Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

PowerWash Simulator İçin Shrek DLC'si Geliyor: İşte Fragman

 
 
Yayıncılığını Square Enix Collective ve geliştiriciliğini FuturLab stüdyosunun üstlendiği yıkama simülasyon oyunu PowerWash Simulator için yepyeni ek paketler gelmeye devam ediyor. Şimdi ise açıklanan detaylara göre oyuna Shrek Special paketinin eklenebileceğini aktarabiliyoruz. Açıklanan detaylarla 10 Ekim tarihinde bu içeriğe sahip olabileceksiniz.
 
Shrek evrenindeki ikonik alanlara geçiş yapabiliyorsunuz
 
 
 
DreamWorks Animation'ın Shrek filminden ilham alan beş peri masalı haritasını temizlemek için işe koyabileceğimiz DLC sayesinde ikonik bölgelere adım atabiliyor ve eski parlaklığını kavuşturmak durumunda kalıyoruz. Peri tozundan daha fazlası gerekecek olan içerikle beraber hayranı olduğunuz Shrek ortamlarına geçiş yapabiliyorsunuz.
 
Peri Anne'nin en güçlü karışımlarına bile rakip olacak kadar güçlü temizlik malzemeleriyle ilerleyebileceğiniz yapımda yüksek basınçlı suyla beraber kirli kısımları yıkayabiliyor ve büyüleyici mekanları eski günlerine kavuşturabiliyorsunuz. Sevilen bölgelerden oluşan ek paket dahilinde Shrek'in bataklığına, Ejderha inine ve çok daha fazla kısma doğru ilerleyebiliyorsunuz.
 
PowerWash Simulator şu anda PlayStation 5, Xbox Series, PlayStation 4, Xbox One, Switch ve PC (Steam ve Microsoft Store üzerinden) için mevcut durumda.
 
 
 
Oyunda neler var?
 
Basınçlı su ile beraber etrafı yıkayabileceğimiz ve istediğimiz gibi her yeri temizleyebileceğimiz yapımda, suyun rahatlatıcı sesleriyle beraber gidişatımıza yön verebiliyor ve farklı bölgelere ilerleyerek elbette istediğimizi gerçekleştirebiliyoruz. Bununla beraber her yeri köpük köpük yapabilir ve istediğimiz gibi tertemiz edebiliyoruz. Farklı işbirlikleri ve ortaklıklarla beraber yer alabileceğimiz yapım içerisinde elbette farklı ve ikonik yerlere doğru adım atabiliyor ve her yere pırıl pırıl dokunuşlar yapmak durumunda kalıyoruz. Oyunda zaten tamamen yıkama üzerine kurulu bir simülasyon deneyimi sunulduğundan dolayı her bir kir unsurunu ortadan kaldırmak durumunda kalıyoruz.
 
Durum böyle olunca basınçlı yıkama makinenizle beraber gidişatınızı elbette kendinize göre ayarlayabiliyor, kiri ve pası dilediğiniz şekilde temizleyebiliyor ve yıkama işleminizi daha da genişletmek durumunda kalıyorsunuz. Oyunda simülasyon unsurları bulunduğundan dolayı elbette daha fazla detayla karşı karşıya kalabilir ve ilerleyen süreçte oyunun simülasyon unsurları daha da fazla derinlik gösterebiliyor. Kendi basınçlı yıkama işinizi kurmaya çalışabileceğiniz yapımda yeni aletler alabiliyor, yükseltmelerle beraber daha fazla kiri ve pası sökebiliyor ve daha zorlu kirlerle beraber mücadele edebiliyorsunuz.
 
Dikkat çekici unsurlarla yer alabileceğiniz yapımın içerisinde basınçlı yıkama ile beraber elbette oldukça basit bir sistemin olduğundan bahsedebiliyoruz. Ancak oyunda ilerledikçe daha da fazla karışık işlerin olduğundan bahsedebiliyoruz. Oyunda yer aldığınız süre boyunca her bir görevle beraber farklı kısımlara ve bölgelere doğru ilerleyebiliyor. Aynı zamanda farklı binalara girerek buraları tertemiz etmek durumunda kalıyorsunuz. Rahatlatıcı bir tek oyuncu deneyimiyle ilerleyebileceğiniz yapımda bunun yanı sıra çevrimiçi işbirliği modülünde olduğundan bahsedebiliyoruz. Çevrimiçi işbirliği modu içerisinde arkadaşlarınızla beraber oynayabiliyor, her iki şekilde de tertemiz etmek için etrafa şekillendirebiliyor ve arkadaşlarınızdan yardım alarak elbette bu deneyimin keyfine çıkarabiliyorsunuz. Yıkayıcı aletlerinizle beraber ilerleyebileceğiniz yapım içerisinde sadece basınçlı su değil, aynı zamanda daha farklı aletlerin ve araçların ne olduğuna da vurgulamak gerekiyor. Bu sayede hızlı bir şekilde ilerleyebiliyor ve dikkatinizi diğer görevlere doğru bırakabiliyorsunuz.
 
 

Rahatlatıcı bir deneyimle beraber yer alabileceğimiz yapımda yıkayıcılarımızla beraber tozları arındırabiliyor, çamurları çıkarabiliyor ve daha zorlu kirlerle adım atmak durumunda kalıyoruz. Elimizde bulunan aletlerle beraber hiçbir kirin zor olmadığını aktarabiliyor ve sıradan ve temizlik hastası kişilerin bu oyunda yer alması gerektiğini düşünüyoruz. Oyuncular oyunda ilerlediği esnada en ince ayrıntılara kadar dip bucak temizlik yapabiliyor ve diğer oyuncuları yanınıza davet ederek daha eğlenceli bir deneyim elde edebiliyorsunuz. Elbette bu tarz oyunlarda işbirliği deneyimiyle beraber yanınıza arkadaşlarınızı davet edebiliyor ve bununla beraber oyunda daha güzel bir şekilde ilerleyebiliyorsunuz.
 
Bununla beraber arkadaşınızla sohbet ederken yaratıcı bir şekilde ilerleyebiliyor, kendinize özgü planlamalar yapabiliyor ve oyun içerisinde istediğiniz gibi takılabiliyorsunuz. Verandalardan kaldırımlara, halka açık parklardan kir tutan her bir bölgeye kadar farklı kısımları temizleyebileceğiniz yapımda yukarıdaki haberimize bahsettiğimiz gibi Shrek bölgesinin bizlere sunulduğunu aktarabiliyoruz. Yeni DLC paketleri ile beraber ikonik oyun evrenlerine ve malikanelerine doğru geçiş yapabileceğiniz oyunda her bir paket içerisinde elbette farklı temaların işlendiğini ve o oyun serisine özgü yapıların ve ikonik alanların olduğunu söyleyebiliyoruz. Oyunda daha çok karakterlerin haricinde bölgeler ve malikaneler bizleri bekliyor. Bunlarla beraber oraları temizlemek durumunda kalıyor ve kendi basınçlı işimizi daha da büyütmek isteyebiliyoruz. Oyunda zaten yer aldığımız süre boyunca elimizdeki aletleri en iyi şekilde kullanabiliyor, işimizi iyi yaparak daha fazla paranın sahibi olabiliyor ve aynı zamanda daha pahalı aletler ve araçlar alarak istatistiklerimizi de yükseltebiliyoruz.
 
Oyunda bazı kirler üzerine elbette çeşitli hamleler gerçekleştirmemiz gerekiyor ve alabileceğimiz temizlik ürünlerinin ne kadar kaliteli olduğuna da biz karar verebiliyoruz. Bu tarz detaylarla beraber pırıl pırıl bir sonuç elde etmeye çalışabileceğimiz yapımda elbette elde edebileceğiniz skorlarla beraber basınçlı yıkamanın ne kadar basit olduğunu söylerken aynı zamanda zorlu unsurların da karşınıza çıkacağını aktarabiliyoruz. Rahatlatıcı ve bir o kadar da tertemiz bir deneyim elde edebileceğiniz yapımda herhangi bir şekilde aksiyonlu olmadığını aktarabiliyor ve tamamen rahatlatıcı atmosfere ve stres olmayan bir tempo içine kendinizi bırakabiliyorsunuz. Bu tarz detaylarla beraber temizlik hastası oyunculardan ince ayrıntılara girmek isteyen oyunculara kadar herkes kendini farklı şekillerde oyuna adapte edebiliyor ve bu sayede en iyi şekilde yer alabiliyorsunuz. Kiri ve pası temizlemek aslında bu oyunla beraber daha eğlenceli olabiliyor. Bu tarz detaylarla beraber oyunda en iyi şekilde yer alabiliyor ve kendinizi yıkayıcılara bırakmak durumunda kalıyorsunuz.
 
 

Farklı bölgelere ilerleyebileceğimiz ve bu bölgelerde yer alabileceğimiz yapım içerisinde istediğimizi gerçekleştirirken aynı zamanda elimizdeki aletleri en iyi şekilde kullanmak durumunda kalıyoruz. Oyunda stresi olmayan ve temposuz bir yapı içerisinde yer alıyor ve yaratıcı bir şekilde ilerlemek durumunda kalıyoruz. Ek olarak kendimize özgü bir sanat tarzıyla oyuna geçiş yapabiliyor ve hangi bölgeyi nasıl temizleyebileceğimizi biz karar verebiliyoruz. Bu tarz detaylarla beraber oyun içerisinde hızlı bir şekilde ilerlerken aynı zamanda aletleri yenileyebiliyor, yükseltebiliyor ve daha farklı araçlarla beraber gidişatımıza yön verebiliyoruz. Basınçlı su sistemi ile ve yıkama sistemi ile beraber ilerleyebileceğimiz yapımda mahalleyi temizlemenin zamanının geldiğini aktarabiliyor ve kariyer modu ile beraber kendi işimizi kurabiliyor ve aynı zamanda burada yükselişimizi görebiliyoruz. Oyunda küçük bir alet çantası ile başladığımız esnada bununla beraber kasaba içerisinde çeşitli kirli işleri tamamlamak durumunda kalıyoruz.
 
Doğru veya yanlışın olmadığını burada söyleyebiliyoruz. Dolayısıyla herhangi bir şekilde yapacağınız görevlerin herkes tarafından aynı şekilde bitirileceğini aktarabiliyor ve zaman baskısının ve skor tablosunun olmadığını da aktarabiliyoruz. Bu tarz bir detayla beraber oyunda tamamen rahatlatıcı bir deneyime adım atabiliyor ve sadece stresimizi atmak için geçiş yapabiliyoruz. Kariyer modu ile beraber aynı zamanda temiz bir başlangıç yapmak istiyorsanız ona göre baştan başlayabiliyor ve rahatlarken aynı zamanda özgür bir şekilde oynayabileceğiniz free play moduna geçiş yapabiliyorsunuz. Burada dilediğiniz gibi ilerleyebiliyor, hangi bölgeye doğru geçiş yapmak istiyorsanız ona göre bu bölgeleri temizlemek durumunda kalıyorsunuz ve kariyer modunun haricinde yer alan bu free play modu ile beraber dilediğinizi gerçekleştirebiliyorsunuz. Dolayısıyla burada yer aldığınız süre boyunca her bir oyun modu ile beraber istediğiniz gibi ilerleyebiliyor ve kendinizi özelleştirip kişiselleştirebiliyorsunuz.

Güçlü yıkama ve soğutma sistemleri ile beraber ön plana atlatabileceğiniz yapımda elbette tek oyunculuk sistemlerin yanı sıra aynı zamanda çevrimiçi işbirliği moduyla beraber rahatlamak durumunda kalıyoruz. Gevşeyip arkamıza yaslanabileceğimiz yapımda istediğimiz gibi oynayabiliyor ve kariyer modunda en yakın arkadaşımıza yardım eli uzatmak durumunda kalabiliyoruz. Bu da elbette oyun içerisinde 6 arkadaşımızla beraber istediğimiz gibi oynayabileceğimiz anlamına geliyor.
 
 
 
Serbest oyun modunda etrafa geçiş yaparak istediğimiz gibi ev sahibinin daha önce tamamlamadığı herhangi bir işi üstlenebiliyor ve bu tarz kontratlarla beraber çeşitli görevleri adım atabiliyoruz. Etrafı temiz tutabileceğimiz, mahalleyi arındırabileceğimiz ve biraz daha baskı arayanlar için mücadele moduna geçiş yapabileceğiniz yapımda en iyi puanlarınızı burada geçmek durumunda kalıyor, daha üst seviye bir puan elde edebiliyorsunuz. Farklı şekillerde işleri adım atabileceğiniz bu tarz detaylarla beraber oyunda hızlı bir şekilde ilerlerken aynı zamanda zamana karşı yarışabileceğiniz bir oyun modunun da olduğunu söyleyebiliyoruz. Zaman mücadelesine geçiş yapabileceğiniz oyunda zamana karşı yıkamalar yapabilecek veya su modunda ise en az su kullanarak kirleri tamamen arındırmak durumunda kalacaksınız. Dolayısıyla oyun içerisinde farklı mücadelelere ve modlara geçiş yapabileceğiniz bir yapının olduğundan bahsedebiliyoruz. İlgi çekici detaylarla yer alabileceğimiz yapım içerisinde kirleri, yosunları, küfleri ve çok daha fazla pisliği arındırmak durumunda kalıyor ve farklı kir türleri ile beraber sertlik seviyesini burada ölçebiliyorsunuz.
 
Her bir kir türünün burada farklı sertlik seviyeleri bulunuyor ve bu nedenle ekipmanlarınızı taktiksel ve stratejik bir şekilde kullanmanız gerekiyor. Bununla beraber elbette çamaşır makinesi kılıflarını yıkayabiliyor, eldivenlerinizi özelleştirebiliyor ve daha fazla detayla beraber gidişatınızı yön verebiliyorsunuz. Rahatlamanın ve memnuniyet garantili bir deneyimin bizlere sunulacağı yapımda temizlik hastası oyunculardan işin inceliklerini öğrenmek isteyen oyunculara kadar elbette daha geniş kesime hitap eden bir içeriğin olduğundan bahsedebiliyoruz. Yine yukarıda bahsettiğimiz gibi kaldırımlara çıkabiliyor, araçlara geçiş yapabiliyor, halka açık parkları temizleyebiliyor ve daha rahatlatıcı ve dikkat çekici atmosferlere geçiş yapabiliyorsunuz. Dolayısıyla oyun içerisinde geniş bir temizleme simülasyon deneyimi bizleri bekliyor ve her bir bölgeyi istediğiniz gibi temizlerken aynı zamanda bu temizlik aletlerini her bir oyuncu farklı bir şekilde kullanabiliyor.

Dünyanın bizim tuvalimiz olduğu bir yapı ile beraber yer aldığımız yapım içerisinde istediğimiz şekilde temizleyerek etrafa kendi sanatımızı icra edebiliyoruz. Fırçalarımızla, basınçlı sularımızla ve daha fazla detayla beraber ilerleyebileceğimiz yapımda gidişatımıza yön verirken arkamızda yaslanabileceğimiz, rahatlayabileceğimiz ve endişelerimizi bir kenara bırakarak dikkat çekici ortamlara geçiş yapabileceğimiz oyunda basınçlı su sistemi ile beraber yaratıcılığımızı serbest bırakıyor ve bununla beraber farklı teknikleri arkadaşlarınızla beraber paylaşabiliyorsunuz.
 
 
 
Sıradan kirleri sanat eserine dönüştürebileceğiniz yapımda elbette etrafı pırıl pırıl yaparak dikkat çekici ortamlara geçiş yapabiliyor ve görevleri tamamlayabiliyorsunuz. Bunun yanı sıra oyunda yukarıda bahsettiğimiz gibi özelleştirme ve kişiselleştirme sistemleri bulunuyor ve istediğiniz gibi hem karakterinize hem de aletlerinizi yükseltebiliyorsunuz.

Genel olarak toparlayacak olursak, oyun içerisinde gerçekten de üst seviye bir temizleme simülasyonunun olduğundan bahsedebiliyoruz. Bu tarz detaylarla beraber oyunda hızlı bir şekilde ilerleyebiliyor, kendimize oyuna adapte edebiliyor ve daha fazla detayla beraber gidişatımıza yön verebiliyoruz. Rahatlatıcı bir deneyim yanı sıra aynı zamanda farklı zorlu mücadelelere geçiş yapabileceğimiz yapımda elbette oyunun ilk etapta zorlu olduğunu ve daha sonrasında ise kolay bir yapıya sahip olduğunu aktarabiliyoruz. Çünkü oyunda öncelikle neyin nasıl olduğunu öğrenirken elbette bu süreç bazı oyuncular için zorlu olabilir. Ancak bunu öğrendikten sonra oyunun mekaniklerine daha derinlemesine işleyebiliyor ve bu sayede diğer oyun modlarına geçiş yapabiliyorsunuz.
 
Bununla beraber oyunun inceliklerini öğrendikten sonra elbette kendi şirketinizi daha da büyütmek durumunda kalıyor ve bununla beraber kazancınızı artırabiliyorsunuz. Ek olarak oyun içerisinde elbette yukarıda bahsettiğimiz gibi farklı ek paketler bulunuyor. Ek paketlerle beraber aynı zamanda oyunda hızlı bir şekilde ilerleyebilir ve farklı ve ikonik yerlere ve mekanlara doğru adım atabiliyorsunuz. Aynı şekilde her bir bölgeye adım attığınızda buraları temizleyebiliyor, dip bucak geçebiliyor ve bu tarz detaylarla beraber rahatlatıcı bir deneyim elde edebiliyorsunuz. Bu tarz oyunlardan hoşlanıyorsanız oyuna göz atmanızda ve bir şans vermenizde fayda var.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu oyun haberler 2024
Enis Kirazoğlu ve Ekibinin Sunduğu Anomaly Agent PS4 ve PS5'e Geliyor Two Point Museum Çıkış Tarihi Açıklandı: Ön Siparişlere Açıldı

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Oyun Haberleri (2024)
+ TAKİBE
AL
1 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız