Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »
HABERE ATLA YORUMLARI GÖR YORUM YAZ

Ubisoft Yeni Oyununu Duyurdu: Steep

 
   Ubisoft her E3 sunumunda gelenek haline getirdiği yeni oyun tanıtma huyunu bu yılda da devam ettirdi. Fransız oyun firmasının yeni oyunu ise açık dünya spor oyunu Steep oldu.
 
   Alpler ve Alaska'da geçecek oyunumuzda kayak, wingsuit, snowboard ve yamaç paraşütü gibi çeşitli spor dalları ile vakit geçirebileceğiz.Odak noktası multiplayer olan oyunu istersek kendi başımıza da oynayabileceğiz.
 
   Ubisoft Montpellier ve Ubisoft Kiev tarafından geliştirilen Steep bu kış PlayStation 4, Xbox One ve PC için çıkış yapacak.  Oyun hakkında fikir sahibi olmak için yayınlanan 2 adet videoya aşağıdan göz atabilirsiniz. İyi seyirler.
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Steep Ubisoft açık dünya wingsuit snowboard PS4 XBOX ONE PC
Grow Up Duyuruldu! Trials of the Blood Dragon Çıktı!
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

sevketiyato

15.6.2016 23:08:33

0
ubisoft'un bir açık dünya oyunu daha. görsel açıdan iyi bir oyuna benziyor. oyun içi görevleri az çok tahmin edebiliyorum,ubisoft beklediği satış oranını bilmiyorum ama bu oyun çok satış yapacak gibi durmuyor. kış sporlarına meraklı olan kitleyi hedeflemiş olabilirler.

redoracle

15.6.2016 02:33:36

0
SSX'i oynayamamıştım içimde bir ukte kalmıştı,şimdi bu oyunla giderebileceğim,özellikle vr desteğiyle süper olur,hele o dağdan kanatlı giysilerle atlama olayı adama iyi heyecan yaşatır valla.

MrKerberoS

14.6.2016 17:37:25

0
AAbi oyun çok iyi durmuyor mu?

BayRealist

14.6.2016 12:03:44

0
Çok güzel bir oyun. Multiplayer sistemide kullanışlı ve işlevsel olursa çok eğlenceli olur.

Project Scorpio

14.6.2016 10:55:48

0
quote:

Orijinalden alıntı: SanjaY1907 Abi bunları ben zaten GTA V'de yapabiliyorum, neden 60 dolar verip alayım ki bunu?
Senin varya yatacak yerin yok bu nasıl yorum be

emre1393

14.6.2016 10:18:58

0
Oyun güzel, kar fiziğini daha da geliştirmeliler.

BSC Misafiri

14.6.2016 09:46:18

0
Zamanında Chilll diye ps1 oyunu oynamıştım o güzeldi. Bu da güzele benziyor.

BSC Misafiri

14.6.2016 03:37:28

0
Şu oyunu sağlam grafiklerle süsleseler ne tatlı olur varya...

BSC Misafiri

14.6.2016 03:37:24

+1
gta da yapabiliyoruz abi ne kastınız yaşına laf söylemişsiniz adamın ayıptır kimse görüşünü söylemesin ne sunuyolarsa sömürün size hak bu dayatacaklar bi kaç sene vr sonra move vb gibi ne gereksiz miş diyeceksiniz nerde o eski detaylı bol içerikli oyunlar falan filan...

2K

14.6.2016 03:17:00

+2
Sonunda silahlı, askeri oyun dışında bir şey görebildik. Benim oldukça ilgimi çekti zamanında SSX vardı ama EA sağ olsun onunda fişini çekti.
  • 1
  • 2
  • Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Steep
+ TAKİBE
AL
4 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız