Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »
VİDEOYA ATLA HABERE ATLA YORUMLARI GÖR YORUM YAZ

Battlefield 3'den Call of Duty'e İlginç Gönderme

Nereye gidecek bu kapışma?

     Bilmem hatırlayanınız var mıdır, Battlefield 3'ün Gamescom 2011 videosunun 01:30'da başlayan kısmında küçük bir araç gözükmüştü. Videoyu izleyenler bunu Black Ops'a bir gönderme olarak yorumlamıştı. Peki işin altında ne yatıyor?
 
     Bildiğiniz üzere Battlefield serisinin en büyük özelliklerinden birisi, çeşitli araçları kullanabilmemiz. Ancak Call of Duty serisinde kullanabildiğimiz araçlar oldukça sınırlı, neredeyse hiç yok. Black Ops'da en son karşımıza RC-XD çıkmıştı. O halde, Black Ops'un RC-XD'si ile Battlefield 3'ün tankları karşılaşırsa ne olur?
 
      İşte, EA'in özel sunumda gösterdiği video, bugün itibariyle internete sızdı. Yorumlayarak işin keyfini kaçırmak istemeyiz. EA, bu tatlı rekabeti(!) devam ettireceğe benziyor. Videoyu aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Battlefield 3 DICE EA games PC PS3 Xbox 360 FPS Patrick Bach
Battlefield 3 TV Reklamının Uzun Hali Yayınlandı Freddie Wong'dan Splinter Cell Parodisi
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

fuky16

17.11.2014 09:28:57

0
CoD'a iyi kapak olmuş :D

BSC Misafiri

30.9.2011 05:57:57

0
çok iyi ya

bat-333

29.9.2011 22:47:40

-1
bf3 en son ayarlarda oynayabilirim ama sp oynayıp sileceğim. CoD'un verdiği zevki verebilecek sanki. Çıkdı mı alıyoruz tabii ki mw3. Act. sakin zaten cevabada gerek yok :) Meyvesiz ağaca taş atmazlar. :)

alipower54

28.9.2011 14:36:52

0
bf3 ü beğendim ama oynıyamaıcağımı bildiğim için hiç gerek yoq övmeye cod 1 numara benim için

emotre

28.9.2011 12:10:37

-1
arkadaslar hanginizim gtx 560 veya daha üzeri bi ekran kartı var . oyunayamıyacagınız bir oyun hakkında bu kadar yorum yapıyorsunuz. oyun cıkınca hepiniz low medium arasında tıkalı kalıcaksınız bi takmışınız kafaya gerçekçilik gidiyorsunuz . oyun çıktığında hepiniz tutuşcaksınız low da bile kasan arkadaslar olucak bundan eminimki hatta bir cogu low da kasacak . düne kadar call of duty bi tane onu cok seviyorum diyordunuz şimdi biranda call of u silip attınız . ayrıca BF de gördüğüm kadarıyla sadece grafik etkili olmuş . elinizdeki orta düzeyli ekran kartlarıylada oynayamıcagınız oyun ve grafik diye tutturdurnuz optimizasyon berbat dediğiniz günler olucak . oysaki call of duty grafikleri kötü değil optimizasyonu cok güzel ve herkesin oynayabilecegi bi oyun . üstellik hikayeside süper olucak eminimki sadece grafikte gececek bf cod u .

BSC Misafiri

27.9.2011 19:53:20

-1
quote:

BANA GÖRE HERZAMAN CALL OF DUTY 1 ADIM ÖNDE ÇÜNKÜ YAPTIĞI OYUNLARI ESKİ PC LER BİLE KALDIRIYOR. GRAFİKLERİDE GÜZEL SAYILIR. EVET SİZE SORUYORUM. BATTLEFIELD 3 OYNUYACAM DİYE ONCA PARA VERİP EKRAN KARTI VE RAM Mİ ALAYIM?
Aynı fikirdeyim çünkü COD serisi grafik olarak tamam haklısın BF3 çok iyi ama COD serisini zevkle oynuyorum bence BF3'ün yaptığı ayıplık birbirlerini rakip görecekler ama bel altından vurmak EA yakışmamış!

BSC Misafiri

27.9.2011 18:09:29

0
şu yorumlara bakya bi oyunu yüceltcez die diğerinide itin şeyine sokmanız gerekmez ki anlamadım bu işi sana ne kardeşim bf3 ün mw3 den iyi olması sen oyununa baksana hem hep eziliyo diyolar siz öyle sanın adamlar çıkardıkları harita paketlerinden bile sadece köşeyi döner be

Melikşah

27.9.2011 17:40:45

0
quote:

Orijinalden alıntı: BSC Misafiri BANA GÖRE HERZAMAN CALL OF DUTY 1 ADIM ÖNDE ÇÜNKÜ YAPTIĞI OYUNLARI ESKİ PC LER BİLE KALDIRIYOR. GRAFİKLERİDE GÜZEL SAYILIR. EVET SİZE SORUYORUM. BATTLEFIELD 3 OYNUYACAM DİYE ONCA PARA VERİP EKRAN KARTI VE RAM Mİ ALAYIM?
Modern Warfare 2'yi 60 Fps'de oynuyordum. Black Ops'u ise 15.

jdfbj

27.9.2011 17:36:48

0
Acti. neden sakin duruyor halen anlamış değilim. Ama gerçekttende Black Ops. iğrenç bir oyundu... Battlefield ezer geçer tanka benzin alırken , Cod daha pil değiştriiyor......

CrazyToones

27.9.2011 16:52:26

0
"adamlar similasyonun dibine vurduğu için görevlerde tipik askeri görev olmaktan çıkmıyor o yüzden zor" Aynen katılıyorum. Şahsen BF serisinde bir orduyu 2-3 kişiyle yok etmek istemem, isteyen de CoD oynasın.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Battlefield 3
+ TAKİBE
AL
510 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız