraber oyunda yukarıda bahsettiğimiz gibi 1080p çözünürlükle beraber yerel bir şekilde oynayabiliyor ve bu çözünürlüğün tadını çıkarabiliyorsunuz. Ek olarak oyunda Steam ticaret kartları bulunuyor.
 
Bu ticaret kartları ile beraber değiş tokuş yapabiliyor, farklı miktarlarda paralar kazanabilir ve daha fazla detay ile beraber koleksiyonunuzu tamamlayabiliyorsunuz. Efsanevi 4 atlının yer aldığı yapımda, ölüm olarak oynayabileceğimiz yapımda tüm dünyaları yok edebileceğimiz bir güce sahip oluyor ve aslında cennet ve cehennemin ötesinde güçlü bir karakter olarak yer alabiliyoruz. Arka planda gerçekten ütopik bir sistemin olduğu yapım içerisinde sınırları zorlayan bir yapıyla karşı karşıya kalıyor ve tekrar oynanabilirlik açısından gerçekten de üst seviye bir yapıya sahip olduğunu aktarabiliyoruz. Oyunda üst seviye bir deneyimle beraber destansı bir evrene adım atabiliyor ve o oyuncuların daha önce gördüğü ancak hiçbir şeye benzemediği evrenlerle karşı karşıya kaldığını aktarabiliyoruz.
 
Oyuncu seçimini ve özelleştirme sisteminin oldukça ön planda olduğu yapımda oyuncular kendi karakterlerini oluşturabiliyor ve istediğiniz gibi farklı zırh setleri, silah setleri, yetenek ağacı ve çok daha fazlasıyla beraber oyundaki ilerlemenize siz karar verebiliyorsunuz. Dolayısıyla oyun içerisinde yer aldığınız süre boyunca zırhlarınızı, silahlarınızı ve karakterinizi istediğiniz gibi özelleştirip kişiselleştirebiliyor ve bu tarz detaylarla beraber her bir an oyuncu farklı bir deneyim elde edebiliyor.
 
 
 
Çünkü oyunda bununla beraber istediğiniz gibi ilerleyebileceğiniz sistemin olduğundan bahsedebiliyor ve aynı zamanda kendi planınızı, aksiyon sisteminizi ve stratejinizi oyuna dahil edebiliyorsunuz. Aynı zamanda hangi becerilerle beraber ön plana çıkmak istiyorsanız onun kilidini açabilir ve böylece oyunda hızlı bir şekilde ilerleyebiliyorsunuz. Derin rol yapma deneyimi ile beraber oyunda yer aldığınız süre boyunca istediğiniz gibi ilerleyebiliyor ve tam seviye sistemleri ile yeni yetenekleri ve becerilerin kilidini açabiliyorsunuz.

Dikkat çekici ortamlara geçiş yapabileceğimiz ve açık dünya içerisinde girip tozabileceğimiz yapımda farklı bölgelere doğru ilerleyebiliyor ve her ortamda farklı atmosferler, düşmanlar, ikonik alanlar ve çok daha fazlası bizleri bekliyor. Bununla beraber oyunda tekrar oynanabilirlik açısından oldukça üst düzey bir sistem yer alıyor. Geniş bir açık dünyayı keşfedebileceğimiz ve hem ana görevlerden hem de yan görevlerden ilerleyebileceğimiz yapımda hangi görevleri yapmak istiyorsanız ona göre seçim yapabiliyor ve bununla beraber düzinelerce yan görevden yararlanabiliyorsunuz. Aynı zamanda karakterinizi seviye atlatarak elbette burada üst seviye bir deneyim elde edebiliyor ve aynı zamanda yetenek ağacı içerisinden istediğiniz yeteneği geliştirerek ve açarak düşmanlara karşı gelebiliyorsunuz. Sonsuz ekipman kombinasyonları ile beraber karakterinizi özelleştiriyor ve dünyayı daha önce hiç olmadığı gibi keşfetmek durumunda kalabiliyorsunuz. Çevik ve becerikli bir karakterle ilerleyebileceğiniz yapımda karakterin her türlü yeteneğinden faydalanabiliyorsunuz.

Genel olarak toparlayacak olursak, üst düzey bir aksiyon rol yapma deneyimi sunan bu yeniden düzenlenmiş yapım, 1080p yerel çözünürlük, iyileştirilmiş karakter modellemeleri ve geliştirilmiş atmosfer gibi teknik geliştirmelerle dikkat çekiyor. Orijinal sürüme kıyasla ciddi iyileştirmeler barındıran oyun, görsel kalite açısından öne çıkıyor ve aydınlatma ile gölge sistemlerinde yapılan güncellemeler sayesinde daha etkileyici bir görsellik sunuyor. Grafik motorunun iyileştirilmesiyle nostalji sever hayranların yanı sıra modern oyuncular için de çekici bir hale getirilmiş durumda. Oyun, karakter odaklı bir ilerleme sistemi ile dikkat çekiyor.
 
 
 
Oyuncular, kendi karakterlerini istedikleri gibi geliştirip özelleştirerek düşmanlara karşı farklı taktikler benimseyebiliyorlar. Yeniden ayarlanmış denge sistemi ve ganimet dağılımı, oyunculara daha rafine ve dengeli bir oyun deneyimi sunuyor. Ayrıca, tüm DLC'lerin dahil olduğu bu sürümde oyunculara toplamda 30 saatten fazla oynanış süresi vadediyor. Oyunun hikayesi, kıyamet sonrası bir dünya teması üzerine kurulmuş ve oyunculara dört efsanevi atlının en korkulanı olarak oynama fırsatı veriyor. Bu atmosferde oyuncular, kadim bir güç olarak dünyaya adım atıyor ve her şeyin korktuğu, ancak hiçbir şeyin kaçamadığı bir güç olmayı hedefliyorlar. Yol boyunca gizemli ortamlar, tehdit edici unsurlar ve derin atmosferler oyuncuları içine çeken unsurlar arasında yer alıyor. Tek oyunculu modda yer alan uzun oynanış serüveni, sindirilerek oynandığında hem görsel hem de hikaye açısından tatmin edici bir deneyim sunuyor.

Bu tarz oyunlardan hoşlanıyorsanız elbette oyuna göz atmanızda ve bir şans vermenizde fayda var. Bununla beraber seri içerisinde farklı oyunlar bulunuyor ve her bir hikaye içeriği ile beraber evrenin nasıl genişlediğini ve hangi oyunun neler anlatıldığını görebiliyorsunuz. Dolayısıyla, seriye göz atmamışsanız muhakkak bakış atmanızda fayda var.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu oyun haberler 2024
Xbox Game Pass'e Eylül Ayı Sonlarında Gelecek Oyunlar Açıklandı Electronic Arts Yeni Skate Oyunu İçin Tarih Verdi: İşte Yeni Detaylar
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

18.9.2024 21:34:42

0
En iyi hack and slash lardan biridir pc sürümünde maalesef çok kötü bir bug var zar zor geçmiştim genel anlamda çok severim 2yi

BSC Misafiri

18.9.2024 11:15:13

0
oyun tam bir efsane. ismini görünce girip anmak istedim.

BSC Misafiri

18.9.2024 00:55:44

0
Vay be 10 yıl önce mi ne oynamıştım.İlk oynadığım dark siders oyunu çok beğenmiştim zamanında.Ardından ilkinede girip onuda sevmiştim ta ki 3. felaket gelinceye dek,seriye olan ilgim,hevesim orda bitti zaten.Yeni oyunları çıksa ne güzel olur.

mehmetalpertr

17.9.2024 19:35:16

0
En iyi darksiders oyunu bu olmasına rağmen geçen gene oynayayım dedim. Oynayamadım. Mekanikler eski kalıyor.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Oyun Haberleri (2024)
+ TAKİBE
AL
1 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız