Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Dragon Age: The Veilguard'ın Ana Tema Müziği Yayınlandı

 
 
BioWare ekibi tarafından şu anda geliştirme aşamasında bulunan Dragon Age: The Veilguard için yeni detaylar ortaya çıkmaya devam ediyor. Şimdi ise yayınlanan yeni bir video ile beraber oyunun ana temasının müziği belli oluyor.
 
Dragon Age: The Veilguard fantastik bir dünyayı sunuyor
 
 
 
Çıkışı yaklaşan fantastik aksiyon rol yapma oyunu için yayınlanan müzik, Hans Zimmer ve Lorne Balfe tarafından bestelenmiş durumda. Zimmer ve Balfe'nin stillerine aşina olan kişiler elbette bu müziği de beğenebilir. Dragon Age serisinin en yeni oyunu içerisinde fantastik bir dünya bizlere sunulacak ve aynı zamanda karanlık bir hikaye aktarılacak.
 
Beklenen seri oyunları arasında yer alan ve bugüne kadar oldukça fazla video ile tanıtımı yapılan Dragon Age: The Veilguard, 31 Ekim tarihinde PlayStation 5, Xbox Series X/S ve PC için piyasaya sürülecek. Oyun ayrıca PS5 Pro Enhanced sürümü ile 60 fps'te oynanabilecek. Bununla beraber ışın izlemeli ortamlara sahip olacak.
 
 
 
Oyunda neler olacak?
 
Dikkat çekici akşam rol yapma deneyimi ile beraber ön plana çıkabileceğimiz yapım içerisinde fantastik bir dünyayı keşfetmeye çalışıyor ve buralarda neler olup bittiğini öğrenmek durumunda kalıyoruz. Oyunda yer aldığımız süre boyunca zorlu bir yaban hayatının ardından tehlikeli labirentlere doğru ilerlemek durumunda kalıyor, gizli büyülerin hüküm sürdüğü şehirlere doğru geçiş yapabiliyor ve daha fazla detay ile beraber gidişatımıza yön verebiliyoruz. Ekibimizle beraber ilerleyebileceğimiz ve daha farklı hikaye içerikleriyle karşı karşıya kalabileceğimiz yapımda serinin en yeni oyunu elbette beklenen projeler arasında bulunuyor.
 
Oyunda yer aldığımız süre boyunca arka planda bulunan hikaye hem karakterler arası diyaloglarla hem de sinemadaki ara sahnelerle bizlere aktarılmak isteniyor. Elbette beklentilerin bir hayli yüksek olduğu yapım içerisinde tek oyunculu bir sistemin olduğundan bahsedebiliyor ve canlı ve çeşitli ortamlara doğru adım atmak durumunda kalabiliyoruz. Rook adlı bir karakteri kontrol edebileceğimiz yapım içerisinde bu karakterle beraber türlü maceralara atılabiliyor, yanımızdaki müttefiklerimizle ilerlemek durumunda kalıyor ve savaşırken müttefiklerden yardım isteyebiliyoruz. Her birinin kendine özgü zengin hikayesi ile beraber ön plana çıkan 7 farklı yardımcının bulunduğu bir ekibe liderlik ettiğimiz yapım içerisinde hep birlikte ilerlemek durumunda kalıyor ve ihtiyacı olanlara yardım etmek için elimizden geleni yapmak isteyebiliyoruz. Farklı bölgelere doğru ilerleyebildiğimiz yapının içerisinde her bölgede farklı düşmanlar, ortamlar, atmosferler ve çok daha fazlası karşımıza çıkıyor.
 
Buralarda yer aldığımız süre boyunca istediğimiz şekilde ilerlemek durumunda kalıyoruz. Yozlaşmış bir dünyada yapacağımız hamlelerin ne kadar önemli olduğunu vurgulamak gerekiyor ve buralarda yer aldığı sürede zorlu bir yaban hayatının olduğundan bahsedebiliyoruz. Oyunda yukarıda bahsettiğimiz gibi farklı ortamlar yer alıyor ve tehlikeli labirentlere doğru indikten sonra buradaki düşmanları ortadan kaldırmak tamamen bizim işimiz oluyor. Kime güveneceğimiz, kime güvenmeyeceğimiz ve çok daha fazla detay ile beraber kendi yolumuza bakarken farklı milletlerin ve grupların çatıştığını ve kaosun hakim olduğu bir dünyada yer aldığımızı görebiliyoruz. Dolayısıyla burada bir nevi hayatta kalma mücadelesi yaşamaya çalışıyor ve zengin hikayeleriyle dolu dikkat çekici ortamlarda kendimizi bulabiliyoruz.
 
 

Oyunda yer aldığımız süre boyunca dramatik ve tek oyunculu bir modun olduğundan bahsedebiliyor ve dünyayı tehdit altında tutan bir düşmanı ortadan kaldırabileceğimiz hikaye içeriğiyle karşı karşıya kalabiliyoruz. Oyunda yer aldığımız süre boyunca yıpranmış bir dünyayı kurtarmak için büyük bir mücadeleye atıldıktan sonra yozlaşmış tanrıların tüm kıtayı ele geçirdiğini görebiliyor ve bunları ortadan kaldırmak için büyük bir hamle yapmak durumunda kalıyoruz. Oyunda kullanabileceğimiz farklı yetenekler, beceriler, büyüler ve çok daha fazlası bizleri bekliyor ve düşmanlara karşı hem yakın dövüş hem de menzilli dövüş ile beraber adım atmak durumunda kalıyoruz.
 
Düşmanları ortadan kaldırmak için türlü mücadelelere atıldığınız yapım içerisinde bu düşmanlara farklı şekillerde saldırı biçimleri, türlü hamleleri ve çok daha fazlası yer alıyor. Dolayısıyla yapım içerisinde yer aldığımız süre boyunca istediğimiz şekilde ilerlerken aynı zamanda bu tarz durumlara da dikkat etmemiz gerekiyor. Yapımda ne kadar çok hızlı bir şekilde ilerlersek o kadar çok hikaye içeriğiyle karşı karşıya kalabiliyor ve kendimize oyuna dahil edebiliyoruz. Oyunda yer aldığımız süre boyunca arka sokaklardan farklı bir kırktaki harabelere, canlı şehirlerden daha farklı kısımlara kadar sağa sola doğru ilerlemek durumunda kalıyor ve etrafı keşfederek buralarda neler olup bittiğini öğrenebiliyoruz. Oyun içerisinde hızlı bir şekilde ilerlerken aynı zamanda kendimize oyuna kaptırabileceğimiz canlı ve çeşitli ortamların olduğundan bahsedebilir ve burada fantezi bir dünyanın olduğunu görebiliyoruz.
 
Oyunda tek başımıza olmadığımızı aktarmakta fayda var. Çünkü bu kadar zorlu unsurlarla ve düşmanlarla beraber karşı karşıya kalmak için elbette yanımızdaki niteliklere güvenmek durumunda kalıyoruz ve ekibiyle liderlik ettiğimiz süre boyunca tüm bu zorlukların üstesinden gelmek durumundayız. Aksiyon ve rol yapma deneyimiyle beraber ön plana çıkmaya hazırlandığımız yapım içerisinde gittikçe zorlaşan bir oyun deneyiminin bizlere sunulduğunu aktarmakta fayda var. İlk etapta kolay, daha sonrasında ise zorlu unsurlarla ve görevlerle karşı karşıya kaldığımız yapımda hiç görmediğimiz yeni konumlara doğru adım atmak durumunda kalıyor, gerçekleşen düşmanlarla karşı karşıya kalabiliyor ve görevimiz boyunca neler yapmamız gerektiğini biz karar verebiliyoruz. Dolayısıyla burada yer aldığımız süre boyunca elbette yapacağımız hamlelerle ejderhalarla karşı karşıya gelebiliyor, benzersiz düşmanları ortadan kaldırmak durumunda kalıyor, iblislerle beraber mücadele edebiliyor ve gökleri hükmeden tuhaf yaratıkların olduğundan bahsedebiliyoruz. Tüm bu düşmanları ortadan kaldırmak için türlü mücadeleler verebiliyor ve buradaki hamlelerimizin ne kadar değerli olduğunu tekrar tekrar vurgulamak gerekiyor.
 
 

Oyunda ana karakterinizle beraber ilerlerken aynı zamanda burada hayatta kalmanın farklı yollarının olduğundan bahsedebiliyoruz. Çünkü bu tarz oyunlarda her bir oyuncu farklı bir deneyim elde edebiliyor ve kendi deneyiminizi burada özelleştirip kişiselleştirebiliyorsunuz. Durum böyle olunca oyun içerisinde hangi aksiyona dahil olabileceğiniz, hangi silahları kullanabileceğiniz ve hangi büyülerle beraber ön plana çıkabileceğiniz tamamen size ait oluyor. Fatih yardımcıları yanınıza alabileceğiniz ve ekibinizle beraber farklı ve acımasız, büyüleyici hikayelere doğru adım atabileceğiniz yapımda her bir karakterin burada motivasyon unsuru bulunuyor ve bu motivasyonların yanı sıra aynı zamanda hayatta kalmanıza yardımcı olacak becerileri ön plana çıkabiliyor. Dolayısıyla oyunda ne kadar çok ekip sayısına sahip olursanız, o kadar çok hayatta kalma şansınızın arttığını söylemekte fayda var. Bununla beraber ne olursa olsun çatışmadan çekinmeyeceğinizi, görevlere farklı bakış açılarıyla beraber bakabileceğiniz bir yapıyla karşı karşıya gelebiliyor ve her bir karakterin burada farklı bir özelliği karşınıza çıkıyor. Burada yer aldığınız süre boyunca ekip içerisinde yer alan karakterlerin birbirleriyle beraber sinerjileri yer alıyor.
 
Aynı zamanda motivasyonlarını yüksek tutmak elbette savaşta daha güçlü bir şekilde kapışmalarını sağlıyor. Dolayısıyla burada bu müttefiklerle ve ekip üyeleriyle beraber ilgilenmek, onların değişimini sağlamak ve her türlü zorluğa karşı gelmesini istemek tamamen bizim işimiz oluyor. Ancak bu şekilde düşmanlara karşı gelebilir ve böylece onları ortadan kolay bir şekilde kaldırabiliriz. Kendine özgü hikayeleriyle beraber ön plana çıkan bu karakterlerin neler yaptığını doğrudan gözlemleyebilir ve ona göre farklı şekillerde hamleleri ön plana çıkartabiliriz. Bu karakterlerin her biri kendine özgü uzmanlık alanlarıyla büyü atabiliyor, yakın dövüşlere doğru geçiş yapabilir ve sizlere yardım sağlayabiliyor. Durum böyle olunca her bir karakterden farklı şekillerde yararlanabiliyor ve türlü çatışmalara geçiş yapmak durumunda kalıyorsunuz.

Farklı yardımcıları yanımıza alabileceğimiz ve buralarda neler olup bittiğini görebileceğimiz yapımda ejderhalara karşı savaşabiliyor, yozlaşmış tanrılarla karşı karşıya gelebiliyor, iblislerle mücadele edebiliyor ve kiminle savaşa girebileceğimize biz karar verebiliyoruz. Her bir yardımcımızla beraber acımasız ve büyüleyici hikayelere doğru adım atabiliyor ve burada maceralarımız boyunca yardımcılarımıza olan ilişkilerimizi derinleştirmek gerekiyor. Onlar hakkında daha fazla bilgi edinebiliyoruz. Dolayısıyla yardımcılarımız sadece düşmanlarla savaşmakta kalmıyor, aynı zamanda onlarla beraber etkileşime girebileceğimiz unsurları beraberinde getiriyor.
 
 
 
Oyunda kullanabileceğimiz karakterlerle beraber elbette onlardan en iyi şekilde yararlanabiliyor ve güçlü yeteneklerin kilidini açmak durumunda kalabiliyoruz. Her bir seviye atlamayla ve görev yapmayla beraber burada daha farklı şekillerde yeteneklerin kilidini açabiliyor ve diğerlerinin inandığı bir lider olarak oyundaki yerimizi almak durumunda kalabiliyoruz. Bir ölüm büyücüsü olabileceğimiz, dedektiflik becerilerimizi ön plana çıkarabileceğimiz ve çok daha fazlasıyla beraber farklı şekillerde yer alabileceğimiz yapımda hamlelerimizin ne kadar değerli olduğunu görmek durumunda kalıyor ve benzersiz yeteneklerimizle beraber ön plana çıkabiliyoruz. Aksiyon esnasında elbette yapacağımız hamlelerle beraber ne kadar etkileyici bir yapı ile karşı karşıya kaldığınızı görebiliyor ve düşmanları gafil avlamak durumunda kalabiliyorsunuz.
 
Farklı ırkların ve savaş sınıflarının yer aldığı yapımda her bir sınıfın elbette kendine özgü özelliği yer alıyor. Çünkü bu tarz detaylarla beraber her bir karakteri en iyi şekilde yönlendirirken aynı zamanda farklı sınıflarla ne kadar farklı şekillerde aksiyona dahil olabildiğinizi görebiliyorsunuz. Oyunda yer aldığınız süre boyunca tüm bu detayları en iyi şekilde ve sonuna kadar kullanabiliyor ve oyunda ne kadar çok zorlu unsur varsa bunların üstesinden gelmek için kendi yeteneklerinizi öne çıkarabiliyorsunuz. Örneğin oyun içerisinde kılıcınızı kullanırken düşmanlara yakından girebiliyor veya bunun yanı sıra elinizdeki asayı büyü kullanmak için kullanabiliyor, ayrıca oyunda yay ve okunuzu düşmanlar için uzaktan kullanabiliyorsunuz. Dolayısıyla oyunda kullanabileceğiniz çok farklı silahlar bulunuyor ve bu silahları en iyi şekilde kullanmak tamamen sizin işiniz oluyor. Aynı zamanda her bir oyuncu farklı silahları seçebiliyor ve buna göre oyunun deneyimi değişkenlik gösterebiliyor. Burada yardımcılarınızla beraber koordineli bir şekilde ilerlemek oldukça önemli.

Diğerlerinin inandığı bir lider olmaya hazırlandığınız yapım içerisinde aynı zamanda olmak istediğiniz kişi olarak ilerleyebiliyor ve güçlü bir karakter oluşturucusu sistemi ile beraber kendi karakterinizi özelleştirip kişiselleştirebiliyorsunuz. Bununla beraber her bir oyuncu farklı karakter özelleştirme sistemi ile beraber ön plana çıkıyor ve kendi karakterinizi oluşturarak diğer oyunculardan farklı olabiliyorsanız kendi savaş tarzınızı geliştirebileceğiniz eşsiz ve güçlü eserleri keşfedebileceğiniz yapım içerisinde hazır olabilirsiniz. Zor kararlar alabilirsiniz ve çok daha fazla detay ile beraber yerinize alabilirsiniz. Dikkat çekici unsurlarla beraber yer alabildiğiniz yapımda farklı bölgelere doğru ilerlerken aynı zamanda oynama şeklinizi seçebiliyor ve farklı silah türleri ile beraber ön plana çıkabiliyorsunuz. Bu tarz derinlemesine rol yapma ilerlemesi sisteminin de yer aldığı yapımda kendi beceri ağacınızla beraber karakterinizin hangi yeteneğe sahip olmasını istiyorsanız ona göre seçimlerinizi gerçekleştirebiliyor ve bu detayların ne kadar önemli olduğunu vurgulamak gerekiyor. Aynı zamanda her bir oyuncu yetenek ağacında farklı yetenekleri açabilir ve kendine göre aksiyon sistemine dair olabilir.
 
 

Kendi sistemlerinizi ön plana çıkarabileceğiniz bir akabinde ise daha güçlü uzmanlıklarla beraber ilerleyebileceğiniz yapım farklı avantajlarla beraber sizlere sunuluyor ve her bir avantajdan en iyi şekilde yararlanmanız gerekiyor. Burada yer aldığınız süre boyunca düşmanların zayıf noktalarından istifade edebiliyor ve onları kolay bir şekilde ortadan kaldırabiliyorsunuz. Bu tarz detaylarla beraber oyun içerisinde gerçekten güzel bir deneyim elde edebiliyor ve kendi deneyiminizi özelleştirip kişiselleştirebiliyorsunuz.
 
Oyunda yer aldığınız süre boyunca en iyi deneyimde yer almak için elbette tüm bu detayların üstesinden gelmek durumunda kalıyor ve akabinde ise oyunda neler yapabileceğiniz oldukça önem arz ediyor. Gerçekten de güzel bir deneyimle beraber adım atacağınız yapım içerisinde hızlı bir şekilde ilerleyebiliyor, kendi deneyiminizi özelleştirebiliyor, kişiselleştirebiliyor ve daha fazla detayı oyun içerisinde görebiliyorsunuz. Dikkat çekici unsurlarla beraber oyunda kendi karakterinizi özelleştirebiliyor ve akabinde ise yaptığınız hamlelerin kaderinizi değiştirmesini bekleyebiliyorsunuz.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gamingbolt oyun haberler 2024
Yepyeni Bir Kozmik Macera Starfield: Shattered Space'de Seni Bekliyor Silent Hill 2 Remake İçin Yeni Oynanış Videosu Yayınlandı
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

3.10.2024 13:41:01

0
eskiden oyunlar güzel işler ortaya koymak için yapılırdı bu yüzden eskiden çok iyi oyunlar çıktı, Şimdilerde güzel paralar kazanmak için zorlama yapılıyorlar o yüzden güzel oyun çıkamıyor.

mahsur kalan adam

3.10.2024 01:04:18

0
Xboxta 230 liraya kaptık umarım iptal etmezler

Absnthe

2.10.2024 19:14:59

+1
[link]https://www.youtube.com/watch?v=9EhWCAHBbjU&ab_channel=InonZur[/link] Daha iyisi gelmedi.. :)

JaReD22

2.10.2024 16:23:00

0
https://www.youtube.com/watch?si=D_Vnxl-osSkdU7Q3&v=hYu1GmOea14&feature=youtu.be https://www.youtube.com/watch?si=9GILguo5_AgtZPh1&v=ax7PJGDNu60&feature=youtu.be Veilguard bak işine kardeşim

BSC Misafiri

2.10.2024 14:33:58

0
Generic bir oyuna yakisan generic bir muzik olmus. Hans Zimmer'dan beklemedigim bir performans.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Oyun Haberleri (2024)
+ TAKİBE
AL
1 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız