Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Black Myth: Wukong Çıktı! Steam İncelemeleri Çok Olumlu

 
 
Game Science tarafından uzun zamandır geliştirme aşamasında bulunan aksiyon rol yapma oyunu Black Myth: Wukong, nihayet çıkışını gerçekleştirdi. Oyunun Steam platformuna bakacak olursak, çok olumlu etiketine sahip olduğunu aktarabilir ve ilk incelemelerin genellikle pozitif olduğunu vurgulayabiliriz.
 
Black Myth: Wukong genel olarak oyuncular tarafından sevildi
 
 
 
Black Myth: Wukong, Çin mitolojisinden ilham alıyor ve aksiyon ile rol yapma deneyimini bizlere sunuyor. Oyunun temel hikayesi, Çin'in dört büyük klasik romanı içerisinde yer alan Batıya Yolculuk'tan ilham alıyor. Seçilmiş kişi olarak ilerleyebileceğimiz yapımda, efsanenin arkasında yatan gizli gerçekleri ortaya çıkarabiliyor ve üzerimize gelen düşmanları sürekli olarak ortadan kaldırmak durumunda kalıyoruz.
 
Farklı kombolar yapabileceğimiz ve çeşitli aksiyon hareketleri sergileyebileceğimiz oyunda, kahraman bir maymun karakterini kontrol ediyor ve seri hareketlerle düşmanlara aman vermemeye çalışıyoruz.
 
Steam platformundaki kullanıcı incelemelerine bakacak olursak, genel olarak oyuncular oyunun oldukça akıcı olduğunu ve isteneni verdiğini belirtiyor. Oyun şu anda 20.000'den fazla incelemeye sahip ve bunların %94'ü olumlu.

Bu haberin bağlantısı
URL
oyun haberler 2024
Final Fantasy 16'nın PC Çıkış Tarihi Açıklandı: Ön Siparişler Açık Strateji Oyunu Commandos: Origins'ten Gamescom 2024 Fragmanı
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

21.8.2024 11:11:56

+1
Bizimkilere oyun beğendirmek de ne kadar zormuş ya her oyuna bir kusur buluyorlar.Oyunlar zaten çok fiyatlı sevmeyen almasın.Herkes sevecek değil ya her oyunu.

BSC Misafiri

21.8.2024 10:56:18

0
Maymun simulatorunu niye bu kadar yukeldi millet anlamis degilim. Sopa savuran maymuna hasretlik varmis heralde. Koca oyunda teknsila mi olur.asasasd

Sarohan

20.8.2024 20:34:48

+1
quote:

Orjinalden alıntı: BSC Misafiri sen gerçek hesabınla adamdan 1 milyon kat daha çok boş yapmışsın boş oğlu boş
Bunu yazanda sensin zaten kendi kendine tiyatro mu oynadığını zannediyorsun yallah kumda oyna boş misafir.

BSC Misafiri

20.8.2024 19:38:42

+1
sen gerçek hesabınla adamdan 1 milyon kat daha çok boş yapmışsın boş oğlu boş

Sarohan

20.8.2024 19:22:45

+1
quote:

Orjinalden alıntı: BSC Misafiri Koca oyunda tek silah sopa.Bari bir de sapan yapsaydınız.
Lan kes boş yapma sopayla mopayla diğer zottiri oyunların yapamadığını daha kaliteli yapmış. Kendi hesabınla gel yap boşunu.

darkdogan

20.8.2024 16:23:59

+1
Lan ne diye yükseksiniz bu oyuna bu kadar.Koca oyunu parry yok tek silah sopa diye gömmek nedir?Evet ana karakter maymun saçma olabilir ama bu kalitede single player bir oyun yapılması bile başarıdır benim gözümde.

BSC Misafiri

20.8.2024 15:31:39

+2
Koca oyunda tek silah sopa.Bari bir de sapan yapsaydınız.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Oyun Haberleri (2024)
+ TAKİBE
AL
1 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız